• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
ben de palmolive thermal spa kullanıyodum uzun süredir, ama bu market raflarında gördüğümüz pek çok kozmetik marka en ucuz yöntem olduğundan hayvanlar üzerinde test edilerek piyasaya sürülüyo, üstüne üslük içine paraben,(sls-köpürmesi için),vb bi çok kimyasal koyuyolar, bunların da uzun dönem kullanımda zararlı olduğu yönünde ciddi kanıtlar var, fikir edinmek için aşağıdaki linke bakmanızı tavsiye ederim.üstelik çevre ve hayvan dostu, vücuda zararlı kimyasallar içermeyen ürünlere ulaşmak hiç de zor değilmiş...

çok sevdiğiniz, vazgeçemeyeceğinizi düşündüğünüz o kozmetik markaları binlerce hayvanın acılar içinde ölmesine neden oluyo, merak ediyosanız http://www.kadinlarkulubu.com/makya...i-resimli-paylasimlar/evcil-...ri-burada.html (marKANı kENDin seç !!! TÜM kk KADINLARI BURADA !!!)

........................................................

ben okumustum onu alirken unuttum yaaa sen yazinca simdi aklima geldii uzuldumm tuhhh :2:

ben okumustum onu alirken unuttum yaaa sen yazinca simdi aklima geldii uzuldumm tuhhh :2:

evet çok üzücü denizzz ya bir gün ilgili fotolara bakayım dedim icim çıktı ya bir gün kurtulamadım etkisinden

Nese en iisi physicians formula! hem hayvanciklarda test yapmiyo hem de koryucu, paraben, parfum icermiyo urunleri...butun urunleri cok guzel yakinda bronzer ını siparis edicem. bak bir rimeli var ya daha önce böle bir maskara kullanmadım öyle güzel kıvırıyo ki... Sekli kıvrık yaprak seklinde yesil böle ;))
bi de bi şey sorucam carolina herrera nin ch diye bir parfumu var bi de 212 VIP kullanan var mıdır , fikir verilebilir mi?

evet çok üzücü denizzz ya bir gün ilgili fotolara bakayım dedim icim çıktı ya bir gün kurtulamadım etkisinden

Nese en iisi physicians formula! hem hayvanciklarda test yapmiyo hem de koryucu, paraben, parfum icermiyo urunleri...butun urunleri cok guzel yakinda bronzer ını siparis edicem. bak bir rimeli var ya daha önce böle bir maskara kullanmadım öyle güzel kıvırıyo ki... Sekli kıvrık yaprak seklinde yesil böle ;))
bi de bi şey sorucam carolina herrera nin ch diye bir parfumu var bi de 212 VIP kullanan var mıdır , fikir verilebilir mi?

evet inceledim bende ürünleri gerçekten sağlık açısından çok iyi sende bir kullanıcı olarak güzel etkiler bıraktığını söylüyorsun gönül rahatlığıyla alınabilir yani :16::16:

bende ilk fırsatta deneyeceğim inş :9:

canım senin söylediğin parfümü kullanmadım ama baktığıma göre içinde meyve ve çiçek kokularının karışımı ben işin içinde meyve kokuları olunca pek sevemiyorum ama yinede bakmak lazım :55:

evet inceledim bende ürünleri gerçekten sağlık açısından çok iyi sende bir kullanıcı olarak güzel etkiler bıraktığını söylüyorsun gönül rahatlığıyla alınabilir yani :16::16:

bende ilk fırsatta deneyeceğim inş :9:

canım senin söylediğin parfümü kullanmadım ama baktığıma göre içinde meyve ve çiçek kokularının karışımı ben işin içinde meyve kokuları olunca pek sevemiyorum ama yinede bakmak lazım :55:

evet canımcım ya ben de meyve kokuları değil de böyle yumuşak vanilya olur kakao olur öyle soft kokuları seviyorum...

Son düzenleme:
merhaba kızlar saçlarımın uçları denizden havuzdan kırıldı kurudu :37: bana önerebileceğiniz durulanmayan saç kremi var mı acaba :31:

durulanmayan değil ama banyo oncesi yapılan bir maske onerebilirim ben organix in moraccan argan yağlı sac bakım maskesini kullanıyorum mavi jöle kutusu gibi bir kutusu var

Kızlarrrr Loreal in amonyaksız boyası hakkında bilginiz var mıı?
Saçı kurutmadığı ve dökmediğini okudum ama kapatıcılığı kötüymüş.
Çok fazla beyaz var bende:44: Deneyen var mıı???

