Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
dogru diyosun tatlim inceledim konunu cok gecmis olsun ( hassas ciltler urun alirken en azindan cildiye doktoruna danisarak alsinlar cunku nasil tepki vericegi belli olmuyor

canım yarın doktora gittiğimde sorucam aslında aklımda neostrato ve ceradolin var doktor ne der bilemiyorum tabi ama neostrtaya tamam derse onu kullanabilirim aslında aklımda innovamda var ama gündüz onu sürerim gece de neostrata :))

neostrata cok guzel bir urun ben onun dengeleyicisinide kullanmistim suanda yuz yikama kopugunu kullaniyorum dogal kimyasal yok deniliyor ama doktoruma sordugumda her urunde var dedi hic bir urun tam anlamiyla dogal degildir dedi kullanmani oneririm dedi ama tedavi amacli olarak gorme sadece gunluk temizlik ve dengeleyici olarak gor demisti :))

ben cilt düzenleyici losyonunu düşündüm canım . benim zaten sivilce sorunum yok arada çıkar ve ürün cildime iyi gelmediyse:) bide her bayan ister bebek gibi bi cilt yorumları bende beğendim 200 ml hemde 97.50 bi çok dermokozmetikten daha ucuza geliyo :)

Tatliiim bugün doktora gittim bana la roche effaclar Duo önerdi sen kullanılasın ne gibi etkilerini gördün yüzümüz hemen hemen aynı hassaslikta diye düşünüyorum o yüzden sana sorayım dedim bu arada aklım hala neostrata da .)

tatlim doktorlar genelde la roch u oneriyolar doktorun sozunu kesinlikle dinle derim ben ciciplasti kullaniyorum kizariklar olunca ama effecaler in sivilceler icin oldugunu ve kullananlarin cok memnun oldugunu biliyorum ben yuzumdeki kizariklardan sikayetciyim su aralar o yuzden onarici kullaniyorum soyle yapabilirsin neostrata yuz yikama kopugunu alip cildini guzelce temizledikten sonra la rochu surersin o zaman daha etkili olur diye dusunuyorum.. hassas bi cilde sahip oldugumuz icin dusunerek alman cok normal ama la roch un urunleri gercekten cok guzel hic bir yan etkisini gormedim bide bende soyle birsey var surekli devamli kullanmiyorum aldigim urunleri bigun ondan bigun bundan aslinda hepsini duzene koyup kullanmak gerek

Benim cildim hassas olduğu için ve nemlendiriciler sivilce yaptıgı için bunu önerdi doktorum ben en iyisi bunu aliym yüzüm düzelsin daha çok ondan sonra belki neostrata kullanırım sen eczaneden mı internetten mı aliyosun canım ve yüzüme ne gibi etkileri oldu siyah noktalar gözeneklerinde değişme oldu mü benim sorunum bunlar da bı sorum daha olcak sen eczaneden mı internetten mı aliyosun lrp ürünlerini .))

canim ben eczaneden aliyorum hic netten getirtmedim bilmiyorum netten pek guvenemiyorum siyah nokta bende yok canim kullandigim ilactan dolayi butun siyah noktalarim yok oldu ama sendeki siyah noktalar icin guzel bir cilt temizligi yaptir guzellik merkezleride bunu yapiyor sonra gozenekleri daraltici urunler hatta buhar banyosunuda onerebilirim sevdigin papatya olabilir ihlamur olabilir kaynatirken suyu koy birlikte kaynasin sonrabuharina yuzunu tut bi havluyla kapatarak hem cildin temizlenir hem yumusar hemde parlaklik olusur yanliz sonrasinda yuzunu yikama kurula ve nemlendirici surmeni (yagsiz) tavsiye ederim tatlim

çook teşekkür ederim canım bende almayı düşünüyorum aslında doktorum da neostratayla bunun arasında kaldı ama aha olduğu için neostrata da emin olamadı. aldığm yerden neostrata testerları da istemeyi ihmal etmiycem :) önce nerden alacağıma karar vermem gerek tabi :) bu arada yüz yıkama jelini kullandın mı :)

tatlım ben neostrata yüz yıkama köpüğünü kullanıyorum resmini de eklemiştim bakmak istersen benim cilt tipime uygun olduğu için mavi renkte olanı vermişti bayan

tatlım ben neostrata yüz yıkama köpüğünü kullanıyorum resmini de eklemiştim bakmak istersen benim cilt tipime uygun olduğu için mavi renkte olanı vermişti bayan

canım ben yüzüme bebk şampuanı kullanmayı düşünüyorum aslında kremi de artk bugn internetten almak istiyorm :) güvenilir bi site arıyorum :)

ben dalini genelde makyaj yaptigim zaman tercih ediyorum canim pembe olan dalini o kremli daha guzel :))

canım yeni doğanlar var ben onlardan kullanmayı düşnmüştüm miniminnacık bebeklere bile kullanıyolarsa birde yarın yüzüme son kortznlu krem kullanışım olcak doktrm öyle dedi dün =) bu arada az önce kremi sipariş verdim netten bakalm ne kadar zamanda gelck ve indirimden 39.90 a aldm eğer kreme ihtiyacın varsa alabilirsn =)

canim sitenin ismini yollarmisin bana ozelden inceleyim suan ihtiyacim yok ama en azindan aklimda buunsun pembe olanlar galiba hep yeni doganlar icin canim ama bana dalin pembe iyi geliyo diger markalarida denedim ama dalin bir tane :)) ayy bitmis seninde ne guzel tedavin:) gunese cikarkende cok dikkatli olmak lazim malum yaz geliyor.. bide reklamlarda vich normaderm in reklamini gordum 25 tl diye sorunlu ciltler icin mis o nasil acaba

canımm mesaj kutusnu boşaltır mısın dolmuş =)

