• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Aklım biraz daha karışmış bir halde geldim kızlaaar:1::1:
Ne kararsızım Allah'ım :60:
Bugün okuldan bir arkadaş da neostrta ürünlerini övdü baya, kendisi de kullanmış.
La roc posayın jelini de beğendiğini söyledi.
Ama alırsam jel veya köpük + tonik + nemlendirci almamı söyledi mutlaka.
Sırf jel kullanırsan gözeneklerin açılır, sıkılaştırıp nemlendirmen lazım dedi.
Oysa ben bugün duo ve jel kamoanyasıyla işi çözerim diyordum :60:
Bir de Janson Beckett ürünlerini tavsiye etti ama fiyatlarına baktım da çok fazlalar ve daha önce hiç duymamıştım :44:

Evde jelim yok bu arada. İki gündür rosense temizleme köpüğü kullanıyorum.
Garnierin 3 ü bir aradası var bir de elimde.:50::50:

Canim oyle bisey oldgnu sanmyrm ama duo ve jeli al tonik kullanirsn olmadi ama duo gozeneklere de etkili o yuzden rahat ol .)ben tonik kullanmiyorum mesala ama derdim yok benim cildim tonik kaldirmiyo ama illa tonuk diyosan soda gayet duzgun gozenek sklstrci .)

Haklsın canım yaa...Çok düşününce de çıkamıyoruz işin içinden.
En iyisi dediğin gibi ben duo ve jeli alayım bir deneyeyim beğenmezsem diğerlerine bakarım en azından aklımda kalmasın.
Çoook teşekkür ederim sana ve denizvege yardımlarınız için. Çok yardımcı oldunuz. :16::16::16:
Dediğin gibi soda kullanırım olmadı alırım sonra bir tane.:34:

Haklsın canım yaa...Çok düşününce de çıkamıyoruz işin içinden.
En iyisi dediğin gibi ben duo ve jeli alayım bir deneyeyim beğenmezsem diğerlerine bakarım en azından aklımda kalmasın.
Çoook teşekkür ederim sana ve denizvege yardımlarınız için. Çok yardımcı oldunuz. :16::16::16:
Dediğin gibi soda kullanırım olmadı alırım sonra bir tane.:34:

rica ederim canım gördün mü bazı sitelerde duo alana yüz yıkama jeli hediyeydi onlardan al da masraf yapma ben de öğrenci olduğm iiçn dkkat edyorm srkli .)

kızlarrr ben geldimmm =)) nihancım o kadar düşünme bi yerler başla devamı gelir.... önemli olan cildinin temiz olması sonrası zaten geliyor maşallah bu ara cildim o kadar düzeldiki aynaya baktığımda parlaklığına bayılıyorum canlı ışıl ışıl duruyor sende ilaç kullandın o geçici bi durum bendede geçen ay çıkmıştı ama bu ara çok düzeldi panik yapma =)) ben çok güzel doğal maskelerde buldum kendimde denicem burdada paylaşıcam onlarıda deneriz doğal sonuçta zararı olcağını düşünmüyorum =))

Son düzenleme:
Suna Dumankaya’dan aldığım bu doğal maske, cildi soyar ve cildin lekeleri kusmasını sağlar.

1 Kaşık süzme yoğurda yarım çay kaşığı karbonat koyun. 1 tatlı kaşığı da mısır unu ekleyip karıştırın. Bu maskeyi lekeli cildinize uygulayıp cildinizin hassasiyetine göre belirleyeceğiniz uygun süre cildinize bekletin. Hassas ciltler için en fazla 5 dakika bekletin. Yoksa cildiniz yanabilir. Daha sonra soyarak çıkarın ve soğuk suyla yüzünüzü yıkayın.

Limon, bal ve yoğurt karışımıyla hazırlanan bakım maskesi; haftada 1 kez uygulandığında cilt lekelerinin azalmasına yardımcı olur. 1 yemek kaşığı süzme bal, 2 yemek kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı limon suyunu karıştırın. Karışımı; cilt lekesi olan bölgeye sürün. 15 dakika bekleyip ılık suyla durulayın.

İçeriğindeki C vitamini ile cildi besleyen çilek; cilt lekelerinin yok edilmesi için de etkilidir. Mevsiminde, haftada 1 kez uygulayabileceğiniz çilek maskesi; cilt lekelerinin azalması için yardımcıdır. 5 adet çileği çatalla ezerek püre haline getirin ve 2 yemek kaşığı ılık sütle karıştırın. Cilt lekesi olan bölgeye masaj yaparak sürün. 20 dakika bekleyip ılık suyla durulayın.

çilekli olan maskeyi uygulamayı düşünüyorum malum çilek heryerde dolu ve çileğin faydalarını biliyorum o küçük çekirdekleri dişleri falanda beyazlatıyormuş birçok ünlü çileğin velinimetinden yararlanıyor hemde doğal c vitamini lekeleride geçiriyormuş deneyelim bence =))

Suna Dumankaya’dan aldığım bu doğal maske, cildi soyar ve cildin lekeleri kusmasını sağlar.

