bsrgzde cim msjını okudum bakıcam araştırıcam dediğin markayı :)) soyulan maske avondan olanı yaptım çok büyük bir etkisi olmasada soyularak ölü deriyi aldığı için biraz daha canlı durmasını sağlıyor.. bazen bu anlattıklarımı yaptığımda krem sürmesem bile cildim ışıl ışıl oluyor özelliklede arındırıcı jel ve peeling sonrası
ben krem sürmesem yüzüm geriliyo ahh ahh :)) benimde soyulan maskem var ama kuaför malzemesi satan yerrden almıştım pek işe yaramıyo gibi geliyo bana :) araştır canım hatta forumda ara görünce beğencksin eminim fiyatları da çok uygun :))
evet baktım canım bayağı uygun fiyatlar falan internet üzerinden sipariş veriliyor du dimi ? biraz daha aslında çeşiti çoğaltsalar birde hep tükendi yazıyor =)) salgongaz kremi falan bitmiş
Teşekkür ederim kızlar, yüzümü bu halde gördükçe canım çok sıkılıyor doğrusu
Ne güzel kurtuldum diyordum. Şu la roc'un duosunu almaya çalışayım.
Temizleme köpüğünde ise kararsız kaldım doğrusu.Neostrata'yı hiç duymamıştım memnunsun galiba sen, uygun mu fiyatı?
Yüzüme çok fazla şey sürmek istemiyorum. Temizlensin, sivilce çıkmasın. Aklım karışıyor bir onu sür bir bunu, yoruluyor cildim sanki.
Bir de yağsız, düzgün bir nenmlendiriciye ihtiyacım var şu ara.
Ne önerirsiniz?
Aklım çok karışıkVe bu ürünler de baya pahalı doğrusu:44::44::44:
Şimdi bu duo'yu alırsam sivilcem olmadığında bile kullanacak mıyım?
sadece sivilce giderici mi yoksa?
Bir de cildim eskisi kadar çok yağlı değil, duo ve yanında temizleme köpüğü alırsam yeterli mi?
Kuruyup kırışmayayım bir de
canım benim cildim de sivilceli ve çok yağlı değil ama kullandığım nemlendiriciler sivilce yapıodu cildim meyilliydi akneye o yüzden duo kullanıyorum sivilcem olmamasına rağmen :) kurutmuyo merak etme benim cildm karma ama nemsiz nemlendirici sürmesem gerilir duo gerçekten güzel ki bana doktorum önerdi. temizleme köpüğü biraz pahalı denizveg de demiş içinde tek neostrata da olan bi madde var dye lha var onlarda aha nın yanısıra . temzlemek için dediğimm gibi başka markada alabilrsin ama denizveg çok memnun neostratadan :) ben alamıyorum o ürünü aha miktarı çok yüksek yüzüm kaldırmıyo alerji yapıyo diye bende bioderma kullanıyorum memnunum . pahalı geliyosa bazı internet sitelerinde duo alana yanında gene la roche yüz yıkama jeli hediye :9
canım zaten neostrata sorunlu ciltler için yüzün çok hassassa bişey diyemem ben kullanmadığım için de bişey diyemiyorum pek denizveg neostratayla ilgili en güzel yorumu yapabilir o da çok memnun . bioderma kullanıyorum memnunm ama bundan sonra bebek şampuanı ile yıkayacağım diğerleri çok pahalı gelirse bebek şampuanı bile kullanabilirsin bence .))Evet canım bakıyorum ben de şimdi bu ürünlere, o kadar çok şey var ki :)
Şu duo'yu alacağım inşallah da işte tereddüdüm temizleme köpüğünde.Sonuçta her gün kullanacağım bir şey olacak.
Gözeneklerimi genişletmeden, yüzümü kızartmadan temizlesin istiyorum çok mu şey istiyorum.
aha miktarının yüzümüz için ne kadar olması gerektiğini nerden anlaycağız ki:26::26:
Çok cahil gördüm kendimi
Biodermanın fiyatlarına bakayım bir de.
Benim cildim de hassas olduğu için kaş yaparken göz çıkarmaktan korkuyorum.
Yorumlara baktım kimisi çok memnun, kimisi yakıyor, kızartıyor demiş neostrata için.
Bir kaç gün daha bir bakınayım en iyisi.
Ay artık yüzüme bir şey sürmekten korkar oldum valla ya
Ayrıca çoook teşekkür ederim canım
Evet bir zamanlar çok kullandım kil maskesi, soda filan.
Artık kullanasım gelmiyor o kadar bıkmışım ki.
Yıllarca uğraştım ben yüzümle, malesef yine çıkıyor yine çıkıyor.
Belki kanpanyadan duo ve yıkama jelini alırım.
Ama jel de hala kararsızım, bi de jeldense köpükleri daha çok beğeniyorum ben.
Jel temizlemiyormuş gibi hissediyorum nedense:26:
Bende neostrta cilt gorunumunu duzeltici losyon istiyorum 10 aha li olani bi eczanede tester bulabilirsem deniycem de eczanler pintilik yapyo o numunler biz istedgmz zaman verilsin ki kullanip bakalim dimi . Oblar testerlari kendi urunleri olarak goruyo heralde sinir oluyorum yaverseler bakicam alerji yapcak mi az parada degil hani aldim alerji yapti kullanmiyim diyim .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?