• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
İyi yapmışsın canım en azından cildin için faydası olanı almış oldun. İnşallah iyi gelir.

canım mesaj kutun dolmuş mesaj atamıyorum sana =) bi bakalm aklm hala diğer kremde inat edip onu bile alabilim aslında fiyatı da diğerlerine göre daha uygun bi süre şu biodermayı yanaklrma sürym de kırmızılkları geçsin=)

canım mesaj kutun dolmuş mesaj atamıyorum sana =) bi bakalm aklm hala diğer kremde inat edip onu bile alabilim aslında fiyatı da diğerlerine göre daha uygun bi süre şu biodermayı yanaklrma sürym de kırmızılkları geçsin=)

Boşalttım şimdi canım...Sen tavsiye ettin ben aldım :1::1: Acil ihtiyacın yoksa bekle biraz, pişman olma alıp da. Bu kızarıklıklardan çektiğimiz nedir ya:50:
Ne zaman pürüzsüz olacak cildimiz:31:

kızlar merhaba aranıza beni de alır mısınız ???? :)

ben pek bakım yapmıyorum çünkü neyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum yağlı sivilceli ve bol siyah noktalı bir cildim var bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim....

Boşalttım şimdi canım...Sen tavsiye ettin ben aldım :1::1: Acil ihtiyacın yoksa bekle biraz, pişman olma alıp da. Bu kızarıklıklardan çektiğimiz nedir ya:50:
Ne zaman pürüzsüz olacak cildimiz:31:
valla bilmiyorum canım ya off off . bende alcam canım öyle tavsiye edip kaçmış gibi olmayayım=))) onun hem fiyatı uygun hemde kullananlar memnun=)) eczanede yoktu la roche un alcağım ürünü aslında diğer serisinin de kremleri kalmamış . evdeki kremi azcık kullanayım sonra hemen alıcam bende =)
kızlar merhaba aranıza beni de alır mısınız ???? :)

ben pek bakım yapmıyorum çünkü neyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum yağlı sivilceli ve bol siyah noktalı bir cildim var bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim....

canımm hoşgeldin gel tabi :) bu arada denizveg nerde onu göremedim hesap pasif diyo :(( aslında denizveg güzel tavsiyerlde bulunabilirdi ama bende elimden geldiğince yardımcı olurum seve seve. kaç yaşındasın canım. bide cildin hassas mı =)

valla bilmiyorum canım ya off off . bende alcam canım öyle tavsiye edip kaçmış gibi olmayayım=))) onun hem fiyatı uygun hemde kullananlar memnun=)) eczanede yoktu la roche un alcağım ürünü aslında diğer serisinin de kremleri kalmamış . evdeki kremi azcık kullanayım sonra hemen alıcam bende =)

:) evet yani hem bize al diyosun hem de kendin kullanmıyosun ama olmaz ki böyle :60: Ben de okudum blog yorumlarını filan baya memnun kalan var. Umarım bizde de etkili olur, kızarıklıklara bile iyi geliyor demişler. Bu arada sen duo kullanıyodun o sivilce morluklarını götürüyor mu?

canımm hoşgeldin gel tabi :) bu arada denizveg nerde onu göremedim hesap pasif diyo :(( aslında denizveg güzel tavsiyerlde bulunabilirdi ama bende elimden geldiğince yardımcı olurum seve seve. kaç yaşındasın canım. bide cildin hassas mı =)
Denizveg'i ben de görmedim, üyeliğini mi aktifleştirmesi gerekiyor ki:43:

kızlar güneş lekeleri için neler kullanabilirim??tercihim dogal seyler

Güneş Lekesi İçin Formül

Süt kaymağı, yulaf ezmesi ve domates suyunu bir güzel karıştırdıktan sonra maske olarak yüzümüzde uygulandığında da cilt lekeleri tedavisinde önemli bir başarı elde ettiğinizi göreceksiniz. Bu bitkisel maske, bilhassa güneş lekelerinin yok edilmesinde ve koyu ciltlere sahip esmer kişilerin cilt rengini açmada ve cildi beyazlaştırmada işe yaramaktadır.

