• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
canım kalıcı koku istiyorsan çiçek kokularınada benim gibi hastaysan ve kalıcı bir parfüm istiyorsan elizabeth arden tam sana göre ilk başlarda topikde resmi var sabah sıkıyorum akşam üstümü değişirken gene alıyorum parfüm kokusunu saçlarımada sıkarım ben parfüm sabah kalktığımda saçımda hala çiçek kokularını duyarım :16::16:

canım sorunlu cildin var çok fazla pudraya yanaşma derim ben onun yerine renkli nemlendiriciler var onlardan kullanabilirsin the balm shelter var mesela ben test etmiştim garnier bb renklendirici kremde var ikisinide test ettim ama the balmınkisi daha güzel duruyor biraz daha uygun olsun istersen garnier tercih edebilirsin ama pudralara çok fazla yanaşma ben günlük hayatımda sadece allık rimel ve göz kalemi tercih ediyorum allıksız makyajım yarım kalmış gibi oluyor :9::9:

the balm shelter nerden bulabilirim ? küçük bir ilçedeyim :18:

the balm shelter nerden bulabilirim ? küçük bir ilçedeyim :18:

canım bekliyoruz biran önce gel artık dediğin bölgeye :9: canım internetten de bakabilirsin gitti gidiyora falan eğer bu üründen almak istiyorsan ya da garnier bb yi test et hoşuna giderse şimdilik onu kullanırsın gelene kadar dediğin bölgeye :9:

canım bekliyoruz biran önce gel artık dediğin bölgeye :9: canım internetten de bakabilirsin gitti gidiyora falan eğer bu üründen almak istiyorsan ya da garnier bb yi test et hoşuna giderse şimdilik onu kullanırsın gelene kadar dediğin bölgeye :9:

ayy evet yaaa hayırlsıyla :1:

garnier yüz temizleme jelini kullanıştım o zmanlar yüzüm baya bi sivilceliydi daha da artıı bana yaramıyor sanırım garnier ürünleri :50:

pekiiiiiiii vucüt losyonlarnız kremleriniz hangisi :) neyi önerisiniz ? duş jeli mesela ...ımmm aklıma geldikçe sorarım arık :1:

kızlar sivilce yapmayacak pudra bileninz var mı? :3:
esmerim çok kara değilim bu arada:1:
yüüzme sürünce doğal dursun istiyorum...
bu konuda yardımcı lursanız sevinirim :16:

physicians formula kullan derim ben! icinde yesil sarı pembe ve ten renklerinin karışık oldugu kompakt bir pudra var ,mineral pudra oldugundan talk icermiyo ki bu anlamda gözenekleri tikamiyo ve kizarikliklari epey kapatiyo siddetle tavsiye edilir! İstanbul da olmama rağmen ben bile internetten alışveriş yapıyorum daha uygun oluyo benimki bitmek üzere misspera dan almayı planlıyorum botanikecza da da var 52-55 gibi bir fiyatı var yanlış hatirlamiyosam mineral pudralar arasinda fiyati makul aynı zamanda cruelty-free ürün

ayy evet yaaa hayırlsıyla :1:

garnier yüz temizleme jelini kullanıştım o zmanlar yüzüm baya bi sivilceliydi daha da artıı bana yaramıyor sanırım garnier ürünleri :50:

pekiiiiiiii vucüt losyonlarnız kremleriniz hangisi :) neyi önerisiniz ? duş jeli mesela ...ımmm aklıma geldikçe sorarım arık :1:

canım ben duş jellerimi aldıkça ekliyorum siteye en son palmalive termal spa lı olanını almıştım memnun kaldım ama kokulu ürünleri daha çok sevdiğim için genelde duru duş jellerini tercih ediyorum duru shine mesela cildi bebek gibi yumuşacık yapıyor gurmelerdende kullandım durunun çileklisinide duru çeşitleri benim hoşuma gidiyor ...

vucüt losyonlarında cildim çok kuru olduğu için ilaç sonrası genelde yeşil çaylı zeytinyağlı içerikli olanlara bakıyorum bol nemlendirici sağlayanlara hatta yetişkinler için olan bebe yağlarınıda kullanıyorum içinde e vitamını olanlara arkonunkisinde var mesela .. önemli vucut losyonunda senin cildinin neye ihtiyacı olduğu mesela benimki neme aşırı ihtiyacı var o yüzden içeriğine bakarak alıyorum kimi ölü hücrelerden temizlensin ister o zamanda peelingli nemlendiriciler var ben eklemiş olmam gerek sanırım topik başlarında öyle bir nemlendiricimde var ama sorsan aklıma gelip kullanmıyorum bile sadece kışın daha çok hissediyorum cildimin kuruluğundan rahatsız olup o zaman kullanıyorum.. o yüzden şuan cildinin neye ihtiyacı var ona göre bişiler önerebiliriz vazalein vucut losyonlarınıda tek geçerim bu arada :16::16:

