Saol canım, markafoniden aldım, markası storway, ben de çok beğeniyorum onucanım hepsi çok güzell yanlız örgü battaniyene bayıldım yanlız mor olan nerden aldın markası ne ?
çok sağol gözdemmm, inşallah 1yıl sonra kullanacağızCanım güle güle kulllan hepsi çok güzeller
çok teşekkürlerçok güzeller...
markafoniden aldım canım az önce, hala var, istersen bakabilirsinanahtarlık gerçekten çok hoşuma gitti :) nereden aldın cnm ?
Çok sağol tatlım.
cok güzel ciciler almissin canim
güzel günlerde kullan ins
.
sağol kuzum benimmm, inşallahhhgüle güle kullan cnm arkadasıııım
Ewet tatlım, şafaklar azaldıkça çeyiz işleri hızlanıyor tabiAA bizim topigin tüm kızları çeyiz topigii açıyooo
Hayırlıı olsun cnm güle güle kullan inşallah
Kendi evin için eşyalar begenmek almak ne güzel bi duygu olsa gerek
Bende istiyorumm
Ama daha zamanı varr
Ewet tatlım, şafaklar azaldıkça çeyiz işleri hızlanıyor tabi
Çok sağol canım, darısı başına inşallah...
Zamanı gelince daha güzelleri senin olsun inşallah
çok sağol büşracım, amin inşallahh güzel günlerde kullanırız aşkerimle...Canımmmmmm topiğin hayırlı uğurlu olsunnnnnÇoook güzel aldıkların da. Rabbim utandırmasın güle güle kullanın
Yasemincim merhaba, ben de yol arkadaşlarımdan kaderdaşlarımdan birini daha burada gördüğüme çok sevindimMerhaba canım benim seni buralarda görmek çok güzel
Hepsi çok güzel, iyi ve güzel günlerde kullanmanızı rabbim nasip etsin askerinle sana tatlım benim..
Sağlıkla bir ömür boyu
Rabbim en kısa zaman da kavustursun sizi, az kaldı azzz topiğimizden gelin çıkacak
Yasemincim merhaba, ben de yol arkadaşlarımdan kaderdaşlarımdan birini daha burada gördüğüme çok sevindim
İnşallah aldıklarımızı hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip eder Allah...
Daha güzelleri sizlerin olsun canlarım benim...
çok sağol büşracım, amin inşallahh güzel günlerde kullanırız aşkerimle...Şafak arkadaşlarımı topikimde görünce daha bi mutlu oluyorum ya huu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?