benim çeyizciklerim... ama sadece başlangıç:)))

ileri görüşlüyüm, robo stir imi aldım diyosun yaniiii
güle güle kullan şekerrr :112:

canımmm çeyizlerini güle güle kullan. Allah nazarlardan saklasın bu arada karıştırıcıyı gördüm değişik ve kullanışlı bir şeye benziyor. Bende alayım çeyizime eksik kalmasın

canımmm çeyizlerini güle güle kullan. Allah nazarlardan saklasın bu arada karıştırıcıyı gördüm değişik ve kullanışlı bir şeye benziyor. Bende alayım çeyizime eksik kalmasın
sağol canım benimmm
ewet güzel bişeye benziyor, inşallah pişman olmayız

çeyizleriniz çok güzel cok begendım Allah mutlulugunuzu bozmasın gule gule kullanın. buarada catal bıcak takımızın markası ne? bende böle bişey almak ıstıyorumda

çeyizleriniz çok güzel cok begendım Allah mutlulugunuzu bozmasın gule gule kullanın. buarada catal bıcak takımızın markası ne? bende böle bişey almak ıstıyorumda
Teşekkür ederim amin, darısı sizin başınıza
çatal bıçak takımım bernardodan canım, çok sade ve şık bir model

Son düzenleme:
çok hoş aldıkların kuzum

ama şu karıştırıcı çok ilginç bişey merak ettim nasıl karıştırıyor anlamadım valla:)

hepsını cok begendım ağız tadıyla kullanmanız dileğiyle...
çok teşekkürler

çok hoş aldıkların kuzum

ama şu karıştırıcı çok ilginç bişey merak ettim nasıl karıştırıyor anlamadım valla:)
sağol burcummm
nette robostir otomatik karıştırıcı die aratırsan videoları çıkıyor izleyip de aldım bende

tertip ya o karıştırıcıyı bnde merak ettim ve beğendim..

ne kadar aldın hangi marka o? markafonide göremedim..

Son düzenleme:
tertip ya o karıştırıcıyı bnde merak ettim ve beğendim..

ne kadar aldın hangi marka o? markafonide göremedim..
tertipcan markafonide kampanyası bitmiştir göremediysen.. 25tl di orada, ama benim indirim kuponum vardı, kargo dahil 19 tl ye geldi başka sitelerde vardır, oralara bak istersen:26:

Ve yine kayınvalideciğimin nişan bohçama aldığı bornoz takımım

Kayınvalideciğimin nişan bohçama aldığı pamuk saten nevresimim

Son düzenleme:
Baslangic olarak cok hos seyler almissin, kirmizili nevresimi markafoniden mi aldin?
Onu bende almayi düsünüyordum, bakalim tekrar karsima cikarsa :)

Baslangic olarak cok hos seyler almissin, kirmizili nevresimi markafoniden mi aldin?
Onu bende almayi düsünüyordum, bakalim tekrar karsima cikarsa :)
Çok teşekkür ederim gamzelim
Kırmızı güllü nevresimi diyorsun sanırım, ewet markafoniden almıştım, Le Pari pamuk saten. aynı kampanya sık sık çıkıyor, inşallah denk gelirsin sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…