Kuaförlerin kullandığı boyalar inanılmaz kötü kokuyo,, boyamı kendim
almak istiyorum ama markalar konusunda hiç bir bilgim yok. Kullanan varsa
Koleston veya Palette hakkında da yorum yaparsa çok sevinirim:16:

tam kahve fallık telve kalıyor yaa onu biriktiriyodum içinede limon sıkıyodum sonra masaj yapıyodum bi de jelatinle sarıyodum hem selilüte hemde çatlaklara çok iyi geliyor :21:

ben kahve maskesını suratıma yapmıştım gerçekten çok ıyı gelıyor ama selilütlere iyi geldiğini bilmiyordum denemeliyim :)

merhaba kızlar saçlarımın uçları denizden havuzdan kırıldı kurudu :37: bana önerebileceğiniz durulanmayan saç kremi var mı acaba :31:
tatlım maske krem değil serum önerebilirim . sarıkız saç serumu veya morfose argan yağlı saç serumu gayett güzeller. yapış yapış bir his bırakmıyorlar saçta, yumuşacık yapıyorlar ve kırıkları onarıyorlar. memnun kalacağına eminim :)) serumlar da zaten durulanmadığına göre memnun kalırsın. kırıların eğer ki fazlaysa o zaman selective protek ammino keratin maske öneririm çok güzel memnun kalırsın eminim ki :))

canım kolestonun boyalarını sakın alma. renkleri hiç bir zaman tutmuyor. bikaç kez almıştık acaba sorun saçta mı diye bile düşünüdüm ama açık kahva alıyorum saçım siyah oluyodu o derece yani. bu konuda da bi çok kişi şikayetçiymiş. palette yada garnier önerebilirim :))

l'oreal kullanma sakın benim sacımı çok döktü ya ben de amonyaksiz diye tercih etmiştim mahvoldu saclarım zor toparladım :(( organik boya denicem artık...

tatlım maske krem değil serum önerebilirim . sarıkız saç serumu veya morfose argan yağlı saç serumu gayett güzeller. yapış yapış bir his bırakmıyorlar saçta, yumuşacık yapıyorlar ve kırıkları onarıyorlar. memnun kalacağına eminim :)) serumlar da zaten durulanmadığına göre memnun kalırsın. kırıların eğer ki fazlaysa o zaman selective protek ammino keratin maske öneririm çok güzel memnun kalırsın eminim ki :))

canım kolestonun boyalarını sakın alma. renkleri hiç bir zaman tutmuyor. bikaç kez almıştık acaba sorun saçta mı diye bile düşünüdüm ama açık kahva alıyorum saçım siyah oluyodu o derece yani. bu konuda da bi çok kişi şikayetçiymiş. palette yada garnier önerebilirim :))

Açık kahve siyah oluyorsa çikolata kahveyi düşünemiyorum eyvah eyvahhhh:1::1::1::1::1:
Saol tatlım genelde Palette önerilmiş, onu deneyeyim en iyisi:16:

l'oreal kullanma sakın benim sacımı çok döktü ya ben de amonyaksiz diye tercih etmiştim mahvoldu saclarım zor toparladım :(( organik boya denicem artık...

Amonyaksız olduğu için merak ettim ben de canım açıkçası ama denemekten vazgeçtim:ssz:
Organik boyayı da çok duydum ama bir türlü cesaret edip deneyemedim. Nedense saç boyasının
kimyasal olmama ihtimali pek aklıma yatmıyor:1:

Açık kahve siyah oluyorsa çikolata kahveyi düşünemiyorum eyvah eyvahhhh:1::1::1::1::1:
Saol tatlım genelde Palette önerilmiş, onu deneyeyim en iyisi:16:

Amonyaksız olduğu için merak ettim ben de canım açıkçası ama denemekten vazgeçtim:ssz:
Organik boyayı da çok duydum ama bir türlü cesaret edip deneyemedim. Nedense saç boyasının
kimyasal olmama ihtimali pek aklıma yatmıyor:1:

palette den memnun kalırsın canım kullananlar memnun çünkü :)

palette den memnun kalırsın canım kullananlar memnun çünkü :)

İnşallah memnun kalırım tatlım saçımı boyayınca sonucu paylaşırım,,
gerçi saçımı daha yeni boyattım 3 hafta falan sonra boyatırım tekrar:1::1:

Kuaförlerin kullandığı tüplerdeki boyalara bir türlü güvenemiyorum. Ucuz ürün mü
kullanıyorlar nedir hem kokusu çok rahatsız ediyor hem inanılmaz kaşınıyor cildim
beklerken. Artık yanımda götürürüm boyamı:42::31:

İnşallah memnun kalırım tatlım saçımı boyayınca sonucu paylaşırım,,
gerçi saçımı daha yeni boyattım 3 hafta falan sonra boyatırım tekrar:1::1:

Kuaförlerin kullandığı tüplerdeki boyalara bir türlü güvenemiyorum. Ucuz ürün mü
kullanıyorlar nedir hem kokusu çok rahatsız ediyor hem inanılmaz kaşınıyor cildim
beklerken. Artık yanımda götürürüm boyamı:42::31:

canm çok ucz boyalar ama güzelleri de var selective güzel bi marka ama her kuaför kullnmıyor daha uczları varken ona gerek duymuyorlar herlde :) ne renk saçlarn bu arada :9

canm çok ucz boyalar ama güzelleri de var selective güzel bi marka ama her kuaför kullnmıyor daha uczları varken ona gerek duymuyorlar herlde :) ne renk saçlarn bu arada :9

