- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.234
Yani temizlik neden bu kadar sorun ben bilemedim açıkçası Geç kalkmaktan kastınız ne mesela tam olarak? Her gün mü temizlik yapıyorsunuz/ya da yapmanız gerekiyor? Eviniz çok mu büyük? Bana sorununuz program yapmakla çözülebilir gibi geldi, eşiniz de yardımcı anladığım kadarıyla, yemek işi mesela benim en zoruma giden şey, eşiniz bunu çözüyorsa bence çok iyi bişey (benimki yumurta bile kıramaz da).Temizlik için sporu da erteliyorum. Kilo aldım. Diyete başladım bu ara. Çabuk yorulan bir bünyem olduğu icin spordan sonra ev işi yapamam diye kaç zamandır erteliyorum.
Aslında pek çok konuyu temizlik için erteliyorum.
Ramazan öncesi tam temizlik konusu düzene girmiş gibiydi. Ramazanda tekrar dagildim.
İpin ucu temizlikte biliyorum ama bahsettiğim gibi önce benim bazı şeyleri düzene koyup kadını öyle cagirmam lazım.
Aslında psikolog işi bu ara bütçemi çok zorladığı için kadın çağırma olayını düzenli yapamayacaktım.ama sonra dedim ki hayır benim önce bunu düzene koymam gerekiyor. Ne olursa olsun bunu ayarlicam. Her hafta yarım gun şeklinde biriyle konuştum. Ama geçen hafta cagirmadim. Bu hafta cagircam diye de stresliyim. Haftaici çok fazla vaktim olmuyor. Bugün ve yarınim vardı. Bugun yine böyle geç yattigim için yarınım bitti gibi düşünüyorum. Çünkü hep böyle oluyor. Ne zaman hah bu hafta tamam az kaldı işler bittu desem bir uyku dengesizliği ile haftaya yine düzensiz ve işleri bitirememis başlıyorum.