• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
canım yüz temizleyicisi olarak neostrata kullanmanı tavsiye ederim problemli ciltler için temizleme köpüğü sende ilaç kullandığın için çok iyi anlıyorum seni bende yüzümü bu köpükle yıkıyorum ve artı dalinle birde bsrgzde nin dediği gibi la roche posay effaclar duo yu kullanmanı tavsiye ederim cildin dinlensin biraz bu iki ürün sana yardımcı olucaktır diye düşünüyorum...gerçi şuan duo lar genel temizleyici jel hediyeli olarak biliyorum ama genede bir araştır derim.. çok fazla üst üste sürme bende temizliyorum ama iki günde bir ya da haftada bir lorael gözenek arındıcı jelle yıkıyorum sonra gene aynı markanının peelingini yapıyorum daha sonrada yağsız nemlendiricimi sürüyorum .. ama günlük olarak sana o iki ürün yeter diye düşünüyorum hatta la roch da sadece cildin düzelene kadar kullan derim ..

bsrgzde cim msjını okudum bakıcam araştırıcam dediğin markayı :)) soyulan maske avondan olanı yaptım çok büyük bir etkisi olmasada soyularak ölü deriyi aldığı için biraz daha canlı durmasını sağlıyor.. bazen bu anlattıklarımı yaptığımda krem sürmesem bile cildim ışıl ışıl oluyor özelliklede arındırıcı jel ve peeling sonrası :16:

bsrgzde cim msjını okudum bakıcam araştırıcam dediğin markayı :)) soyulan maske avondan olanı yaptım çok büyük bir etkisi olmasada soyularak ölü deriyi aldığı için biraz daha canlı durmasını sağlıyor.. bazen bu anlattıklarımı yaptığımda krem sürmesem bile cildim ışıl ışıl oluyor özelliklede arındırıcı jel ve peeling sonrası :16:

ben krem sürmesem yüzüm geriliyo ahh ahh :)) benimde soyulan maskem var ama kuaför malzemesi satan yerrden almıştım pek işe yaramıyo gibi geliyo bana :) araştır canım hatta forumda ara görünce beğencksin eminim fiyatları da çok uygun :))

ben krem sürmesem yüzüm geriliyo ahh ahh :)) benimde soyulan maskem var ama kuaför malzemesi satan yerrden almıştım pek işe yaramıyo gibi geliyo bana :) araştır canım hatta forumda ara görünce beğencksin eminim fiyatları da çok uygun :))

evet baktım canım bayağı uygun fiyatlar falan internet üzerinden sipariş veriliyor du dimi ? biraz daha aslında çeşiti çoğaltsalar birde hep tükendi yazıyor =)) salgongaz kremi falan bitmiş

evet baktım canım bayağı uygun fiyatlar falan internet üzerinden sipariş veriliyor du dimi ? biraz daha aslında çeşiti çoğaltsalar birde hep tükendi yazıyor =)) salgongaz kremi falan bitmiş

Canim internetten siparis veriyosun evet kredi karti kullanmiyosan kapida nakit odeyebiliyorsun .) Zamanla cogaliyo utunleri salyangoz kalmamis maalesef ki .( ama kullanmani tevsiye ederim sampuanini ozellikle .)

Teşekkür ederim kızlar, yüzümü bu halde gördükçe canım çok sıkılıyor doğrusu:50:
Ne güzel kurtuldum diyordum. Şu la roc'un duosunu almaya çalışayım.
Temizleme köpüğünde ise kararsız kaldım doğrusu.Neostrata'yı hiç duymamıştım memnunsun galiba sen, uygun mu fiyatı?
Yüzüme çok fazla şey sürmek istemiyorum. Temizlensin, sivilce çıkmasın. Aklım karışıyor bir onu sür bir bunu, yoruluyor cildim sanki.
Bir de yağsız, düzgün bir nenmlendiriciye ihtiyacım var şu ara.
Ne önerirsiniz?

Teşekkür ederim kızlar, yüzümü bu halde gördükçe canım çok sıkılıyor doğrusu:50:
Ne güzel kurtuldum diyordum. Şu la roc'un duosunu almaya çalışayım.
Temizleme köpüğünde ise kararsız kaldım doğrusu.Neostrata'yı hiç duymamıştım memnunsun galiba sen, uygun mu fiyatı?
Yüzüme çok fazla şey sürmek istemiyorum. Temizlensin, sivilce çıkmasın. Aklım karışıyor bir onu sür bir bunu, yoruluyor cildim sanki.
Bir de yağsız, düzgün bir nenmlendiriciye ihtiyacım var şu ara.
Ne önerirsiniz?

