• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
günaydınn kızlarrr =)) nihancım sana tavisyem effecelar al bencede ve ist geldiğinde mutlaka bi dermatolağa gözük derim çünkü sen bu tedaviyi gördün çıksa bile ufak tefek çıkması lazım ve uzun süreli cildinde kalmaması lazım şimdilik yıkama jeli ve duo yu kullan ama kalıcı bir çözüm için mutlaka bir doktora gözük derim istersen kendi doktorumunda ismini verebilirim canım

Evet önceki sivilcelerim hep beyaz ve küçük olurdu 2 günde geçerdi ama bir haftada 4 tane içi bilye kadar mosmor çıktı ve hala kocamanlar. Üstelik biri burnumun ucunda, tipim değişti:1::1::14:
Bi doktora gitmem lzım ama istanbulda kalmıyorum ki ben. Konyadayım. ama doktorun adını alayım giderim belki:34:
Effecelar alayım o zaman sağolun kızlar:16::16::16:

Evet önceki sivilcelerim hep beyaz ve küçük olurdu 2 günde geçerdi ama bir haftada 4 tane içi bilye kadar mosmor çıktı ve hala kocamanlar. Üstelik biri burnumun ucunda, tipim değişti:1::1::14:
Bi doktora gitmem lzım ama istanbulda kalmıyorum ki ben. Konyadayım. ama doktorun adını alayım giderim belki:34:
Effecelar alayım o zaman sağolun kızlar:16::16::16:

canım ben seni istanbulda sanıyordum :52: benim dr vefa gönenç di istanbul a geldiğin zaman gözük derim ama konya dada çok iyi dermatologlar vardır eminim .. tatlım gelişmelerden bizide haberder et bakalım nasıl sonuç vericek

canım ben seni istanbulda sanıyordum :52: benim dr vefa gönenç di istanbul a geldiğin zaman gözük derim ama konya dada çok iyi dermatologlar vardır eminim .. tatlım gelişmelerden bizide haberder et bakalım nasıl sonuç vericek

Tedavi olduğum doktor da iyiydi ama da daha iyisini bulmam lazım :34:
Ederim ederim de inşallah güzel sonuçlar alırım.:31:

Tedavi olduğum doktor da iyiydi ama da daha iyisini bulmam lazım :34:
Ederim ederim de inşallah güzel sonuçlar alırım.:31:

bir de 6 ayı tamamlamadan bırakırsan ilacı tekrarlıyormuş... istersen agnefug 5 ve tretin dönüşümü yap hem cildin soyulur temizlenir hemde sivilceler geçer canım

canım kesin kökten çözümü ilk başta tedavi olmak sen kaç yaşındasın nasıl çokmu çıkıyolar bişiler önerebiliriz belki sanada

Canim benim cenemde cikti bi kac tane adet donemime az kaldi diye simdi evde degilim eve gider gitmez pudra gulsuyu surcem hemen gecryo .)

Canim benim cenemde cikti bi kac tane adet donemime az kaldi diye simdi evde degilim eve gider gitmez pudra gulsuyu surcem hemen gecryo .)

adet döneminde çıkanlara çok fazla takılmamak lazım çünkü kısa süreli geçici oluyor sadece fazla oynamamak gerekiyor üstünde =)) karışım mı yapıyosun pudra ve gülsuyunu canım

7-8 ay kullandım ben canım ya kurumadı kökleri :60:
Bir de böyle bir ürün buldum. Benimde yüzüm pürüzlü pürüzlü.

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR K / YAĞLI CİLTLER İÇİN YENİLEYİCİ BAKIM 30 ML

Açıklama :

Effaclar-K, komedon ve sivilceli, ince, granül, pürüzlü görünüme sahip olan, akne eğilimli yağlı ciltlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacı ile geliştirilmiştir. Effaclar-K, irritasyona yol açmadan, cilt yüzeyinin mikro-peeling etkisi ile düzeltilmesine yardımcı günlük cilt bakımı sağlayan bir sıvıdır. Cildin yumuşatılmasını, cilt konforunun sağlanmasını ve cilt yüzeyinin saflaştırılmasını sağlar.

Yenilik:
IHA* (Patentli Lipo-Hidroksi-Asit) epidermis ile fevkalade uyum sağlayan, aktif keratolitik moleküldür. Kolay ve homojen olarak cilt korneasında, irritant olmayan, ince ve hedefe yönelik mikro-peeling etkisi sağlar.

Sonuçlar:
Cilt yüzeyi yumuşatılır, derideki küçük hasarlar azaltılır, gözenekler temizlenir ve sıkîlaştırılır. Cilt daha ince, hafif ve yumuşak bir dokunuşa sahip olur. Cilt yüzeyi ışıltılı ve üniform hale gelir. Effaclar-K, doğal bir yumuşatıcı ve dekonjestan olan La Roche-Posay Termal Suyu ile formüle edilmiştir.

Kullanım Alanları:
Akne eğitimli yağlı ciltlerin yenilenmesinde yardımcıdır. Özellikle dermatoiojik uygulamalar sırasında tamamlayıcı ürün olarak tercih edilebilir.