cilt lekelerine bitkisel çözüm
Şayet yüzünüzün herhangi bir bölgesinde kahverengimsi cilt lekeleri bulunuyorsa ve bu cilt lekeleri cildinizin diğer lekelerine nazaran daha koyu kıvamda ise bu durumda patates suyunu, yulaf ezmesiyle karıştırıp maske haline getirerek cilt lekesi bulunan bölgede uygulayarak düzenli kullanımla kahverengi cilt lekelerini yok edebilirsiniz. Patates suyu gerçekten istenmeyen cilt lekelerinin yok edilmesinde iyi bir bitkisel çözüm ve ev yapımı tedavi metodu olarak göze çarpmaktadır.

güneş lekelerine bitkisel çözüm
Güneşte fazla kalma neticesinde güneş ışınlarına maruz kalan hassas ciltli kişilerde görülen cilt ve güneş lekeleri ise yine etkili bir ev tedavisi ve bitkisel çözüm ile geçirilebilmektedir. Genelde dağcılık kayak, sörf gibi outdoor tabir edilen doğa sporları ile uğraşan kişilerde görülen koyu renkli güneş lekeleri, tenimizde hoş olmayan bir görünüm ortaya çıkarmakta ve geçmesi çok uzun bir zaman alabilmektedir.

Güneş lekelerini geçirmek için nişasta tozu ile birkaç damla kireç suyunun karıştırılması yeterlidir. Bu karışımı 30 dk kadar dinlendirdikten ve maske haline getirdikten sonra cildimizin güneş lekeli kısımlarına sürerek 4-5 gün boyunca tatbik etmeliyiz. Daha sonra ilerleyen zamanda güneş lekelerinin hızla iyileştiğini göreceksiniz. .

Güneş Lekesi İçin Formül

Süt kaymağı, yulaf ezmesi ve domates suyunu bir güzel karıştırdıktan sonra maske olarak yüzümüzde uygulandığında da cilt lekeleri tedavisinde önemli bir başarı elde ettiğinizi göreceksiniz. Bu bitkisel maske, bilhassa güneş lekelerinin yok edilmesinde ve koyu ciltlere sahip esmer kişilerin cilt rengini açmada ve cildi beyazlaştırmada işe yaramaktadır.

cilt lekelerine bitkisel çözüm
Şayet yüzünüzün herhangi bir bölgesinde kahverengimsi cilt lekeleri bulunuyorsa ve bu cilt lekeleri cildinizin diğer lekelerine nazaran daha koyu kıvamda ise bu durumda patates suyunu, yulaf ezmesiyle karıştırıp maske haline getirerek cilt lekesi bulunan bölgede uygulayarak düzenli kullanımla kahverengi cilt lekelerini yok edebilirsiniz. Patates suyu gerçekten istenmeyen cilt lekelerinin yok edilmesinde iyi bir bitkisel çözüm ve ev yapımı tedavi metodu olarak göze çarpmaktadır.

güneş lekelerine bitkisel çözüm
Güneşte fazla kalma neticesinde güneş ışınlarına maruz kalan hassas ciltli kişilerde görülen cilt ve güneş lekeleri ise yine etkili bir ev tedavisi ve bitkisel çözüm ile geçirilebilmektedir. Genelde dağcılık kayak, sörf gibi outdoor tabir edilen doğa sporları ile uğraşan kişilerde görülen koyu renkli güneş lekeleri, tenimizde hoş olmayan bir görünüm ortaya çıkarmakta ve geçmesi çok uzun bir zaman alabilmektedir.

Güneş lekelerini geçirmek için nişasta tozu ile birkaç damla kireç suyunun karıştırılması yeterlidir. Bu karışımı 30 dk kadar dinlendirdikten ve maske haline getirdikten sonra cildimizin güneş lekeli kısımlarına sürerek 4-5 gün boyunca tatbik etmeliyiz. Daha sonra ilerleyen zamanda güneş lekelerinin hızla iyileştiğini göreceksiniz. .

paylaşım için tşkler:19::19::19:

Hızlı ve Acele Makyaj Yapmanın Sırları

Makyaj yapmak bazen saatler sürebiliyor. Fakat bazen makyaj yapmak için saatlerimiz olmayabiliyor. Acil bir işimiz çıkabiliyor, yada hemen çıkmamız gerekiyor.
Tabi makyajsız dışarı çıkmamak için aceleyle birşeyler yapılıyor. Aceleyle yapılan makyajdan bir hayır gelmeyeceği gibi komik durumlarada düşebiliyoruz. Bu yazımızda Acele ve hızlı makyaj yapmanın sırlarını anlatıyoruz.
Öncelikle acele etmek ile hızlı davranmanın aynı şey olmadığını belirtelim. Makyaj yaparken kesinlikle acele etmeyin. Dikkatli ve düzgün yaptığınızda zaten hızlı yapmış olursunuz.

