• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
bi de benim yanaklar lekeli hafif kırmızı ve kahverengi..dediğin pudra kapatır mı :42:

kapatacağını düşünüyorum içindeki yeşil ve sarı renklerin ağırlıkta olduğu bölgelerden süngerine sürersen daha iyi sonuç alırsın, yeşil sarı renkleri kızarıklık kapama için kullanmışlar ama tabi senin kızarıklık derecene de bağlı, benimkini kapatabiliyodu...

Kizlar bu arada 2 aydir filan yuzuk parmagmla orta parmagmn kenarlarnda mink mink kasntli mink su toplamalari olmstu . Hep gttgm hastnye gtm bnm dermatlgm yktu dger dktra gsterdm bakti gecer onlar onmli degl dedi . Bu gnlerde iyce kotu olmstu kuru kuru col topraklari gibi ve sancli dun bi anda randvu aldm ve kndi dktrma gttm . Ayy cok tatli bi bayan ya seviyorm onu guzlce incldi bi makne var onla buytp resmlerne bakti. Ne zamadr var dedi soyledm geldm ama doktr arkdsnz gecer dyp gnderdi gcer dye dsndm ama sancli olnca geldi dedim . ilac vermedi mi dedi hayr dedm . Bi kizdi belli ki. ilac verdi dishidroz bu dedi egzama ile deri ilthbinn karsk biseyms. Tekrar eder mi dedm kronklesms ilaclarn surkli elinin altnda olsn . Detrjna sokma , nikele doknma , birsuru birsuru sey soyledi. Neysee yuzume neostrata kullanablr mym dedm hangsi dedi soyledm . aslnda bi srnm yok siyah noktalar ve goznkler icn dedm . Neostrata guzl aha 10 iyi once sadece gceleri surersn cildn alisr denemni onerrm dedi ama recetmn altna bi yazi yazdi salsil jel. Bunu 2 gecede 1 sur kurum odemyor dedi . 12.5 tl imis dun aldm hadi bakalm . Bu arada su an bioderma kullanyorm ama bi markayi ve urunu surekli kullandkca sanki etki goatermyo gbi gelyo dedm haklsn canm bana da oyle geliyo yuzmz alsyo cnku ona dedi .)

tatlım cok geçmiş olsun :( benim arkadaşımında yüzünde çıkmıştı sivilce sanıp sivilce kremi sürmüştü meğer egzema olmuş :S kortizonlu bi ilaç kullandı 1 haftada geçti :) umarım seninkilerde hemen geçer :)

kapatacağını düşünüyorum içindeki yeşil ve sarı renklerin ağırlıkta olduğu bölgelerden süngerine sürersen daha iyi sonuç alırsın, yeşil sarı renkleri kızarıklık kapama için kullanmışlar ama tabi senin kızarıklık derecene de bağlı, benimkini kapatabiliyodu...

bende bu pudradan istiyorum ama biraz pahalı sanki:(((((((((((

tatlım cok geçmiş olsun :( benim arkadaşımında yüzünde çıkmıştı sivilce sanıp sivilce kremi sürmüştü meğer egzema olmuş :S kortizonlu bi ilaç kullandı 1 haftada geçti :) umarım seninkilerde hemen geçer :)

bende bu pudradan istiyorum ama biraz pahalı sanki:(((((((((((

Saol tatlim bende kortizon ve excipial kullaniyorm su an sali gunu kontrlm var ama surekli ilaclarmla olcam her an tekrar edeblr gecse bile dedi. Ben egzama diye dusunp gtmstm ama diger doktr ilglnmedigi icn bu kadr ilerlems. Smdi daha iyiym en azndan sanclrm yok .)
Ben makyaj yapmyorm ama o pudranin tipine bayildiiiiimmmm .) alasim geldi ama alsam durcak dolapta. Gerk yok o yuzden . Annen sana nepstrata almis duydugum kadaryla ayy nasl hangi kremni alms ne kadara alms .)

Saol tatlim bende kortizon ve excipial kullaniyorm su an sali gunu kontrlm var ama surekli ilaclarmla olcam her an tekrar edeblr gecse bile dedi. Ben egzama diye dusunp gtmstm ama diger doktr ilglnmedigi icn bu kadr ilerlems. Smdi daha iyiym en azndan sanclrm yok .)
Ben makyaj yapmyorm ama o pudranin tipine bayildiiiiimmmm .) alasim geldi ama alsam durcak dolapta. Gerk yok o yuzden . Annen sana nepstrata almis duydugum kadaryla ayy nasl hangi kremni alms ne kadara alms .)

yok tatlım keşke bana almış olsaaaaaa :( ondada güneş lekeleri var önce nuxe kullandı ve gerçekten yüzü aydınlandı bu kezde neostratanın testerini almış memnun kalırsa tüpü alcakmış :D hatun benden bakımlı :D

çok belirgin değil kaptır diye düşünüyorum o zman :16:

ya çok beyaz durmasından çekiniyom :26:

Aaa bakayım o dediğin parfüme, bayılırım çiçek kokularına.

