canım bayansal dönemim yaklaşıyo diye suratımdaa bi kaç tane sivilce çıktı hele anlımda bi tane var görsen alnımı bi yere çarpmışım gibi şiş bide azıcık sıkmayı denedm ucu yara oldu ay ne yapsam bilemedim ya. ısırgan suyu mu , lavanta suyu mu sürsem maske mi hazırlasam bilemedm :) yarın aksil alcam eczaneden :))
canım evde agnefug ya da tretin varsa sür hemen kurutur ama çok oynama bence mikrop yayıldıkça çoğalıyor maleseff =))
bu arada canım La-Roche Posay Hydreane Legere Nemlendiriciyi duydun mu :)) ben tesadüf bloglarda gördüm çok memnunlar sivilce de yapmamış almak istedim valla 22.9 tlymş hemde :))))
evet tatlım şimdi baktım açıklamasına güzel bir ürün kullananlarda çok memnun fiyatıda çok uygun =)) acaba aşkınihan ne yaptı ürünleri geldi mi
evet yazmiyo ne zqmandir umarim ise yarar da memnun kalir srn ne diyosun alsam mi bu kremi .)
canım bende almayı düşünüyorum nemlendiricisinden şuan nemlendiricim var azalsın azcık hemen alıcam su bazlı olmasıda çok güzel bence nemlendiriciye ihtiyacın varsa al derim
Ben geldim kızlaar
Nasılsınız, napmaktasınız? Merak etmişsiniz sağolunuz
Gelemedim doğru düzgün buraya kaç gündür.
Sivilcelerimin içleri gitti gibi ama hala yüzeyde mor mor duruyorlar.
Ve bugün kocaman bir tane daha çıktı. Birkaç yerde de mor izler var oralarda da çıkacak gibi.
Sinirlerimi bozdu artıkKüstüm yüzüme
Kargom da gelmedi. Buraya iki gün dağıtım var sadece bakalım bekliyorum.
Bu arada o nemlendirici güzelse ben de alayım bir de effecler temizleme köpüğü alayım duoyla hepsi yeter inşallah
Hangi siteden alıyorsunuz siz?
Canim bende duo var ama su an indirimde ya o yuzden almak istiyorum bi kac blogda okudum benim gibi suratina ne.nemlendrici surerlerse sursunler sivilce yapanlar varmis cok memnunlarmis .) Aksam internetten sipars verym bari bu ay cok masraf yaptm ama neyse artk .)
olur canim cekip koyayim benimde sinavlarm basliyo pek giremiyor telden giriyorum anca .)tatlım sen şu aldıklarının resmini çekip yüklesene siteye bakalım bir =)) hemde sormak isgteyenlerede faydalı olur =)) bende ürün gene ekliyeceğim ama şu sınavlardan sonra artık =))
Ben geldim kızlaar
Nasılsınız, napmaktasınız? Merak etmişsiniz sağolunuz
Gelemedim doğru düzgün buraya kaç gündür.
Sivilcelerimin içleri gitti gibi ama hala yüzeyde mor mor duruyorlar.
Ve bugün kocaman bir tane daha çıktı. Birkaç yerde de mor izler var oralarda da çıkacak gibi.
Sinirlerimi bozdu artıkKüstüm yüzüme
Kargom da gelmedi. Buraya iki gün dağıtım var sadece bakalım bekliyorum.
Bu arada o nemlendirici güzelse ben de alayım bir de effecler temizleme köpüğü alayım duoyla hepsi yeter inşallah
Hangi siteden alıyorsunuz siz?
canımm ahh o morluklar yok muuu hemendee gitmiyor kahrolasıcalar bsrgzde arastırmış güzel bir nemlendirici bende inceledim siyah noktala falan oluşumunuda engelliyomuş su bazlıymış bende deneyeceğimm evet sana o üç ürün yeter bencede tatlım daha da birley almana gerek kalmaz acaba kaldığın yerin havasımı cildini bu hale getirdi
olur canim cekip koyayim benimde sinavlarm basliyo pek giremiyor telden giriyorum anca .)