physicians formula kullan derim ben! icinde yesil sarı pembe ve ten renklerinin karışık oldugu kompakt bir pudra var ,mineral pudra oldugundan talk icermiyo ki bu anlamda gözenekleri tikamiyo ve kizarikliklari epey kapatiyo siddetle tavsiye edilir! İstanbul da olmama rağmen ben bile internetten alışveriş yapıyorum daha uygun oluyo benimki bitmek üzere misspera dan almayı planlıyorum botanikecza da da var 52-55 gibi bir fiyatı var yanlış hatirlamiyosam mineral pudralar arasinda fiyati makul aynı zamanda cruelty-free ürün

canım kapıda ödemeli bir site mi?kredi kartı kulanmıyorum da bana link atarsan sevinirim :16:

canım ben duş jellerimi aldıkça ekliyorum siteye en son palmalive termal spa lı olanını almıştım memnun kaldım ama kokulu ürünleri daha çok sevdiğim için genelde duru duş jellerini tercih ediyorum duru shine mesela cildi bebek gibi yumuşacık yapıyor gurmelerdende kullandım durunun çileklisinide duru çeşitleri benim hoşuma gidiyor ...

vucüt losyonlarında cildim çok kuru olduğu için ilaç sonrası genelde yeşil çaylı zeytinyağlı içerikli olanlara bakıyorum bol nemlendirici sağlayanlara hatta yetişkinler için olan bebe yağlarınıda kullanıyorum içinde e vitamını olanlara arkonunkisinde var mesela .. önemli vucut losyonunda senin cildinin neye ihtiyacı olduğu mesela benimki neme aşırı ihtiyacı var o yüzden içeriğine bakarak alıyorum kimi ölü hücrelerden temizlensin ister o zamanda peelingli nemlendiriciler var ben eklemiş olmam gerek sanırım topik başlarında öyle bir nemlendiricimde var ama sorsan aklıma gelip kullanmıyorum bile sadece kışın daha çok hissediyorum cildimin kuruluğundan rahatsız olup o zaman kullanıyorum.. o yüzden şuan cildinin neye ihtiyacı var ona göre bişiler önerebiliriz vazalein vucut losyonlarınıda tek geçerim bu arada :16::16:

sağol canım söylediklerini dikkate alacağım :16:

kızlar aklıma gelmişken siz pudrayı hangi fırçayla süürüyorsunuz ? avon veya oriflame den önderebileceğiniz fırça varsa... :3:

$images.jpg

bahsettiğin pudra bumuydu canım merak ettim

kızlar aklıma gelmişken siz pudrayı hangi fırçayla süürüyorsunuz ? avon veya oriflame den önderebileceğiniz fırça varsa... :3:

canım ben pudra kullanmıyorum pek tercih etmiyorum ama kalporganik in dediği ürün dikkatimi çekti araştırıyorum :8:

allık benim hayatımın vazgeçilmezi bakalım belki araya pudrada girebilir araştırıyorum :6:

Eki Görüntüle 485273

bahsettiğin pudra bumuydu canım merak ettim

yok tatlım senin gösterdiğin markanın cici allığı:)) tarafımdan kullanılmakta ve yine tavsiye edilir;)) aşağıya fotosu görünen, bahsettiğim kompakt pudradır;) kışın tenle uyumlu ama yazın tende biraz açık kalabilir, bu nedenle bi ton koyu tercih edilebilir;)

$Physicians-Formula-Minarel-Wear-_7702_1-300x300.jpg

Son düzenleme:
canım kapıda ödemeli bir site mi?kredi kartı kulanmıyorum da bana link atarsan sevinirim :16:

misspera da markafoni üyesiysen markafoninin ana sayfasındaki kodla %10 indirim var;ama kapıda ödeme yok ama botanikecza da var oradan temin edebilirsin ben de oradan bazı ürünleri kapıda ödeme ile almıştım, daha ii paketleyebilirlerdi ama...biraz büzüşük geldi ürünlerim...
sen yine de internette physicians formula yaz bak canım bi araştır belki daha uygun fiyatlısını hem de kapıda ödemeyle bulabilirsin, botanikeczaya karar verdiysen arama motoruna botanikecza yazınca çıkıo

Son düzenleme:
bir sitede 52 tl ye buldum pudrayı kargo 5 ,00 tl .nasıl sizce fiyatı ?

bir de kızlar ben pek becremem makyaj işini...dediğniz pudrayı kullanabilirim umarım.

son birşeyyyy

bn esmer tenliyim ama çokta kara değilim :) doğal bej / doğal krem diye iki seçenek var hangisini almalıyım acaba ????????