canım la roche effaclarzaten güzel bi nemlendirici sivilceleri yok edip nemlendiriyo o onu kullansan yeter . neostrata güzel bi marka bende ilerde kullanıcam inşallah losyonunu yüz yıkama jelinin fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 65 -80 civarında ama emin değilim . la roche effaclar serisinin bazı ürünlerinde 10 tl indirim var. b.))
80 tl imiş canım neostrata ben iinternette bi siteden alıyorum ordan baktım :) la roche duo da 40 tl :)) belki yüz yıama jeli biraz fazla gelebilir oyle olursa gene la roche bakabilirsin , bioderma var bide :)

Son düzenleme:
tatlim cepten girdigim icin eksik yada yanlis yazdiklarim olabilir kusura bakma neostrta sivilceli ciltler icin sivilce olusumunu engelliyomus icinde bi madde varmis onun tek neostratada varmis ben alirken bayagi ozelligini anlatmisti baan istersen ekledigim resimden daha onceki sayfadan ph sina falan bak bi arastir kimyasal degilmis icerigi o yuzden onerebiliyorum o ilaci kullanipda tekrarlamasini psikoljini nasil bozucagini tahmin ediyorum ceken bilir bu iki urun sana yeter dinlensin cildin

Aklım çok karışık:50: Ve bu ürünler de baya pahalı doğrusu:44::44::44:
Şimdi bu duo'yu alırsam sivilcem olmadığında bile kullanacak mıyım?
sadece sivilce giderici mi yoksa?

Bir de cildim eskisi kadar çok yağlı değil, duo ve yanında temizleme köpüğü alırsam yeterli mi?
Kuruyup kırışmayayım bir de:1::1::1:

Aklım çok karışık:50: Ve bu ürünler de baya pahalı doğrusu:44::44::44:
Şimdi bu duo'yu alırsam sivilcem olmadığında bile kullanacak mıyım?
sadece sivilce giderici mi yoksa?

Bir de cildim eskisi kadar çok yağlı değil, duo ve yanında temizleme köpüğü alırsam yeterli mi?
Kuruyup kırışmayayım bir de:1::1::1:

canım benim cildim de sivilceli ve çok yağlı değil ama kullandığım nemlendiriciler sivilce yapıodu cildim meyilliydi akneye o yüzden duo kullanıyorum sivilcem olmamasına rağmen :) kurutmuyo merak etme benim cildm karma ama nemsiz nemlendirici sürmesem gerilir duo gerçekten güzel ki bana doktorum önerdi. temizleme köpüğü biraz pahalı denizveg de demiş içinde tek neostrata da olan bi madde var dye lha var onlarda aha nın yanısıra . temzlemek için dediğimm gibi başka markada alabilrsin ama denizveg çok memnun neostratadan :) ben alamıyorum o ürünü aha miktarı çok yüksek yüzüm kaldırmıyo alerji yapıyo diye bende bioderma kullanıyorum memnunum . pahalı geliyosa bazı internet sitelerinde duo alana yanında gene la roche yüz yıkama jeli hediye :9

canım benim cildim de sivilceli ve çok yağlı değil ama kullandığım nemlendiriciler sivilce yapıodu cildim meyilliydi akneye o yüzden duo kullanıyorum sivilcem olmamasına rağmen :) kurutmuyo merak etme benim cildm karma ama nemsiz nemlendirici sürmesem gerilir duo gerçekten güzel ki bana doktorum önerdi. temizleme köpüğü biraz pahalı denizveg de demiş içinde tek neostrata da olan bi madde var dye lha var onlarda aha nın yanısıra . temzlemek için dediğimm gibi başka markada alabilrsin ama denizveg çok memnun neostratadan :) ben alamıyorum o ürünü aha miktarı çok yüksek yüzüm kaldırmıyo alerji yapıyo diye bende bioderma kullanıyorum memnunum . pahalı geliyosa bazı internet sitelerinde duo alana yanında gene la roche yüz yıkama jeli hediye :9

Evet canım bakıyorum ben de şimdi bu ürünlere, o kadar çok şey var ki :)
Şu duo'yu alacağım inşallah da işte tereddüdüm temizleme köpüğünde.Sonuçta her gün kullanacağım bir şey olacak.
Gözeneklerimi genişletmeden, yüzümü kızartmadan temizlesin istiyorum çok mu şey istiyorum.
aha miktarının yüzümüz için ne kadar olması gerektiğini nerden anlaycağız ki:26::26:
Çok cahil gördüm kendimi:1::1:
Biodermanın fiyatlarına bakayım bir de. :1:

