-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Aslında pek de istemiyor çocuk sahibi olmayı sanırım?Benimle çocuk istediğini sık sık söyler . Kendisinin önceki evliliğindem çocuğu var .
Adam için tabaktaki elmadan farksızsın sonuçta şu an. Geçmiş geçti. Artık gelmeyecek.Uzun hikaye …
Evlenmek istemiyor şuan.adam çocuk istese niye spiralde ısrar etsin?hiç mantıklı değil.kazara hamile kalırsan sorun değil evleniriz canım demeliydi çocuk isteyen adam
Hangisi alakasiz? 13 yildir yani 17 yasimdan beri çatır çatır sevisiyorum ama kocamla bir yil flört ettim ama 4 aylik evliligimizde cinsellik yasamadik dersen konunda bir konunda da ailemden ayri eve çıkmamı istiyor dersen bir ay gecmeden de spiral mi taksam dersem bundan oncede kullanici ismimi bi değiştirsem insanlar bir baglanti kuramaz.Tamam da benim zaten moralim bozuk bir de üstüne benim şuan alakadar olmadığım konularda hakkımda alakalı alakasız yorumlar var ve sinirim bozuluyor . Gerek var mı buna cidden ?
Arada sırada gelecekmiş gibş umudum oluyor ama . Acaba düzeltebilir miyim bilmiyorum. Benim için kıymetli bir şey çünkü .Adam için tabaktaki elmadan farksızsın sonuçta şu an. Geçmiş geçti. Artık gelmeyecek.
Sevgi bitmiş, saygı kalmamış, merhamet desen adamda yok. Bunlar bitince düzelen ilişki görmedim.Arada sırada gelecekmiş gibş umudum oluyor ama . Acaba düzeltebilir miyim bilmiyorum. Benim için kıymetli bir şey çünkü .
Şimdi de öğretmen ve istanbulda yalnız yaşayan birisi mi oldumHangisi alakasiz? 13 yildir yani 17 yasimdan beri çatır çatır sevisiyorum ama kocamla bir yil flört ettim ama 4 aylik evliligimizde cinsellik yasamadik dersen konunda bir konunda da ailemden ayri eve çıkmamı istiyor dersen bir ay gecmeden de spiral mi taksam dersem bundan oncede kullanici ismimi bi değiştirsem insanlar bir baglanti kuramaz.
Siz zaten konu acip akil alip sonrada istediginizi yapiyorsunuz. Ondan bacim ne göğe direk dikilir ne denize kapak atılır.
Bunca zaman bir ogretmen olarak Istanbullarda yalniz yasayan 13 yildir seks yapan bir kadin olarak siz neyle korunacaginizi bizden iyi bilirsiniz.
Iyi geceler
Siz konularınızı ve yazdiklarinizi unutuyor musunuz? Bosanma konunuzda o kilitli konuda 28 mesajiniz var ve orada Istanbul da öğretmen oldugunuzu yazmissiniz.Şimdi de öğretmen ve istanbulda yalnız yaşayan birisi mi oldumya hadi diğerlerini az çok anladım da bunu nerden çıkardınız
Eski kocam buranın konusu zaten hiç değil. Her sevgilimle sevişmedim sonuçta. Evlenmeden önce de sevişmemem normal olabilir . Evlendikten sonra da sıkıntı oldu demekki sevişmedik şimdi bunların benim konumla ne alaakası var ?
Bazen tam tersi oluyor ama işteSevgi bitmiş, saygı kalmamış, merhamet desen adamda yok. Bunlar bitince düzelen ilişki görmedim.
Çünkü hep B.k gibi davranırsa kaçar gidersin. Arada ağzına bir parmak bal çalacak ki, ölme.Bazen tam tersi oluyor ama iştebazen merhametini sevgisini görebiliyorum. Tamamen böyle olsa kafam karışmaz konu da açmazdım. Ama benim kafam karışıyor. Benimle bir konuşma yaptı geçenlerde ve ilişkimizi bi tık ileri taşıyıp taşıyamayacağımızı yaşayıp görcez hayat geçiyor artık bu son şansımız olmazsa zaman çalmanın manası yok dedi mesela . Ne bilim düzelme isteği olmayan adam böyle demezdi diye düşünüyorum.
Benim dilim varmadi yazmaya...şimdi baktım da evliliğinizden önce de bu adamla ilişkiniz varmış.adam o zaman bekar mıydı acaba?
Evet bende bu şekilde düşünüyorum. Zaten bu nedenle kendisine kesin bir dille hayır dedim. Eşim de olsa aynı şeyi düşünürdüm."duyarcı" gibi gözükmek istemiyorum ama ben bu tutumun da cinsel şiddet olduğunu düşünüyorum. Cinsellik, az veya çok hiçbir baskı olmaması gereken bir konu.
Onun dışında burada birkaç yorum gördüm "kocam bile olsa kızarım" tarzında. Yani arkadaşlar bir kağıda imza attık diye bedenimiz üzerinde tahakküm kurulmasını tolere edecek değiliz. Erkek arkadaş veya eş hiç fark etmez, sıfat/unvan/etiket söz konusu olamaz böyle durumlarda. hiç kimse size ve sizin bedeninizle ilgili konularda baskı yapamaz.
Ben olsam boyle bir seyi tolere edemezdim. Bugun korunma yontemi ile baslar yarın baska konulara gelir. Ayrıca sizi manipüle etmeye çalıştığını da düşünüyorum.
Arkadaş, ne adammış.şimdi baktım da evliliğinizden önce de bu adamla ilişkiniz varmış.adam o zaman bekar mıydı acaba?
Hmm anladım . O da mantıklı . Off ya kafam çok karışık ve moralim bozuk ciddenÇünkü hep B.k gibi davranırsa kaçar gidersin. Arada ağzına bir parmak bal çalacak ki, ölme.
Seni sevmiyor.Hmm anladım . O da mantıklı . Off ya kafam çok karışık ve moralim bozuk cidden
Yok evliydi benim yüzümden boşandışimdi baktım da evliliğinizden önce de bu adamla ilişkiniz varmış.adam o zaman bekar mıydı acaba?
Tabi, senin yüzünden yuvasını yıkacak değildi.Yok evliydi benim yüzümden boşandıdesem mutlu olurdunuz biliyorum ama bekardı maalesef