Neva'ydı sanırım kuaförümün kullandığı boya canım. Renkler gayet güzel hiç sorun yok ama
içeriğin kötü olduğu cildimi tahriş etmesinden belliydi.
Çikolata kahve saç rengim tatlım:34: Renk zaten koyu olduğu için tutar mı tutmaz mı koyu
olur mu diye düşünmekten ziyade içeriği iyi olsun istiyorum diğerlerine oranla.

Webcam in renkleri çok kötü ama saçlarımı çektim hemencik:1::1:

$Snapshot_20120812_1.jpg

Hazır webcam açmışken en son aldığım ürünü de tanıtmadan geçmeyeyim:1:
$Snapshot_20120813_4.JPG

Henüz 2 kez kullanma fırsatım oldu ama şimdiden vazgeçilmezlerimden biri olduu:16:
Duştan çıkınca hafif nemli saç uçlarıma sürüp kurumaya bıraktım. İnanılmaz yumuşatıyor
saçı ve elektriğini alıyor:34:

Neva'ydı sanırım kuaförümün kullandığı boya canım. Renkler gayet güzel hiç sorun yok ama
içeriğin kötü olduğu cildimi tahriş etmesinden belliydi.
Çikolata kahve saç rengim tatlım:34: Renk zaten koyu olduğu için tutar mı tutmaz mı koyu
olur mu diye düşünmekten ziyade içeriği iyi olsun istiyorum diğerlerine oranla.

Webcam in renkleri çok kötü ama saçlarımı çektim hemencik:1::1:

Eki Görüntüle 488471

ayy canım saçların çok güzel hem rengi hem düz hem çok sağlıklı gözüküyor nazar değmesin :nazar:. neva çok ucuz bir marka o yüzden öyle yapmıştır bende kullanmıştım saçımı kızıl yaptığım dönemde bitek onda var diye biliyodum istediğim ton ayy nasıl dökülmüştü saçlarım anlatamam hala da kendine gelmedi. kuaförüm bana market boyalrının amonyak oranının çok olduğunu onun yerine kuaförlerde kullanılan boyalardan kullanmamı söylemişti ama neva daha da berbat etti saçlarmı palette çok daha güzeldi :)) ama dediğim gibi selective güzel bi marka boyasını kullanmadım ama diğer ürünlerini denemiştim kaliteli ürünler :))

ayy canım saçların çok güzel hem rengi hem düz hem çok sağlıklı gözüküyor nazar değmesin :nazar:. neva çok ucuz bir marka o yüzden öyle yapmıştır bende kullanmıştım saçımı kızıl yaptığım dönemde bitek onda var diye biliyodum istediğim ton ayy nasıl dökülmüştü saçlarım anlatamam hala da kendine gelmedi. kuaförüm bana market boyalrının amonyak oranının çok olduğunu onun yerine kuaförlerde kullanılan boyalardan kullanmamı söylemişti ama neva daha da berbat etti saçlarmı palette çok daha güzeldi :)) ama dediğim gibi selective güzel bi marka boyasını kullanmadım ama diğer ürünlerini denemiştim kaliteli ürünler :))

Çokkk saol güzelimmm:16: :54:
Kuaförler maliyeti düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar malesef. Selective yi de sorarım civardaki
kuaförlere, yoksa da Palette alırım :34: Saçımı henüz 3. boyayışım, daha acemiyim o yüzden:17:

Çokkk saol güzelimmm:16: :54:
Kuaförler maliyeti düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar malesef. Selective yi de sorarım civardaki
kuaförlere, yoksa da Palette alırım :34: Saçımı henüz 3. boyayışım, daha acemiyim o yüzden:17:

rica ederim canım . ay ne güzel ya keşke bende ellemesydim saçlarımı hiç. palette de güzel ama dediğim gibi beğenirsin ama saçlarına iyi bak çok beğendim ben onları :))):nazar:

Hazır webcam açmışken en son aldığım ürünü de tanıtmadan geçmeyeyim:1:
Eki Görüntüle 488476

Henüz 2 kez kullanma fırsatım oldu ama şimdiden vazgeçilmezlerimden biri olduu:16:
Duştan çıkınca hafif nemli saç uçlarıma sürüp kurumaya bıraktım. İnanılmaz yumuşatıyor
saçı ve elektriğini alıyor:34:
ben bu ürünü yenı gordum ustu beyaz gibi olanı alcaktım berbat kokuyolardı.kokusuda onemlı benım ıcın nasıl bu guzel kokuyomu ve fiyatı nedır acaba

Back