Canim burdan yazmiyim ozelden yaziyim ben sana benimki 2 gunde gelmisti cabucak. Aksam gene sipars vercm persembe cumaya burda olur. Benim buldugum nemlendiriciyi de alabilrsn arastirdm gayettt guzl bi urun benim gibi nemlndrci surnce pit pit sivilce cikaranlara bile iyi gelms ciltleri duzelmis .) Aksamlari duo surup sabahlari yeni alcagmo surmeyi dusunuyorm sen nasl oldn col uzldm valla ya . Kargn da gelmrms sinrlendm onlara
Ay evet yaa sivilce olmasa da o morluklar varmış gibi gösteriyor kurtulamadım bi türlü
Sanırım dediğin gibi canım burası da etkiledi cildimi. Evde çok düzelmişti oysa, buranın suyu çok kireçliymiş, etkiler di mi yüzümü:26:
Canım çok sağ ol aldım mesajını. İnşallah bir an önce sipariş edeyim ben de kavuşayım kremlerimeAklımdaydı yeni bir nemlendirici geçen sormuştum sanırım size de. Çok iyi oldu bu gerçekten.Yarın alırsam ancak haftaya gelir tabi aksilik çıkmazsa. Ben de çok sinirlendim sorma Gözüm yollarda, yüzüm de sivilceli kaldı Sen kullan da bizi de aydınlat
al bence de, çok memnunmuş kullananlar, ben de bugün sipariş verdim o nemlendiriciyi ve effacler temizleme jeli aldım. Nemlendirici indirimdeydi 23e aldımahh ahh bu ay çok masraf yaptım ama bu kremii de almalıyım 2 gündür aklımda :) aman hiç olmadı görgüsüzlük yapıp 6 takstle bile alsam dyorm :)))
Ay evet yaa sivilce olmasa da o morluklar varmış gibi gösteriyor kurtulamadım bi türlü
Sanırım dediğin gibi canım burası da etkiledi cildimi. Evde çok düzelmişti oysa, buranın suyu çok kireçliymiş, etkiler di mi yüzümü:26:
Canım çok sağ ol aldım mesajını. İnşallah bir an önce sipariş edeyim ben de kavuşayım kremlerimeAklımdaydı yeni bir nemlendirici geçen sormuştum sanırım size de. Çok iyi oldu bu gerçekten.Yarın alırsam ancak haftaya gelir tabi aksilik çıkmazsa. Ben de çok sinirlendim sorma Gözüm yollarda, yüzüm de sivilceli kaldı Sen kullan da bizi de aydınlat
kızlar güneş lekeleri için neler kullanabilirim??tercihim dogal seyler
basit ve güneş lekeleri üzerinde kanıtlanmış bir yöntem. Bir limon, bir yeşil limon, iki çorba kaşığı bal ve 60 gram yoğurda ihtiyacınız var. Öncelikle limonların suyunu sıkın ve diğer malzemelerle karıştırın. Elde ettiğiniz kremsi karışımı lekelerin üzerine hafifça masaj yaparak yedirin. Haftada bir kez bu uygulamayı yaparak güneş lekelerine kısa zamanda elveda diyebilirsiniz.bebek olduğu için doğal şeyleri seçmeniz çok normal deneyin bakalım nasıl bir etki görüceksiniz umarım yardımcı olmuşuzdur =))
al bence de, çok memnunmuş kullananlar, ben de bugün sipariş verdim o nemlendiriciyi ve effacler temizleme jeli aldım. Nemlendirici indirimdeydi 23e aldımBir zamanlar 19muş sanırım kaçırmışız
jeli de 28e aldım bakalım ne zaman gelecek bekliyorum böyle
bende dün eczaneye gittim la roche un nemlendiricisibi almaya internetten almak için en az 25 tl lik alışveriş yapmak gerekiyomş eczaneden alıyım bari dedim iyki de gitmişim sürekli gittiğim bi eczane zaten . orda konuşurken bana la roche toleriane serisi daha iyi gelirmiş onu öğrendim sivilceye yatkın hassas ciltler içinmiş o . novidermden kalma kızarıklarım hala duruyodu novidermi evin yakınndaki bi eczaneden almıştık. eczanedeki güzellik uzmanları 3 tane bioderma sensibio ar tester kremi verdi =)) bi süre bunu yanaklarına sür sonra gel nemlendirici bakalım şu an ihtiyacın yokken evde kremin varken alma dedi zaten yüzümü biliyolar nasıl olduğunu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?