günaydınn kızlarrr =)) nihancım sana tavisyem effecelar al bencede ve ist geldiğinde mutlaka bi dermatolağa gözük derim çünkü sen bu tedaviyi gördün çıksa bile ufak tefek çıkması lazım ve uzun süreli cildinde kalmaması lazım şimdilik yıkama jeli ve duo yu kullan ama kalıcı bir çözüm için mutlaka bir doktora gözük derim istersen kendi doktorumunda ismini verebilirim canım
Evet önceki sivilcelerim hep beyaz ve küçük olurdu 2 günde geçerdi ama bir haftada 4 tane içi bilye kadar mosmor çıktı ve hala kocamanlar. Üstelik biri burnumun ucunda, tipim değişti
Bi doktora gitmem lzım ama istanbulda kalmıyorum ki ben. Konyadayım. ama doktorun adını alayım giderim belki
Effecelar alayım o zaman sağolun kızlar
geçmiş olsun cnm bende artık bu sivilcelerden kurtulmak isitoyorum kesin bir çözüm yokmu????
canım ben seni istanbulda sanıyordumbenim dr vefa gönenç di istanbul a geldiğin zaman gözük derim ama konya dada çok iyi dermatologlar vardır eminim .. tatlım gelişmelerden bizide haberder et bakalım nasıl sonuç vericek
Tedavi olduğum doktor da iyiydi ama da daha iyisini bulmam lazım
Ederim ederim de inşallah güzel sonuçlar alırım.
canım kesin kökten çözümü ilk başta tedavi olmak sen kaç yaşındasın nasıl çokmu çıkıyolar bişiler önerebiliriz belki sanada
Canim benim cenemde cikti bi kac tane adet donemime az kaldi diye simdi evde degilim eve gider gitmez pudra gulsuyu surcem hemen gecryo .)
canım o zaman tek bir ürün al bunu alman yeterli olucaktır daha başka bir şeye gerek yok yüzünü dalinle yıkarsın çünkü bu problemli ciltler için yeterli gibi görünüyor
şöyle söyliyim canım ben sana duo yu kullan o zaman bu üründe gerçekten çok güzelmiş senin cildinde problemli ama şunu unutma benim doktorumun dediği bir şey var tedavi olmadığın sürece sadece bunlar senin cildini temizler belli süre çıkmaz çok sabır gerektiren bi cilt sorunudur demişti sivilceler için ben genelde dalinle yıkıyorum sen zaten bu ürünleri kullandığında nemlendirmiş ve çıkmasını engellemiş olucaksın emin ol ki sodayla bile yıkasan tonik ve temizlenmiş olur çok fazla birşey sürme diye diyorum çıkan yerlerin üstüne tretinle agnefug sürsen ek olarak daha çabuk sonuç alırsın ama güneşe çıkmaman gerektiğini koruyucuz belirtiyim =)
kızlar bu cilt probleri hemen geçicek birşey değilmiş biz temizliğimizi yapalım cilt temiz ve ferah olsun birde yediklerimize de dikkat etmemiz gerekiyor bol bol su içmek gerekiyor ben şimdi yağlı cildi olanlar bakım ürünü alırken nelere dikkat etmeli onun için bir video eklicem belki faydası dokunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?