İçeriği :
Aqua, DI-C12-13 Alkyl Malate, Cyclohexasiloxane, Propylene Glycol, Aluminium Starch Octonylsuccinate. PEG-! 00 Stearate, Glyceryl Stearare. Salicylic Acid. Cecyl Atcohol, PEG-4 Dilaurate. PEG-4 Laurate, Zinc PCA. Sodium Hydroxide, Capryloyl Salicylic Acid, Xanthan Güm, Acrylaces/CIO-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, lodopropynyl Butyl Carbomate, PEG-4. Perfurne

Effecelar temizleme jeli, duo ve bunu kullansam çok mu uğır geli yoksa daha mı iyi olur?

Son düzenleme:
canım o zaman tek bir ürün al bunu alman yeterli olucaktır daha başka bir şeye gerek yok yüzünü dalinle yıkarsın çünkü bu problemli ciltler için yeterli gibi görünüyor

canım o zaman tek bir ürün al bunu alman yeterli olucaktır daha başka bir şeye gerek yok yüzünü dalinle yıkarsın çünkü bu problemli ciltler için yeterli gibi görünüyor

duoyu aldım bile ama:50: kargoda şu an. Dalin yeterli olur mu ki:44::44:

şöyle söyliyim canım ben sana duo yu kullan o zaman bu üründe gerçekten çok güzelmiş senin cildinde problemli ama şunu unutma benim doktorumun dediği bir şey var tedavi olmadığın sürece sadece bunlar senin cildini temizler belli süre çıkmaz çok sabır gerektiren bi cilt sorunudur demişti sivilceler için ben genelde dalinle yıkıyorum sen zaten bu ürünleri kullandığında nemlendirmiş ve çıkmasını engellemiş olucaksın emin ol ki sodayla bile yıkasan tonik ve temizlenmiş olur çok fazla birşey sürme diye diyorum çıkan yerlerin üstüne tretinle agnefug sürsen ek olarak daha çabuk sonuç alırsın ama güneşe çıkmaman gerektiğini koruyucuz belirtiyim =)

şöyle söyliyim canım ben sana duo yu kullan o zaman bu üründe gerçekten çok güzelmiş senin cildinde problemli ama şunu unutma benim doktorumun dediği bir şey var tedavi olmadığın sürece sadece bunlar senin cildini temizler belli süre çıkmaz çok sabır gerektiren bi cilt sorunudur demişti sivilceler için ben genelde dalinle yıkıyorum sen zaten bu ürünleri kullandığında nemlendirmiş ve çıkmasını engellemiş olucaksın emin ol ki sodayla bile yıkasan tonik ve temizlenmiş olur çok fazla birşey sürme diye diyorum çıkan yerlerin üstüne tretinle agnefug sürsen ek olarak daha çabuk sonuç alırsın ama güneşe çıkmaman gerektiğini koruyucuz belirtiyim =)

daha kaç zaman tedavi görcem ki ben valla bıktım bu sivilcelerden:14::14::14:
Yazın bir görüneyim doktora:50:

evet canım pudra ve gülsuyunu kullanıyorum :)) cildi çok sivilceli olanlara pudra ve limon suyu öneriyolarmış :) pudra derken bebek pudrası :)

kızlar bu cilt probleri hemen geçicek birşey değilmiş biz temizliğimizi yapalım cilt temiz ve ferah olsun birde yediklerimize de dikkat etmemiz gerekiyor bol bol su içmek gerekiyor ben şimdi yağlı cildi olanlar bakım ürünü alırken nelere dikkat etmeli onun için bir video eklicem belki faydası dokunur

kızlar sürekli gittiğimiz bi aktar amca vardı siyah noktalar ve sivilceler için bi tarif vermişti denemek yeni nasip oldu şu an yüzümde yıkayayım da bi hemen sonucunu yazıcam sizeee :) malzemeleri söyliyim de hepsinden 1 tatlı kaşığı: bitter çikolata , türk kahvesi , süt , zeytin yağı , bal. size malzemeleri yazarken bal koymamyı unuttuğumu farkettim ama ben azıcık da argan yağı koydum :))

kızlar kullandım ilk seferde bi etki beklemiyodum zaten ama yıkayınca yüzüm yumuşacık oldu ben beğendim ama bi kaç kez daha denemek lazım net bi cevap için :)

kızlar bu cilt probleri hemen geçicek birşey değilmiş biz temizliğimizi yapalım cilt temiz ve ferah olsun birde yediklerimize de dikkat etmemiz gerekiyor bol bol su içmek gerekiyor ben şimdi yağlı cildi olanlar bakım ürünü alırken nelere dikkat etmeli onun için bir video eklicem belki faydası dokunur

canım bayansal dönemim yaklaşıyo diye suratımdaa bi kaç tane sivilce çıktı hele anlımda bi tane var görsen alnımı bi yere çarpmışım gibi şiş bide azıcık sıkmayı denedm ucu yara oldu ay ne yapsam bilemedim ya. ısırgan suyu mu , lavanta suyu mu sürsem maske mi hazırlasam bilemedm :) yarın aksil alcam eczaneden :))

Back