Bir de Garnier bb krem 13 lira burda bir mağazada. Nasıl memnun kaldın mı sen Deniz'cim.Şu bb kremlere merak saldım ben de. Çok güzel kapatıcılığı olan, nemlendiren ve fondoten gibi durmayanları varmış. Bunlar günlük kullanıma uygun mu. Ve denediğiniz başka bb kremler var mı kızlar?

canım ilk denediğimde garnier bb nin ışıltısına bayılmıştım hemen alasım gelmişti sonra biraz dursun bekliyim dedim 5 dk sonra o ışıltı kayboldu sonra benimde hevesim kaçtı kapatması fena değil the balm daha iyi kapatıyor

Kizlar bu arada 2 aydir filan yuzuk parmagmla orta parmagmn kenarlarnda mink mink kasntli mink su toplamalari olmstu . Hep gttgm hastnye gtm bnm dermatlgm yktu dger dktra gsterdm bakti gecer onlar onmli degl dedi . Bu gnlerde iyce kotu olmstu kuru kuru col topraklari gibi ve sancli dun bi anda randvu aldm ve kndi dktrma gttm . Ayy cok tatli bi bayan ya seviyorm onu guzlce incldi bi makne var onla buytp resmlerne bakti. Ne zamadr var dedi soyledm geldm ama doktr arkdsnz gecer dyp gnderdi gcer dye dsndm ama sancli olnca geldi dedim . ilac vermedi mi dedi hayr dedm . Bi kizdi belli ki. ilac verdi dishidroz bu dedi egzama ile deri ilthbinn karsk biseyms. Tekrar eder mi dedm kronklesms ilaclarn surkli elinin altnda olsn . Detrjna sokma , nikele doknma , birsuru birsuru sey soyledi. Neysee yuzume neostrata kullanablr mym dedm hangsi dedi soyledm . aslnda bi srnm yok siyah noktalar ve goznkler icn dedm . Neostrata guzl aha 10 iyi once sadece gceleri surersn cildn alisr denemni onerrm dedi ama recetmn altna bi yazi yazdi salsil jel. Bunu 2 gecede 1 sur kurum odemyor dedi . 12.5 tl imis dun aldm hadi bakalm . Bu arada su an bioderma kullanyorm ama bi markayi ve urunu surekli kullandkca sanki etki goatermyo gbi gelyo dedm haklsn canm bana da oyle geliyo yuzmz alsyo cnku ona dedi .)

çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm dikkat et geçene kadar bazı doktorlar böyle başlarından savıyorlarya sinir oluyorum şimdiye geçmişti belki parmağın

Bsragzde'cim geçmiş olsun.:16:
Doktorun ne kadar tatlı ve ilgiliymiş. Her doktor böyle değil ne yazık ki.. Bazen ağızlarından kerpetenle laf alınıyor.
Ben de Salı veya Çarşamba doktora gideceğim.
Bakalım tekrarlayan sivilcelerime, lekelerime ne diyecek.
Çok sıklıdım artık:31:

kızlar bende göz altı için aydınlatıcı istiyorum ama ten renginde değil şöyle ışıl ışıl birşeyler göz altlarımda morluk yok hatta biraz aydınlık bir görüntüsü var ama ne önerebilirsiniz sürdüğüm zaman ışıltılı olsun birde mineral içerikli olsun istiyorum

Son düzenleme:
Doktorun ne kadar tatlı ve ilgiliymiş. Her doktor böyle değil ne yazık ki.. Bazen ağızlarından kerpetenle laf alınıyor.

canım haberlerini bekliyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsin

bir önce geçsinn artıkkk ben üzülüyorum geçmemesine birde o kadar emekten rouccutandan sonra :5:

canım ilk denediğimde garnier bb nin ışıltısına bayılmıştım hemen alasım gelmişti sonra biraz dursun bekliyim dedim 5 dk sonra o ışıltı kayboldu sonra benimde hevesim kaçtı kapatması fena değil the balm daha iyi kapatıyor

Yaa bana da çok etkili gibi gelmiyordu niyeyse. İçime doğmuş:1:
The balm'a hiç bakmadım sen kullanıyor musun canım?

