dogru diyosun tatlim inceledim konunu cok gecmis olsun( hassas ciltler urun alirken en azindan cildiye doktoruna danisarak alsinlar cunku nasil tepki vericegi belli olmuyor
neostrata cok guzel bir urun ben onun dengeleyicisinide kullanmistim suanda yuz yikama kopugunu kullaniyorum dogal kimyasal yok deniliyor ama doktoruma sordugumda her urunde var dedi hic bir urun tam anlamiyla dogal degildir dedi kullanmani oneririm dedi ama tedavi amacli olarak gorme sadece gunluk temizlik ve dengeleyici olarak gor demisti :))
canım tam olarak aynısını yazarsan çıkıyor kremin üstünde de la roche posay cicaplast yazıyor netten daha detaylı araştırabilirsin
Tatliiim bugün doktora gittim bana la roche effaclar Duo önerdi sen kullanılasın ne gibi etkilerini gördün yüzümüz hemen hemen aynı hassaslikta diye düşünüyorum o yüzden sana sorayım dedim bu arada aklım hala neostrata da .)
tatlim doktorlar genelde la roch u oneriyolar doktorun sozunu kesinlikle dinle derim ben ciciplasti kullaniyorum kizariklar olunca ama effecaler in sivilceler icin oldugunu ve kullananlarin cok memnun oldugunu biliyorum ben yuzumdeki kizariklardan sikayetciyim su aralar o yuzden onarici kullaniyorum soyle yapabilirsin neostrata yuz yikama kopugunu alip cildini guzelce temizledikten sonra la rochu surersin o zaman daha etkili olur diye dusunuyorum.. hassas bi cilde sahip oldugumuz icin dusunerek alman cok normal ama la roch un urunleri gercekten cok guzel hic bir yan etkisini gormedim bide bende soyle birsey var surekli devamli kullanmiyorum aldigim urunleri bigun ondan bigun bundan aslinda hepsini duzene koyup kullanmak gerek
Benim cildim hassas olduğu için ve nemlendiriciler sivilce yaptıgı için bunu önerdi doktorum ben en iyisi bunu aliym yüzüm düzelsin daha çok ondan sonra belki neostrata kullanırım sen eczaneden mı internetten mı aliyosun canım ve yüzüme ne gibi etkileri oldu siyah noktalar gözeneklerinde değişme oldu mü benim sorunum bunlar da bı sorum daha olcak sen eczaneden mı internetten mı aliyosun lrp ürünlerini .))
canim ben eczaneden aliyorum hic netten getirtmedim bilmiyorum netten pek guvenemiyorum siyah nokta bende yok canim kullandigim ilactan dolayi butun siyah noktalarim yok oldu ama sendeki siyah noktalar icin guzel bir cilt temizligi yaptir guzellik merkezleride bunu yapiyor sonra gozenekleri daraltici urunler hatta buhar banyosunuda onerebilirim sevdigin papatya olabilir ihlamur olabilir kaynatirken suyu koy birlikte kaynasin sonrabuharina yuzunu tut bi havluyla kapatarak hem cildin temizlenir hem yumusar hemde parlaklik olusur yanliz sonrasinda yuzunu yikama kurula ve nemlendirici surmeni (yagsiz) tavsiye ederim tatlim
tatlım ben neostrata yüz yıkama köpüğünü kullanıyorum resmini de eklemiştim bakmak istersen benim cilt tipime uygun olduğu için mavi renkte olanı vermişti bayan
ben dalini genelde makyaj yaptigim zaman tercih ediyorum canim pembe olan dalini o kremli daha guzel :))
canim sitenin ismini yollarmisin bana ozelden inceleyim suan ihtiyacim yok ama en azindan aklimda buunsun pembe olanlar galiba hep yeni doganlar icin canim ama bana dalin pembe iyi geliyo diger markalarida denedim ama dalin bir tane :)) ayy bitmis seninde ne guzel tedavin:) gunese cikarkende cok dikkatli olmak lazim malum yaz geliyor.. bide reklamlarda vich normaderm in reklamini gordum 25 tl diye sorunlu ciltler icin mis o nasil acaba
Haklısın canım yüzümü dinlendirmeliyim de gün sonunda yüzümü neyle temizliyim bilmiyorum kii
Bugün mosmor sivilclerim kapansın diye bir şeyler sürdüm ve temizlemek için rosense temizleme köpüğünü kullandım. İnşallah ters etki yapmaz.
Burda la roc satılmıyor, siparişle getirtebilirim belki o da zaman alır gibi.
Şu sivilce için olanın tam adını yazabilir misin canım. Ve bunu her gün mü kullanmak gerekiyor yoksa sivilce olduğu zaman mı?
O kadar ilaç kullandım işe yaramadıysa çok üzülürüm
Bir de temizleme jeli köpüğü filan var mı la roc'un bildiğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?