Denizveeeggg nerelerdesin canım sana danışmaya geldiiimm..
Yüzüm çok kötü oldu son bir haftadır.
Resmen zoretanin öncesine dönmüş gibiyim.
Ya hep böyle kalırsam. İri iri mor mor sivilclerim çıktı bazıları uç da vermemiş.
İzi de kalır mutlaka.
Yüzüm benekli kırmızı kırmzı bir halde. Kahverengi lekeler filan var bir sürü.
Gözeneklerim bir tuhaf.
Nasıl bu hale geldim ya.
Güneş koruyucusuz da çıkmıyorum.

Burda gidebileceğim bir cilt doktoru da yok
Düzenli bir bakım uygulamalıyım artık.
Çok bir şey sürmüyorum aslında ama çıkamadım işin içinden.
Garnier saf&temiz 3'ü 1 aradasını kullanıyorum haftada 1-2 kere.
Doktorumun hazırlattığı alkollü-ilaçlı suyuyla silip nemlendrici sürüyordum ama kullanmıycam artık onu, yıpratıyor artık sanki.
Bana şöyle bir bakım listesi hazırlasak.
Burda la roc yoktur ama belki sipariş verebilirim.
Yardım et banaa

tatlim galiba sende ruacuttuan kullanmissin ben senin yerinde olsaydim suan panik yapmadan kullandigim herseyi keserdim .... la roch oneriyorum doktorlarda oneriyor eger sivilce varsa la roch un sivilce icin olani var onu al derim birde vich in problemli ciltler icin olani cikmis fiyatida cok uygun 25 tl onu denicem bende cunku la roch ve vich gercekten iyi.. gel gelelim su sorunlara sana tavsiyem cildin biraz sakinlessin o yuzden bol bol soda bildigin maden suyu ile yikaman ve problemli olan sivilce ustlerine bal surmen (kendimde yapiyodum) biraz bekletip yikaman cok cilde ust uste bisiler surunce tepki veriyor o yuzden dinlendirelim cildini senin ama takviye olarak la roch ya vich oneririrm ozelliklede la roch sivilceli ciltler icin olani

Haklısın canım yüzümü dinlendirmeliyim de gün sonunda yüzümü neyle temizliyim bilmiyorum kii
Bugün mosmor sivilclerim kapansın diye bir şeyler sürdüm ve temizlemek için rosense temizleme köpüğünü kullandım. İnşallah ters etki yapmaz.
Burda la roc satılmıyor, siparişle getirtebilirim belki o da zaman alır gibi.
Şu sivilce için olanın tam adını yazabilir misin canım. Ve bunu her gün mü kullanmak gerekiyor yoksa sivilce olduğu zaman mı?
O kadar ilaç kullandım işe yaramadıysa çok üzülürüm
Bir de temizleme jeli köpüğü filan var mı la roc'un bildiğin..

canım ben yardımcı olabildiğim kadarıyla olayım roc kullanma bence dermokozmetik bi marka kullanmanı öneririm la roche var effaclar serisi sivilceli ciltler için uygun temizleme köpüğü de jeli de var aynı zamanda nemlendiricileri de var tedavi amaçlı doktorlar öneriyor hatta. effaclar duo ÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ VE GÖZENEK AÇICI ANTİ AKNE BAKIMI
Ciddi cilt bozuklarına karşı Tek bir bakımla çift etki:
Sivilceler + Tıkanmış Gözenekler

effaclar k : Effaclar-K, komedon ve sivilceli, ince, granül, pürüzlü görünüme sahip olan, akne eğilimli yağlı ciltlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacı ile geliştirilmiştir. Effaclar-K, irritasyona yol açmadan, cilt yüzeyinin mikro-peeling etkisi ile düzeltilmesine yardımcı günlük cilt bakımı sağlayan bir sıvıdır. Cildin yumuşatılmasını, cilt konforunun sağlanmasını ve cilt yüzeyinin saflaştırılmasını sağlar
bu iki ürün anlattığına göre sana uygun olabilir diye düşündüm. benm cildimde sivilce yok ara sıra çıkar ama nemlendrci sürdüğüm zaman hemen çıkıyolar diye doktorum effaclar duo verdi daha 1 hafta olmadı ama memnunum. bunları eczanelerde bulabilrsin yoksa civarında nette satılıyo kargoyla 2 günde elinde oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…