Yaa bana da çok etkili gibi gelmiyordu niyeyse. İçime doğmuş:1:
The balm'a hiç bakmadım sen kullanıyor musun canım?

canım ben garnier bb ve the balm arasındaki farkı anlamak için testerlarına bakmıştım şuan ihtiyacım yok ama alırsam hangisini almalıyım diye mükemmel bir kapatıcı özelliği var doğal duruyor testerını deneme gibi bir şansın varsa bakmanı öneririm

kızlar bende göz altı için aydınlatıcı istiyorum ama ten renginde değil şöyle ışıl ışıl birşeyler göz altlarımda morluk yok hatta biraz aydınlık bir görüntüsü var ama ne önerebilirsiniz sürdüğüm zaman ışıltılı olsun birde mineral içerikli olsun istiyorum

the balm a bak tatlım

canım ben garnier bb ve the balm arasındaki farkı anlamak için testerlarına bakmıştım şuan ihtiyacım yok ama alırsam hangisini almalıyım diye mükemmel bir kapatıcı özelliği var doğal duruyor testerını deneme gibi bir şansın varsa bakmanı öneririm

garnier bende sivilce yaptı kızlar :/

yok tatlım keşke bana almış olsaaaaaa :( ondada güneş lekeleri var önce nuxe kullandı ve gerçekten yüzü aydınlandı bu kezde neostratanın testerini almış memnun kalırsa tüpü alcakmış :D hatun benden bakımlı :D
canım nuxe çok harika bi marka ya :) bende annemle konuştum önümüzdeki hafta neostrata alcaz fiyatın9 bile alıştıra alıştıra söyledm ya korktm valla :))

çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm dikkat et geçene kadar bazı doktorlar böyle başlarından savıyorlarya sinir oluyorum şimdiye geçmişti belki parmağın
aynen öyle canım geçerdi çoktan bide kronikleşmiş ya hani temzlk yapmam gerekse hiç hoşlanmadğm o eldvnleri kullancm mecbr. geçen ellerim ıslaktı derim artk ne kadar inceldyse hassaslaştysa bi yere sürtnce birden kanamya başladı çok çok ama yara bile olamadı zavallı parmağm :))

doktorum çok ttalı canım ya görsen beebeeğğm napıyosn filan diye konuşr tattlm geç bakalm filan der şeker gibidir. bide konuş soru sor bıkmadan usanmadan cevap verir ilgilenr onun yüzüne de hayranm ama :)
sende bi git bakalım tatlm doktra ne dyck artk geçsnler valla ya :)

$1.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $5.jpg $6.jpg $312968_399152746816390_959399356_n.jpg

Benim doktorum da seninki kadar olmasa da öyle. Üstelik kendisi de ilaç kullananlardan:1:
Ama maşallahı var onun da.
Kpssye hazırlanma aşamasında sıra beklerken test çözerdim,bakar gülümserdi hep:1:
Gidip bir hasret giderelim :60:

Benim doktorum da seninki kadar olmasa da öyle. Üstelik kendisi de ilaç kullananlardan:1:
Ama maşallahı var onun da.
Kpssye hazırlanma aşamasında sıra beklerken test çözerdim,bakar gülümserdi hep:1:
Gidip bir hasret giderelim :60:
Bi git gor canim .bakalim guzel biseyler versin sana olmazsa antalyaya gel benm doktrma gidelm .)
canım bakalım hanımım memnun kalırsa onu alcakmış yoksa nuxe'a devam :D bende arada çarparım napayım :D

Canim bi markanin urununu surekli kullannca bunye alistigi icin etki gostermemeye basliyoms haberm olsn .)

$palmolive-aroma-therapy-_1293_.jpg Dinlendirici kokusu ile Palmolive Aroma Therapy Anti Stress Duş Jeli\' nin içeriği, Ylang ylang öz yağı ve İris özü ile zenginleştirilmiştir.

Eki Görüntüle 487210 Dinlendirici kokusu ile Palmolive Aroma Therapy Anti Stress Duş Jeli\' nin içeriği, Ylang ylang öz yağı ve İris özü ile zenginleştirilmiştir.

ben de palmolive thermal spa kullanıyodum uzun süredir, ama bu market raflarında gördüğümüz pek çok kozmetik marka en ucuz yöntem olduğundan hayvanlar üzerinde test edilerek piyasaya sürülüyo, üstüne üslük içine paraben,(sls-köpürmesi için),vb bi çok kimyasal koyuyolar, bunların da uzun dönem kullanımda zararlı olduğu yönünde ciddi kanıtlar var, fikir edinmek için aşağıdaki linke bakmanızı tavsiye ederim.üstelik çevre ve hayvan dostu, vücuda zararlı kimyasallar içermeyen ürünlere ulaşmak hiç de zor değilmiş...

çok sevdiğiniz, vazgeçemeyeceğinizi düşündüğünüz o kozmetik markaları binlerce hayvanın acılar içinde ölmesine neden oluyo, merak ediyosanız http://www.kadinlarkulubu.com/makya...i-resimli-paylasimlar/evcil-...ri-burada.html (marKANı kENDin seç !!! TÜM kk KADINLARI BURADA !!!)

........................................................

Son düzenleme:
Back