annem yakın ama o da yaşlı ve hemen yoruluyor, başı ağrıyor.
erkek bencilliği işte anneler bebek rahmine düştüğünden itibaren anne dekendince biliyormuş. 5 dk ilgilenmeyi yeterli görüyor.
maşallah Allah bağışlasın.o kapanan kapiyi açin siz
benim esimde sizinki gibi ama atar gider im çcougu basina ister baksin ister otursun berbaer aglasin
is saatleride çok asiri fazla geec 12 de geliyor isten
su an uç çocugumuz var
ilk ikinin arasi 19 aydi çok zorlandim sukur geçti ogunler, aksam yatip sabah kalkarlar buyudler artik
uç numara 5 aylik onuda buyuttummu tamamadir insallah :)
az sabir, geçecek bu gunler
kizlarin buyycek gidip uyyacak sabah okula çagiracaksin kalkmaycaklar :))
22 aylık. hem maddi imkan yok, hem ayrılamam henüz çok küçük bence.Büyük kaç yaşında kreşe verseniz. .
yada yardımcı alsanız maddi durum ?
yapmam mı? ev işi yaparken bile peşimde dolanıyor çocuklarla. hadi hadi diye başımın etini yiyor.erkek bencilliği işte anneler bebek rahmine düştüğünden itibaren anne de
babalık sonradan öğreniliyor
çocuklara bakmayı kadının görevi görüyorlar
emrivaki yap at çocukları başına gez dolaş işim var de bilmem ne
accık ta o uğraşsın anlar belki kıymetini
ben de babamdan ilgi görmedim diyor, iki oyun sonra uykusu geliyor. çok ilgili olduğunu sanıyor.Bu ne dusuncesizlik çocuklara baba idolunu böyle mi gostercek
O babasi yüzünden böyle çocuklarda mi böyle olsunben de babamdan ilgi görmedim diyor, iki oyun sonra uykusu geliyor. çok ilgili olduğunu sanıyor.
amin en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin Rabbim size.Anne olmak zor olsa gerek. .
Dünyanın en güzel duygusudur heralde. .
rabbim herkese nasip etsin (banada)
erkek millleti değil mi? al birini vur ötekine.O babasi yüzünden böyle çocuklarda mi böyle olsun
Ayneeeennerkek millleti değil mi? al birini vur ötekine.
Budur bencede...benim esimde sizinki gibi ama atar gider im çcougu basina ister baksin ister otursun berbaer aglasin
sinir krizi falan işe yaramaz. adam bildiğinden şaşmıyor.saat 7 de kalkıp 5 te eve gelen adam 11 de önce uyumamalı yok yani öyle bişey iki çocuk varken uyku keyfi yapamaz 6 saat boyunca 15dk ilgilense ben olsam sinir krizi geçirirdim büyük kızınız artık gece hiç uyanmadan yatabilecek yaşta 9 aylık olanada düzen oluşturmaya başlayın biraz rahatlarsınız alın küçüğü yanınıza alışveriş yapın yürüyüş yapın bırakın büyüğü babasına ararsa açmayn biraz sorumluluk alsın