Şimdi gelelim hızlı makyaj yapmanın sırlarına;

Ten
Cildiniz donuksa kayısı ve bej tonlarında bir makyaj altı sürün. Göz altlarınızda morluklar yüzünüzde sivilce ve kızarıklıklar varsa mutlaka bir kapatıcı kullanın. Rengi cildinizden bir ya da iki ton açık olmalı.
Kapatıcıyı parmaklarınızla cildinize iyice yedirin.
Fondöteninizi uygulayın. Fondöten rengini cildinizle aynı tonda veya yarım ton daha açık seçin.
Büyük bir fırça ile pudranızı ve allığınızı sürün.

Göz
Üst göz kapağınızın tamamına göz farını sürün.
Gözleriniz koyu renk ise ideal far renkleriniz bej ve sedef tonlarıdır. Açık renk gözlerde her renk rahatlıkla kullanılabilir. Gri siyah ve kahverengi derin bir bakış; mavi ve yeşil tonları ise daha genç bir görünüm verir.
Gözleriniz büyükse göz içine küçükse kirpik diplerinden kalem çekin. Pamuklu çubuk ile çizgiyi dağıtıp gölgelendirin.
Kirpiklerinizi tarayın ve iki kat rimel sürün.

Dudak
Dudak kalemi kullanıyorsanız rujunuza uygun bir renkle dudaklarınızı çevreleyin.
Fırça ile rujunuzu sürün. Dudaklarınızın tam ortasına bir parça parlatıcı ekleyin.

6qh3s.jpg
[/url][/IMG]

paylaşım için tşkler:19::19::19:

umarım yardımcı olmuşumdur yeşil limonu sormuşsunuz bir de genelde yeni oluşmaya başlayan ağaç dallarında görebiliyoruz =)) bir de çok derin olan güneş lekelerinin bitkisel yollarla pek tedavisi olmadığını biliyorum

Son düzenleme:
Vücudumuzda oluşan siyah noktalar başlı başına bir sorundur. Güzelliği bozan istenmedik görüntülerin oluşmasını sağlayan siyah noktalar bazı dermatolojik ürünler kullanılmasına rağmen tamamen ortadan kalkmamaktadır.

Siyah noktalardan tamamen kurtulmak isteyenler için mükemmel bir tavsiye; elma sirkesidir. Yarım su bardağı suya, 3 çorba kaşığı kadar elma sirkesi koyarak iyice kaynatın. Sonra kısık ateşte kaynamakta olan suyun üzerine başınıza kapatarak, yüzünüzü buhara doğru tutun. 15-20 dk boyunca yüzünüzü buharda tutunuz. Bunu düzenli olarak devam ettirdiğinizde siyah noktalar‘dan kurtulduğunuzu göreceksiniz.

Siyah Noktalar Nasıl Geçer?

Bu işlemden sonra su ile seyreltiğiniz elma sirkesiyle yüzünüzü temizleyiniz. Haftada 2 defa olmak üzere bu işlemi uygulayabilirsiniz. Düzenli bir şekilde uyguladığınız takdirde siyah lekelerinizden kurtulduğunuzu ve cildinizin daha canlı olduğunu göreceksiniz.

Siyah Noktalar için Bitkisel Çözümler Nelerdir?

* 5 bardak su içerisini bir tutam kırlangıç otu ve ayrık otu konularak kaynatılır. Bir gece bekletildikten sonra siyah noktaların üzerine sürülür.

* Bir kap içerisine bir tutam nane, yabani kekik yaprağı ve ıhlamur ile yeteri kadar su konularak kaynatılır. Bir süre bekletilip soğuduktan sonra siyah noktaların üzerine sürülür.

* Bir tane iyice olgunlaşmış domates ezilip ince bir tülbent ile süzülür. Bir şişe içerisine 1 tatlı kaşığı gliserin ve iki damla aselbent tentürü konulup kullanılmak üzere saklanır. Cildinizde siyah noktaların oluştuğu bölgelere bol miktarda sürülür.

Kedi gözü makyajı nasıl yapılır? İşte evde kendiniz yapabileceğiniz bu makyajın yapılış şekli...

