Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim cilt tipimizde olanların mutlaka nemlendirici alırken yağsız nemlendirici ibaresine dikkat etmemiz lazım ... bende mutlaka alırken herhangi bir problem yaşamayım diye dikkat ediyorum kızlar
Benim cildim de çok hassastır, korkumdan bir şey alıp süremem hemen
ilaç öncesi benim de çok yağlıydı şimdi karma galiba:44:
Benim arada sivilcem çıkıyor ama hala:26: Çok abur cubur yediğimde etkiliyor direk.
Nemlendiricide ben de çok kararsızlık yaşadım.Bir arkadaş yüzümün çok kuruduğu dönemde bitkisel bir nemlendirici verdi bana.
Çok itiraz ettim, cildim hassas güvenmiyorum bunlara vs. vs. Bir kere sür dedi. Ve çok iyi geldi açıkçası bana.
Eki Görüntüle 399150 pırıltılı vücut spreyim yaz günlerinde benim kurtarıcım oluyor kızlar çok parlamıyor öyle ışıltı veriyor bacaklarıma sürüyorum birde kollarıma süper bir görünüm veriyor.çilek kokusuna hasta biri olarak vücut kreminide çilekli seçtim =)) yüz maskesi yapmadan olmaz soyulabilir yüz maskemle siyah noktalara elveda diyorum =) üstünede innovanın toniğinden sürüp cildimi sıkılaştıyorum :))[/QUOTE
buradaki pırıltılı vücut spreyinin markası ne acaba?? bende düşünüyorum...avonun bronzluk veren kremini kullanıyorum ama emnun kalmadım.bir arkadaş bahsetmiş zaten iz yaptığından..bunu merak ettim
Eki Görüntüle 399150 pırıltılı vücut spreyim yaz günlerinde benim kurtarıcım oluyor kızlar çok parlamıyor öyle ışıltı veriyor bacaklarıma sürüyorum birde kollarıma süper bir görünüm veriyor.çilek kokusuna hasta biri olarak vücut kreminide çilekli seçtim =)) yüz maskesi yapmadan olmaz soyulabilir yüz maskemle siyah noktalara elveda diyorum =) üstünede innovanın toniğinden sürüp cildimi sıkılaştıyorum :))[/QUOTE
buradaki pırıltılı vücut spreyinin markası ne acaba?? bende düşünüyorum...avonun bronzluk veren kremini kullanıyorum ama emnun kalmadım.bir arkadaş bahsetmiş zaten iz yaptığından..bunu merak ettim
canım ben o pırıltılı vucut spreyini avondan almıştım bronzlatıcı etkisi yok sadece cilde ışıltı veriyor hafif ve vucüt spreyi kokusu var o kadar daha parlak olmasını istiyorsan ben bebe yağını bitmek üzere olan pırıltılı vucut spreyi şişenin içine döktüm sonuç muhteşem hem parlak hemde ışıltılı oluyor
garnıer in gül özlüsünü denedinizmi bana hafif geldi...
kızlarrr işte geldimm burdayımm =)) bugün havayı bol güneşli buldum bir de doğum günüm olunca ortalıktan kayboldumm
canım o kadar iyi anlıyorum ki seni neler çekiyorum bu yüzden almadan önce de sürmeden öncede kim bilir kaç kez düşünüyorum dolapta 1 hafta kullanılmış yada alıpta kullanılmaya cesaret bile edemediğm kim bilir kaç krem var :))
tatlıııımm bugün doğum günün mü? doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı sevdiklerinle birlikte güzel yıllara :)) :118:
kızlarrr işte geldimm burdayımm =)) bugün havayı bol güneşli buldum bir de doğum günüm olunca ortalıktan kayboldumm
bi git canım ihmal etme ben gittim cuma günü yarın da gidicem kırmızı kabarcıklarım yüzünden. hala geçmediler ( bişey de süremiyorum benekli benekli geziyorum:))zaten bana bu aralar tekrar cildiye gözüküyor kızlar cildimde minik minik kızarıklar oluştu neye alerji yapıyor bilemiyorum ( acaba kullandığım kozmetik ürünlerle mi ilgisi var yediklerimle mi ilgisi var anlayamadım ( o kadar canım sıkılıyor ki bu duruma anlatamam
çokk teşekkür ederim tatlım hepimizin mutluluk yakasını bırakmasın tutsun tutsun çekiştirsinn
ben topiğne sende dünyaya hoşgelmişin o zaman:)) nice yaşlara... vücut spreyine bebe yağı koymak çok akıllıca tebrik ederim....benimde ufak tefek bişeylerim var..bi ara ekleyeyim buradan bakalım beraber...oeki bişey daha sorayım..bacaklara sıkabileciğimiz çorap giyinmiş gibi duran simli değilde parlak görüntüsü olan spreyler hakkında bilginiz varmıııı???
bi git canım ihmal etme ben gittim cuma günü yarın da gidicem kırmızı kabarcıklarım yüzünden. hala geçmediler ( bişey de süremiyorum benekli benekli geziyorum:))
valla evet hep mutlu olalım :))
aaaa sende de mi olduuu neden acaba bahar alerjisi falan olmasınnn
yok benimki noviderm yüzünden (
nasil yani tatlim detayli anlatabilir misin?