Evet canım bakıyorum ben de şimdi bu ürünlere, o kadar çok şey var ki :)
Şu duo'yu alacağım inşallah da işte tereddüdüm temizleme köpüğünde.Sonuçta her gün kullanacağım bir şey olacak.
Gözeneklerimi genişletmeden, yüzümü kızartmadan temizlesin istiyorum çok mu şey istiyorum.
aha miktarının yüzümüz için ne kadar olması gerektiğini nerden anlaycağız ki:26::26:
Çok cahil gördüm kendimi:1::1:
Biodermanın fiyatlarına bakayım bir de. :1:
canım zaten neostrata sorunlu ciltler için yüzün çok hassassa bişey diyemem ben kullanmadığım için de bişey diyemiyorum pek denizveg neostratayla ilgili en güzel yorumu yapabilir o da çok memnun . bioderma kullanıyorum memnunm ama bundan sonra bebek şampuanı ile yıkayacağım diğerleri çok pahalı gelirse bebek şampuanı bile kullanabilirsin bence .))

Benim cildim de hassas olduğu için kaş yaparken göz çıkarmaktan korkuyorum.
Yorumlara baktım kimisi çok memnun, kimisi yakıyor, kızartıyor demiş neostrata için.
Bir kaç gün daha bir bakınayım en iyisi.
Ay artık yüzüme bir şey sürmekten korkar oldum valla ya:ssz::ssz:
Ayrıca çoook teşekkür ederim canım:16::16:

Benim cildim de hassas olduğu için kaş yaparken göz çıkarmaktan korkuyorum.
Yorumlara baktım kimisi çok memnun, kimisi yakıyor, kızartıyor demiş neostrata için.
Bir kaç gün daha bir bakınayım en iyisi.
Ay artık yüzüme bir şey sürmekten korkar oldum valla ya:ssz::ssz:
Ayrıca çoook teşekkür ederim canım:16::16:

rica ederim canım ama duo'yu gönül rahatlığı ile kullanabilirsin benmde yüzüm hassas olmasına rağmen memnunum dediğim gibi yüz yıkama jelleri pahalı gelirse bebek şampuanı güzel bide gözeneklerin için denizveg de yazmış soda güzel :))) ayrıca ekliyim kil maskesi yapmanı öneririm ben :)

Evet bir zamanlar çok kullandım kil maskesi, soda filan.
Artık kullanasım gelmiyor o kadar bıkmışım ki.
Yıllarca uğraştım ben yüzümle, malesef yine çıkıyor yine çıkıyor.
Belki kanpanyadan duo ve yıkama jelini alırım.
Ama jel de hala kararsızım, bi de jeldense köpükleri daha çok beğeniyorum ben.
Jel temizlemiyormuş gibi hissediyorum nedense:26:

Evet bir zamanlar çok kullandım kil maskesi, soda filan.
Artık kullanasım gelmiyor o kadar bıkmışım ki.
Yıllarca uğraştım ben yüzümle, malesef yine çıkıyor yine çıkıyor.
Belki kanpanyadan duo ve yıkama jelini alırım.
Ama jel de hala kararsızım, bi de jeldense köpükleri daha çok beğeniyorum ben.
Jel temizlemiyormuş gibi hissediyorum nedense:26:

ben jel kullanıyorum memnunum canım ama tabi herkes farklı düşünebiliyor :) ben duo yu kesnlkle öneriyorum ama jel knsnda bşey dyemem şu an evde jelin var mı :9

canım evet ilk başlarda hafif bi yanma oluyor ama sonra geçiyor hassas ciltler hemen tepki verir zaten ama sonrada alıştı o tepkiyi vermiyor ben zaten hergün köpükle yıkamıyorum dalinle yıkıyorum makyaj yaptığım için arada da yüz yıkama köpüğünü kullanıyorum ama o kadar para vermek istemiyosan sana vich inin yüz yıkama köpüğünü önebilirim güvendiğim bir marka ve fiyatıda 30 tl falan istersen açıklamalarını sana aktarıyım iki yüz köpüğününde ama vich i de yabana atmamak lazım :)) ben aha 20 olanı kullanıyorum o uygun cildime onun açıklamasını içersindekileri yazdım canım

Vichy Purete Thermale Purifying Foaming Water Arındırıcı Köpük 150 ml

Vichy Purete Thermal Yüz Temizleme Köpüğü Hassas Ciltler Dahil Tüm Cilt Tipleri İçin

Aktif:
Vichy Termal suyu içerir.
Manganez ve Polyfructol bazlı Oligo 25 formülü kendiliğinden yüksek yoğunlukta temizleyici bir köpüğe dönüşüyor.

Cilt tipi:
Tüm cilt tipleri için uygundur.

Aksiyon:
Cilde ışıltı verir, ten renginde bütünlük sağlar ve cildi temizler.