$2_2132012102751_32844.jpg

Öncelikle açık tonda bir farı fırça yardımıyla göz kapağınıza sürün.

$3_2132012102751_32844.jpg

Daha sonra toprak tonlarında soft bir rengi göz kapağınıza uygulayın.

$4_2132012102751_32844.jpg

Göz kapağınızın uç kısmına koyu renk bir far uygulayın.

$5_2132012102751_32844.jpg

farı iyice dağıtın

$2_2132012102817_32844.jpg

Ardından pastel tonlarda bir rengi göz kapağınızın üzerine ister parlak bir göz kalemiyle ister fırça yardımıyla çekin

$3_2132012102817_32844.jpg

Üzerine siyah bir çizgi çekin.

$4_2132012102817_32844.jpg
Çektiğiniz siyah çizgiyi alt göz kapağınıza da çekin.

$5_2132012102817_32844.jpg

sonuç mükemmel =))

canımm hoşgeldin gel tabi :) bu arada denizveg nerde onu göremedim hesap pasif diyo :(( aslında denizveg güzel tavsiyerlde bulunabilirdi ama bende elimden geldiğince yardımcı olurum seve seve. kaç yaşındasın canım. bide cildin hassas mı =)[/QUOTE]

tsk ederımmmmm :) evet cildim hassas sivilcem çok yok ama çıkınca sağlam çıkar

tsk ederımmmmm :) evet cildim hassas sivilcem çok yok ama çıkınca sağlam çıkar[/QUOTE]

25 yasındayım bide :)))

tsk ederımmmmm :) evet cildim hassas sivilcem çok yok ama çıkınca sağlam çıkar

25 yasındayım bide :)))[/QUOTE]

Canim benim cildim de hassas sivilcem surdugm kremler yuznden bde ozl dnmlerde cikar . La roche posay toleranie gibi bi serisi vardi hassas yagli ciltler icin nemlendiriciler var ayriva siyah noktalar icn bioderma AI var . Benimkler ssayesnde baya haflfledi smdi sabhlari suryrm gne burnmn ustne .) Ayni zamnda goznkler svlceler icn la rohce effaclar duo var . Birde icimze sinen la roche hydrane legere gibi bisey var yazlslrni pek bilmyrm ama su an. Sen ne icn bisey istysn nmlndrci mi siyah nokta icn mi .)

bana da yardımcı olabilir misniz:5: siyah nokta ve gözeneklerle başım dertte.buara saldım kendimi hiç temizlemiyorum cildimi bi makyaj yapar isem o zman yatarken temızlıyorum o kadar.onun haricinde jel kullanmıyorum.babe kulllanıyordum en son.o da bitmek üzere az bir şey kaldı.aman aman bi faydasını göremedim.şimdi markamı değişmek istoyrum.o kadar çok seçenek var ki . kafam karıştı.ddf,nestla,la roche,avene,dermolıgıca... bunlar ön planda gibi.seçım yapamdıgım için de aksıya alındı bakım işleri maalesef..

bana da yardımcı olabilir misniz:5: siyah nokta ve gözeneklerle başım dertte.buara saldım kendimi hiç temizlemiyorum cildimi bi makyaj yapar isem o zman yatarken temızlıyorum o kadar.onun haricinde jel kullanmıyorum.babe kulllanıyordum en son.o da bitmek üzere az bir şey kaldı.aman aman bi faydasını göremedim.şimdi markamı değişmek istoyrum.o kadar çok seçenek var ki . kafam karıştı.ddf,nestla,la roche,avene,dermolıgıca... bunlar ön planda gibi.seçım yapamdıgım için de aksıya alındı bakım işleri maalesef..

canım ben sana losyon vs tavsiye etmicem yüzünü gül suyuyla bide limon suyuna az bir miktar su karıştırıp yüzünü pamukla silersen yüzündeki yağlardan kurtulursun ben sürekli yapıyorum ya gül suyuyla ya da limonlu suyla yüzümü siliyorum

canım bi ara gülsuyu kullandım ama iyi gelmedi benim cildime .evet yumuşacık yapıyordu da gözeneklerimi inanılmaz genişletti.temizlediği için sanırım gözenekleri.hiç yaramadı yani.:25: gül suyu bazı ciltlere çk iyi gelirken bazılarına hiç iyi gelmiyor maalesef ..

