Aklım biraz daha karışmış bir halde geldim kızlaaar
Ne kararsızım Allah'ım
Bugün okuldan bir arkadaş da neostrta ürünlerini övdü baya, kendisi de kullanmış.
La roc posayın jelini de beğendiğini söyledi.
Ama alırsam jel veya köpük + tonik + nemlendirci almamı söyledi mutlaka.
Sırf jel kullanırsan gözeneklerin açılır, sıkılaştırıp nemlendirmen lazım dedi.
Oysa ben bugün duo ve jel kamoanyasıyla işi çözerim diyordum
Bir de Janson Beckett ürünlerini tavsiye etti ama fiyatlarına baktım da çok fazlalar ve daha önce hiç duymamıştım :44:
Evde jelim yok bu arada. İki gündür rosense temizleme köpüğü kullanıyorum.
Garnierin 3 ü bir aradası var bir de elimde.
Haklsın canım yaa...Çok düşününce de çıkamıyoruz işin içinden.
En iyisi dediğin gibi ben duo ve jeli alayım bir deneyeyim beğenmezsem diğerlerine bakarım en azından aklımda kalmasın.
Çoook teşekkür ederim sana ve denizvege yardımlarınız için. Çok yardımcı oldunuz.
Dediğin gibi soda kullanırım olmadı alırım sonra bir tane.
canım çilek faydalı biliyorum da hiç denemedim deniyycem ama içinde salilslk asit varmış cilde de faydlı hem ama ben farklı tarif gördüm feridun kunakın programında nedense suna dumankayanın maskelerini pek beğenmiyorum ben :))Suna Dumankaya’dan aldığım bu doğal maske, cildi soyar ve cildin lekeleri kusmasını sağlar.
1 Kaşık süzme yoğurda yarım çay kaşığı karbonat koyun. 1 tatlı kaşığı da mısır unu ekleyip karıştırın. Bu maskeyi lekeli cildinize uygulayıp cildinizin hassasiyetine göre belirleyeceğiniz uygun süre cildinize bekletin. Hassas ciltler için en fazla 5 dakika bekletin. Yoksa cildiniz yanabilir. Daha sonra soyarak çıkarın ve soğuk suyla yüzünüzü yıkayın.
Limon, bal ve yoğurt karışımıyla hazırlanan bakım maskesi; haftada 1 kez uygulandığında cilt lekelerinin azalmasına yardımcı olur. 1 yemek kaşığı süzme bal, 2 yemek kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı limon suyunu karıştırın. Karışımı; cilt lekesi olan bölgeye sürün. 15 dakika bekleyip ılık suyla durulayın.
İçeriğindeki C vitamini ile cildi besleyen çilek; cilt lekelerinin yok edilmesi için de etkilidir. Mevsiminde, haftada 1 kez uygulayabileceğiniz çilek maskesi; cilt lekelerinin azalması için yardımcıdır. 5 adet çileği çatalla ezerek püre haline getirin ve 2 yemek kaşığı ılık sütle karıştırın. Cilt lekesi olan bölgeye masaj yaparak sürün. 20 dakika bekleyip ılık suyla durulayın.
çilekli olan maskeyi uygulamayı düşünüyorum malum çilek heryerde dolu ve çileğin faydalarını biliyorum o küçük çekirdekleri dişleri falanda beyazlatıyormuş birçok ünlü çileğin velinimetinden yararlanıyor hemde doğal c vitamini lekeleride geçiriyormuş deneyelim bence =))
canım çilek faydalı biliyorum da hiç denemedim deniyycem ama içinde salilslk asit varmış cilde de faydlı hem ama ben farklı tarif gördüm feridun kunakın programında nedense suna dumankayanın maskelerini pek beğenmiyorum ben :))
nasıl bir tarifti canım gördüğün neler vardı içinde bende çileğin faydalı olduğunu biliyorum o yüzden hemen paylaşım yapıyım dedim hemde fazla bir malzemede yok kolay hazırlanışı :44:
canım ben ebru şallının gördüm:) çilek , 1 ymk kşğı limon suyu ve 1 çay kaşığı menkşe yağı dyo :) bide feridun kunakın eşi yapyodu 2 olgun çilek , 1 çay kaşığı tereyağı , 1 çay kaşığı bal , 1 çay kaşığı gül suyu :9)
ebru sallininkisi guzelmis tatlim ama menekse yagi almak lazim bide :)) diger makesnin icinde tereyag varmis ne bilim onu yapasim gelmedi cok karisim oldumu midem kaldirmiyor :)) en iyisi cilek ve sut yeterli evdeki malzemelerden bu aksam denicem bakalim :)))
Dene canim yorumunu bekliyorim ben korluyorm kivili cilekli maskeler yapmaya yerlem bile ellerim kasiniyo hele kivi cok sevmeme ragmen dokunamyrm parmaklarmn arasi su topluyo kasiniyo gecmyoda .)
...................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?