Sonuçlar:
Cilt ölü hücrelerden arındırılır, tazelenir, saydamlaşır ve ışıldar.

Kullanım:
Yumuşak ve parfümlü köpük forma ulaşmak için pompaya basınız.
Göz çevresinden kaçınarak yüze uygulayınız.
Su ile durulayınız.

NEOSTRATA FOAMİNG GLYCOLİC WASH AHA 20 / TEMİZLEYİCİ KÖPÜK

Açıklama :

Glikolik Asid (AHA) ve antioksidan Laktobionik Asid (PHA) ile formüle edilen bu temizleyici köpük, cildi Neostrata ürünlerini uygulamadan önce temizlemek ve hazırlamak amacı ile formüle edilmiştir. Düzenli kullanımı cildi derinlemesine temizlerken ince çizgi ve kırışıklıkları azaltmaya da yardımcı olabilir. Köpük formunda olması nedeni ile yağlı ve akneli ciltlerde temizlik için kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli :

• Cildinizi ıslattıktan sonra elinize sıktığınız bir parça köpüğü yüzünüze uygulayıp daha sonra bol su ile temizleyiniz.
• Günlük olarak her zaman güneş koruyucu kullanılması da önerilir.

Glukonolakton (AHA);
Doğal olarak şeker kamışından elde edilir ve cilt üstünde bir çok olumlu etkiye sahiptir:
•Cildi yeniler, pürüzsüz ve yumuşak bir cilt yapısı oluşturur,
•Cilde üst düzeyde nem kazandırır,
•Kollajen yapıyı güçlendirerek çizgilerin azalmasına yardımcı olur,
•Ciltteki renk farklarını azaltır.

Laktobionik Asid (Yeni jenerasyon PHA);
Glikolik Asid ve Glukonolakton’dan sonra geliştirilen bir moleküldür. Yalnızca Neostrata ürünlerinde bulunur. Glikolik Asid ve Glukonolakton’un etkilerine ek faydaları yanında en hassas ciltler için bile uygundur.

•Çok hassas ciltlere dahi uygundur
•Kuvvetli bir antioksidandır, cildin yaşlanma sürecini yavaşlatmaya yardımcı olur,
•Bilinen en güçlü nemlendirici maddedir,
•Peeling ya da laser sonrası kullanıldığında cildin iyileşmesini hızlandırır,
•Kuvvetli anti-aging faydaları vardır.

Bende neostrta cilt gorunumunu duzeltici losyon istiyorum 10 aha li olani bi eczanede tester bulabilirsem deniycem de eczanler pintilik yapyo o numunler biz istedgmz zaman verilsin ki kullanip bakalim dimi . Oblar testerlari kendi urunleri olarak goruyo heralde sinir oluyorum ya :47: verseler bakicam alerji yapcak mi az parada degil hani aldim alerji yapti kullanmiyim diyim .)

Bende neostrta cilt gorunumunu duzeltici losyon istiyorum 10 aha li olani bi eczanede tester bulabilirsem deniycem de eczanler pintilik yapyo o numunler biz istedgmz zaman verilsin ki kullanip bakalim dimi . Oblar testerlari kendi urunleri olarak goruyo heralde sinir oluyorum ya :47: verseler bakicam alerji yapcak mi az parada degil hani aldim alerji yapti kullanmiyim diyim .)

yok canım vermiyolar o yüzden ben hiç istemiyorum bile tanıdık bir eczacı olacak da vericek =)) bence sen ürünlerine devam et köpüğü daha sonra denersin elindekiler bittiğinde gerçekten çok ihtiyacın olduğunda sorunlu bir cildin olsa tamam dicem ama gerek yok o kadarına temizlemek için vich de yeterli =)) cilt sağlıklı dursun ışıl ışıl yeterli =))

Aklım biraz daha karışmış bir halde geldim kızlaaar:1::1:
Ne kararsızım Allah'ım :60:
Bugün okuldan bir arkadaş da neostrta ürünlerini övdü baya, kendisi de kullanmış.
La roc posayın jelini de beğendiğini söyledi.
Ama alırsam jel veya köpük + tonik + nemlendirci almamı söyledi mutlaka.
Sırf jel kullanırsan gözeneklerin açılır, sıkılaştırıp nemlendirmen lazım dedi.
Oysa ben bugün duo ve jel kamoanyasıyla işi çözerim diyordum :60:
Bir de Janson Beckett ürünlerini tavsiye etti ama fiyatlarına baktım da çok fazlalar ve daha önce hiç duymamıştım :44:

Evde jelim yok bu arada. İki gündür rosense temizleme köpüğü kullanıyorum.
Garnierin 3 ü bir aradası var bir de elimde.:50::50:

Back