Son düzenleme:

bir de kızlar ben pek becremem makyaj işini...dediğniz pudrayı kullanabilirim umarım.

son birşeyyyy

bn esmer tenliyim ama çokta kara değilim :) doğal bej / doğal krem diye iki seçenek var hangisini almalıyım acaba ????????

bendeki doğal bej, kumral beyaz tenliyim, acaba doğal krem daha mı koyudur ki bilemedim şimdi?

son birşeyyyy

şimdi tekrar baktım doğal bej daha koyuymuş, istersen doğal bej tercih edebilirsin, umarım memnun kalırısın ya benim ten rengime uyumlu ama umarım sana da uyar bi de ben içinden çıkan fırçasıyla değil de makyaj için her yerde bulunabilen sünger gibi bi ürünle sürüyorum daha ii oluyo;) ürün eline ulaşınca sonuçları buraya da yaz...:))

Son düzenleme:
canım kalıcı koku istiyorsan çiçek kokularınada benim gibi hastaysan ve kalıcı bir parfüm istiyorsan elizabeth arden tam sana göre ilk başlarda topikde resmi var sabah sıkıyorum akşam üstümü değişirken gene alıyorum parfüm kokusunu saçlarımada sıkarım ben parfüm sabah kalktığımda saçımda hala çiçek kokularını duyarım :16::16:

canım sorunlu cildin var çok fazla pudraya yanaşma derim ben onun yerine renkli nemlendiriciler var onlardan kullanabilirsin the balm shelter var mesela ben test etmiştim garnier bb renklendirici kremde var ikisinide test ettim ama the balmınkisi daha güzel duruyor biraz daha uygun olsun istersen garnier tercih edebilirsin ama pudralara çok fazla yanaşma ben günlük hayatımda sadece allık rimel ve göz kalemi tercih ediyorum allıksız makyajım yarım kalmış gibi oluyor :9::9:

Aaa bakayım o dediğin parfüme, bayılırım çiçek kokularına.

Bir de Garnier bb krem 13 lira burda bir mağazada. Nasıl memnun kaldın mı sen Deniz'cim.Şu bb kremlere merak saldım ben de. Çok güzel kapatıcılığı olan, nemlendiren ve fondoten gibi durmayanları varmış. Bunlar günlük kullanıma uygun mu. Ve denediğiniz başka bb kremler var mı kızlar?

şimdi tekrar baktım doğal bej daha koyuymuş, istersen doğal bej tercih edebilirsin, umarım memnun kalırısın ya benim ten rengime uyumlu ama umarım sana da uyar bi de ben içinden çıkan fırçasıyla değil de makyaj için her yerde bulunabilen sünger gibi bi ürünle sürüyorum daha ii oluyo;) ürün eline ulaşınca sonuçları buraya da yaz...:))

bi de benim yanaklar lekeli hafif kırmızı ve kahverengi..dediğin pudra kapatır mı :42:

ben pure da windescape de ikisini de kullandım.hatta biraz birbirine benzetiyorum.meyveli farah kokular.windscape biraz daha deniz kokusu gibi. pure da bellisimanın mavi yeşil şişeli bif
parfümü vardı bi zamanlar onun aynısı neredyse
Hm tesekkur ederim tatlisim .) Pure testerini bulrsam onu da bakarm .)ben cok seviyorum byle ferah kokulari .)
Canım pure çok ferah bir koku, içini açıyor insanın. Tam yazlık. Ben ağır kokuları çok sevmem, zevklerimiz uyuyor galiba seninle sen de öyle seviyordun diye hatırlıyorum.
Little red biraz daha yoğun ama ona da hayranım ya.
Yalnız şöyle kalıcı bir koku istiyorum ben de. Benimle kalsın birkaç gün:52:

Evet tatlim benZiyo gibi parfum zevklerimz bende dayanamam hiv agir kokulara basimi agrytor.. cicekler oldur ama byle fresh kokulara bayiliyorum . Bende de su an little black dress var vuct spreyi de parfmu de cok seviyorm ama gece icn daha uygn sanki yada sonbahar icn .)

Kizlar bu arada 2 aydir filan yuzuk parmagmla orta parmagmn kenarlarnda mink mink kasntli mink su toplamalari olmstu . Hep gttgm hastnye gtm bnm dermatlgm yktu dger dktra gsterdm bakti gecer onlar onmli degl dedi . Bu gnlerde iyce kotu olmstu kuru kuru col topraklari gibi ve sancli dun bi anda randvu aldm ve kndi dktrma gttm . Ayy cok tatli bi bayan ya seviyorm onu guzlce incldi bi makne var onla buytp resmlerne bakti. Ne zamadr var dedi soyledm geldm ama doktr arkdsnz gecer dyp gnderdi gcer dye dsndm ama sancli olnca geldi dedim . ilac vermedi mi dedi hayr dedm . Bi kizdi belli ki. ilac verdi dishidroz bu dedi egzama ile deri ilthbinn karsk biseyms. Tekrar eder mi dedm kronklesms ilaclarn surkli elinin altnda olsn . Detrjna sokma , nikele doknma , birsuru birsuru sey soyledi. Neysee yuzume neostrata kullanablr mym dedm hangsi dedi soyledm . aslnda bi srnm yok siyah noktalar ve goznkler icn dedm . Neostrata guzl aha 10 iyi once sadece gceleri surersn cildn alisr denemni onerrm dedi ama recetmn altna bi yazi yazdi salsil jel. Bunu 2 gecede 1 sur kurum odemyor dedi . 12.5 tl imis dun aldm hadi bakalm . Bu arada su an bioderma kullanyorm ama bi markayi ve urunu surekli kullandkca sanki etki goatermyo gbi gelyo dedm haklsn canm bana da oyle geliyo yuzmz alsyo cnku ona dedi .)

Back