canım bi ara gülsuyu kullandım ama iyi gelmedi benim cildime .evet yumuşacık yapıyordu da gözeneklerimi inanılmaz genişletti.temizlediği için sanırım gözenekleri.hiç yaramadı yani.:25: gül suyu bazı ciltlere çk iyi gelirken bazılarına hiç iyi gelmiyor maalesef ..

canım evet gülsuyunu bende kullandım benim cildimede iyi gelmemişti doğal birşeyler kullanmak istiyorsan buhar banyosu yaptır cildine gözenekler açılıcak siyah noktalar gidicek daha sonra sıkılaştırıcı tonik kullanman lazım ki gözenekler gitsin ...

ilk başta cilt temizliğinden başlamak gerek onun için Vichy Purete Thermale Creme Mousse Köpüren Mavi Temizleyici (tabi kendinde araştırırsan en azından daha faydalı olur ) hassas ciltler için uygundur bu üründe güzel ve siyah noktalar için arındırıcı Vichy Normaderm Gel .... Loreal Paris Üç Etkili Rahatlatıcı Köpük Jel fiyat olarak da uygun hem loreal in ürünlerini hep beğenmişimdir bu ürünler hem siyah noktalar hemde temizleyici görevi üstlenmektedir ....

açılan gözenekleri sıkılaştırmak için Garnier Saf & Temiz Arındırıcı Sıkılaştırıcı Tonik öneriyorum..

en son olarak da kendi cildine uygun bir nemlendirici seçmek yanlız yağsız olanı tercih etmeniz lazım ki zaten yağlı bir cilde sahip olduğunuz için bunun için de kızlar güzel bir nemlendirici önermişler zaten la roch u kullanabilirsiniz...

seçtiğimiz ürünlerin açıklmasını okuyup cildiniz için en uygununu seçebilirsiniz

Gözenekleri Sıkılaştıran Bitkisel veya Doğal Cilt Maskeleri:

* Soda çok ciddi bir gözenek sıkılaştırıcısı, tonik görevi görür. Soda ile yüz yıkamanın yanı sıra, sodayı buz haline getirip, cilde sürmek oldukca faydalı,

* Doğal gül suyunu sabah,akşam kullanmak cildi temizler, ferahlatır, cildi toparlar,

* Kuşburnu çay gibi demlenip, cilt temizlenir. Kuşburnunun cildi sıkıştırma özelliği vardır.

* Bitkisel kayısı cekirdeği yağı kremi ; Cilt yıpranmalarının onarılmasında, vücut sarkmalarında ve yaşlanma sürecinin yavaşlatılmasında etkin bir rol oynar.

* Olgun bir domatesi alın ve soyun. Püre yapın. Cildinize sürün. Cildinizin dolayısı ile gözenekleri sıkılaştırıcı etkisi vardır.

* Bir kasık bal ve 3-4 damla limon suyu iyice karıstırılıp, cilde sürülür. Haftada bir uygulanırsa, gözenekler sıkıştırılır.

* Gözenekleri Sıkılaştırmak ve Kapatmak için;

2 yemek kaşıgı yoğurt,

2 yemek kaşığı un,

Biraz gülsuyu

Bu malzemeleri krem kıvamına getirip, yüzünüze sürün. 20 dakika bekletin. Sonra yüzünüzü yıkayın. Gözeneklerin kapandığını farkedeceksiniz. Bu maskeyi haftada bir uygulayın.

Yaş maya ve biraz sütü küçük bir kasede karıştırın. Karışımı cildinize sürün. 10 dakika içinde cildiniz toparlanmaya başlıyor. Yarım saat bekletip, yıkayın. Elma yağı, elma sirkesi veya gülsuyu ile silin. Uygun bir nemlendirici ile nemlendirin. Haftada bir bu maskeyi uygularsanız, gözeneklerde gözle görülür değişiklik göreceksiniz.

Bu maskeyi Cildinizi iyice temizledikten sonra uygulayın.

4 bardak elma ya da nane sirkesi,

4 bardak damıtılmış su,

1 çay fincanı nane yaprağı

Bütün malzemeyi karıştırarak kaynatın. Soğuduktan sonra, cam bir kaba koyun. 5 gün bekletip, süzün. Bu karışım ile cildinizi silin. Gözenekleri sıkıştırıp, küçültecektir

Back