niye arka arkaya doğum yaptın ki?ne söylesem de işe yaramıyor. çocuklar 22 aylık ve 9 aylık.
ben anneymişim benim vazifemmiş.
ikisi de sürpriz oldu 8 senelik bekleyiş sonrası.niye arka arkaya doğum yaptın ki?
evde 2 tane bebek olunca uyuyamaman normaldeikisi de sürpriz oldu 8 senelik bekleyiş sonrası.
benimde iki oglum var aralarinda 17 ay var inan ne zor günler gecirdim onlarla oturup agladim birini emzirirken digerine süt veriyodum iksini bir kucagima aliyodum ama cocuklar biraz serpilince yani 2.5- 3 yasina gelince kendi kacsada cocuklar onu birakmiyo suan ne desen bos maalesef ayni seyleri yasamis olarak söylüyorum az kaldi sabret
oyalanması 15-20 dk yı geçmiyor ki.bir bakmışsın uyumuş bile koca adam.22 aylik babasıyla oyalanabilir hic sevmiyormu
onlar uykusuzluğa çare olmuyor ki.Sen de ilgilenmeyeceksin canım. Mecbur kalacak.
Çocuklar heder olur diye düşünürsen düzelmez.
Banyoya gir 1 saat kal.yuruyuse çık 1 saat kal.acıma hiç. Bırseycik olmaz.
İşte bu nedenle yaşları yakın çocuk anneler için ve çocuklar için ciddi sinir harbine neden oluyor. Allah bağışlasın evlatlarınızı, şimdi; eşiniz sabah erken kalkıyor o nedenle gidip uyuyor demişsiniz. Ben çok kızamadım açıkcası, sonuçta tv karşısında keyf yapmıyor, arkadaşları ile bir yerlere takılmıyor. siz ev hanımısınız sanırım, gündüz iş konusunu çokabartmayın, çocuklu kadının evi o kadarda temiz ve düzenli olmaz, anneliğinden yediğini gösteriri aşırı temiz ve düzenli ev, gündüz çocuklar uyuyunca sizde bir güzel uyuyun, ben öyle yaptım hiçde zararını görmedim. Uyandıklarında kendine gelmiş canlı dinç bir anne görürler karşılarında, asabı bozulmuş ufak tefek şeylere bağıran bir kadın olmanızı engeller dinlenmeniz.
kaçamak fırsatım olmuyor ki. ikisi de bensiz durmuyor. eşime kabahat buluyorum. yeterince ilgili olsa kızlarım onun yanında ağlamazlardı.vakti gelen dogar yapacak bisey yok allah ol der olur ben ikinci 3 aylikken ögrendim haberim olmadi 3 ay digerini emziriyodum allah size bagislasin canim sabret ama arada kendin icin kacamak yap bu sana iyi gelecek
Yok haklıymışsınız akşam 5te evdeyse sabah 7 8 gibi çıkıyorsa erken yatması gerekmez sanki o kadar, çok yorucu işi varsa bilemiyorum tabi. Bazı işlere siz el vurmayın onla iş bölümü yapın diycem de denemişsinizdir tabi.sabah 7-8 gibi gidiyor akşam 5 te evde.
annem yakın ama o da yaşlı ve hemen yoruluyor, başı ağrıyor.2 çocukla yardımcı olmalı. .
elbette her gün konuşuyorum. ev işlerinde genelde yardımcıdır ama ucundan tutar, baştan savma yapar. yapmasın da istemiyorum ama az uyumam için fırsat sağlasa yetecek.Yok haklıymışsınız akşam 5te evdeyse sabah 7 8 gibi çıkıyorsa erken yatması gerekmez sanki o kadar, çok yorucu işi varsa bilemiyorum tabi. Bazı işlere siz el vurmayın onla iş bölümü yapın diycem de denemişsinizdir tabi.
kendince biliyormuş. 5 dk ilgilenmeyi yeterli görüyor.evde 2 tane bebek olunca uyuyamaman normalde
bak 8 sene beklemişsiniz eşin de bir baba olarak destek olmalı kıymetini bilmeliydi durumunun