1 Kaşık süzme yoğurda yarım çay kaşığı karbonat koyun. 1 tatlı kaşığı da mısır unu ekleyip karıştırın. Bu maskeyi lekeli cildinize uygulayıp cildinizin hassasiyetine göre belirleyeceğiniz uygun süre cildinize bekletin. Hassas ciltler için en fazla 5 dakika bekletin. Yoksa cildiniz yanabilir. Daha sonra soyarak çıkarın ve soğuk suyla yüzünüzü yıkayın.

Limon, bal ve yoğurt karışımıyla hazırlanan bakım maskesi; haftada 1 kez uygulandığında cilt lekelerinin azalmasına yardımcı olur. 1 yemek kaşığı süzme bal, 2 yemek kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı limon suyunu karıştırın. Karışımı; cilt lekesi olan bölgeye sürün. 15 dakika bekleyip ılık suyla durulayın.

İçeriğindeki C vitamini ile cildi besleyen çilek; cilt lekelerinin yok edilmesi için de etkilidir. Mevsiminde, haftada 1 kez uygulayabileceğiniz çilek maskesi; cilt lekelerinin azalması için yardımcıdır. 5 adet çileği çatalla ezerek püre haline getirin ve 2 yemek kaşığı ılık sütle karıştırın. Cilt lekesi olan bölgeye masaj yaparak sürün. 20 dakika bekleyip ılık suyla durulayın.

çilekli olan maskeyi uygulamayı düşünüyorum malum çilek heryerde dolu ve çileğin faydalarını biliyorum o küçük çekirdekleri dişleri falanda beyazlatıyormuş birçok ünlü çileğin velinimetinden yararlanıyor hemde doğal c vitamini lekeleride geçiriyormuş deneyelim bence =))
canım çilek faydalı biliyorum da hiç denemedim deniyycem ama içinde salilslk asit varmış cilde de faydlı hem ama ben farklı tarif gördüm feridun kunakın programında nedense suna dumankayanın maskelerini pek beğenmiyorum ben :))

canım çilek faydalı biliyorum da hiç denemedim deniyycem ama içinde salilslk asit varmış cilde de faydlı hem ama ben farklı tarif gördüm feridun kunakın programında nedense suna dumankayanın maskelerini pek beğenmiyorum ben :))

nasıl bir tarifti canım gördüğün neler vardı içinde bende çileğin faydalı olduğunu biliyorum o yüzden hemen paylaşım yapıyım dedim hemde fazla bir malzemede yok kolay hazırlanışı :44:

609c6.jpg
[/URL][/IMG]kızlar ben listerine kullanıyorum apız gargarası ama şimdistay white çıkmış beyazlattığı söyleniyor kullandınız mı ondan ya da başka gargara çeşidi en son signal white now un kini kullandım şimdi tekrar listerine almayı düşünüyorum ama bildiğiniz başka marka önerebilceğiniz varsa ya da listerine nin white hakkında bilgisi olan varsa sevinirim

nasıl bir tarifti canım gördüğün neler vardı içinde bende çileğin faydalı olduğunu biliyorum o yüzden hemen paylaşım yapıyım dedim hemde fazla bir malzemede yok kolay hazırlanışı :44:

canım ben ebru şallının gördüm:) çilek , 1 ymk kşğı limon suyu ve 1 çay kaşığı menkşe yağı dyo :) bide feridun kunakın eşi yapyodu 2 olgun çilek , 1 çay kaşığı tereyağı , 1 çay kaşığı bal , 1 çay kaşığı gül suyu :9)

canım ben ebru şallının gördüm:) çilek , 1 ymk kşğı limon suyu ve 1 çay kaşığı menkşe yağı dyo :) bide feridun kunakın eşi yapyodu 2 olgun çilek , 1 çay kaşığı tereyağı , 1 çay kaşığı bal , 1 çay kaşığı gül suyu :9)

ebru sallininkisi guzelmis tatlim ama menekse yagi almak lazim bide :)) diger makesnin icinde tereyag varmis ne bilim onu yapasim gelmedi cok karisim oldumu midem kaldirmiyor :)) en iyisi cilek ve sut yeterli evdeki malzemelerden bu aksam denicem bakalim :)))

ebru sallininkisi guzelmis tatlim ama menekse yagi almak lazim bide :)) diger makesnin icinde tereyag varmis ne bilim onu yapasim gelmedi cok karisim oldumu midem kaldirmiyor :)) en iyisi cilek ve sut yeterli evdeki malzemelerden bu aksam denicem bakalim :)))

Dene canim yorumunu bekliyorim ben korluyorm kivili cilekli maskeler yapmaya yerlem bile ellerim kasiniyo hele kivi cok sevmeme ragmen dokunamyrm parmaklarmn arasi su topluyo kasiniyo gecmyoda .)

Dene canim yorumunu bekliyorim ben korluyorm kivili cilekli maskeler yapmaya yerlem bile ellerim kasiniyo hele kivi cok sevmeme ragmen dokunamyrm parmaklarmn arasi su topluyo kasiniyo gecmyoda .)

canım çilek bişi yapmaz korkmaa =)) ben kendimi senin için feda edip denicem bakalım =)) bir de canım listerine nin beyazlatıcısını kullandın mı işe yarıyor mu =)) dişlerim tamam beyaz ama takıntı var bende diş konusunda hep daha daha daha beyazını istiyorum
:34:

...................................................

benimkiler bembeyaz değil canım her dişin kendi beyazlığı varmış illa bembeyaz olmuyomş . turuncu olanını denedim ben güzel ferahlatıyo ama beyazlık konusunda bişey diyemem ama annem onu ziyarte gittiğimde dişlerin iyce beyazlamış ne yapıyosun demişti.ben sensodyne tam koruma + beyazlık bide fresh white diş pastası kullanıyorum ikisini de azcık azcık diş fırçama sıkıyorum fırçalıyorum beyazlatyo demek ki=)

Kızlar siparişlerimi verdim.
Duo'yu aldım bir de susuz bir jel aldım kılcal damar problemime iyi gelir diye ama ne şans ki meğer jel ellerinde kalmamış sadece duoyu gönderceklermiş.
Madem elinizde yok niye var gösteriyorsunuz ki. Ben o yüzden kampanyalıdan almadım mesela:50:
Şimdi yine temizleme ürünü arayışındayım bi kurtulamadınız benden.:1::1::1:
kararsız kaldığım birkaç ürün var. Fikirlerinizi almak istedim. Bir bu ürün var :

La Roche Posay Toleriane SPA + (La Roche Posay Toleriane Gel Mousse ) HEDİYE!! Orjinal Boy

Koruyucu ve yatıştırıcı bakım kremi + Normalden karmaya dönük hassas ciltler için temizleyici jel Hediye

LA ROCHE - POSAY TOLERIANE SPA

Açıklama :

Koruyucu ve nemlendirici bakım kremi. Hafif dokusu kolayca emilir, cildi yatıştırır ve nemlendirir. Mükemmel bir makyaj zemini sunar.

LA ROCHE - POSAY TOLERIANE GEL MOUSSE 150 ML

Açıklama :

Normalden karmaya dönük hassas ciltler için suyla köpürtülüp durulanan yıkama jeli. Günlük yüz ve makyaj temizliği için kulanılır. Sabun içermeyen yapısı ile cildi kurutmadan temizler. Parfüm ve koruyucu madde içermez. Sudaki kireci nötralize ederek tahrişi engeller.

Sabun içermeyen yapısı ile cildi kurutmadan temizler
Mükemmel bir makyaj zemini sunar.

Son düzenleme:
Biri de bu. Bulunduğum ilçenin suyu çook kireçli olduğu için faydalı olur diye düşündüm aslında ne dersiniz?

La Roche Posay Toleriane Creme Mousse

Arındırıcı Yıkama Kremi

Karmadan Yağlıya Dönük hassas ciltler için temizleyici krem

Karmadan yağlıya dönük hassas ciltler için suyla köpürtülüp durulanan yıkama kremi. Günlük yüz ve makyaj temizliği için kullanılır. İçerdiği gliserin ile cildi nemlendirir. Sudaki kireci nötralize ederek tahrişi engeller.

Bir de bu var... Tedavi sonrası cildim tam olarak hangi tip çözemiyorum. Bazen özellikle burnum, yüzüm çok yağlı bazen kuru:44:
Ama hala bolca sivilce çıktığına göre yağlı mı ki?

La Roche Posay Effaclar Gel 2 li Kofre

Yağlı ve hassas ciltler için sabun içermeyen temizleyici jel

Akne eğilimli yağlı ciltlerin günlük cilt temizliğinde kullanılan Effaclar Gel, aşırı sebum üretimini dengelemesinin yanı sıra epidermanın saflığına kavuşturulmasında yardımcıdır. Sabun içermeyen, hassas temizleme yüzdesi sayesinde cildin yıpranmadan temizlenmesine yardımcıdır. Dermatolojik uygulamalarda kullanılabilir

Kullanım Alanları

Yağlı ve akneli ciltlerin günlük cilt temizliğinde etkilidir. Dermatolojik uygulamalar nedeni İle irrite olmuş yağlı ciltler için agresif olmayan temizlik sunulmasında yardımcıdır.

Canim kusura bakma gec oldu biraz rahatsizim da .) Effaclar al tatlim kreminde effaclar duo doktorum bana da effaclar.kopuk onermisti de almadim ben o yuzden effaclar jel almani tavsiye ederim .)

günaydınn kızlarrr =)) nihancım sana tavisyem effecelar al bencede ve ist geldiğinde mutlaka bi dermatolağa gözük derim çünkü sen bu tedaviyi gördün çıksa bile ufak tefek çıkması lazım ve uzun süreli cildinde kalmaması lazım şimdilik yıkama jeli ve duo yu kullan ama kalıcı bir çözüm için mutlaka bir doktora gözük derim istersen kendi doktorumunda ismini verebilirim canım

Back