- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.639
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Evlenmek istemiyor şuan.
Tovbeler olsun bu gozler daha neler okuyacak. Zina su misali herkesin damağinda. Allah yardimcin olsun demeye geldim)Merhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiralTövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?
Yok o konuyu o gün kapattık zaten böyle bir zorlaması yok sadece tartışmadan dolayı danışmak istedim. Yoksa takacağım yok tabikide takmayacağım. Ben öyle bir tartışma yaşayınca acaba ben mi kafamda büyütüyorum gibi düşünerek haklı olup olmadığımı sormak istedim.Biz ne yapabiliriz bu konuda size? Kafanıza silah dayayıp spiral taktıracak değil herhalde. İstemiyorsanız istemiyorum hiçbir güç bana spiral taktıramaz diyeceksiniz işine gelmiyorsa yol orada. Adamın tek derdi seks hala göremiyor musunuz? İki arkadaşına anlatması yaşadığınız şeyin çok büyük bir aşk olduğunu göstermiyor. Böyle zamanlarda size baskı yapması, kararınıza saygı duymaması ve en önemlisi kendi keyfi için sizi zora sokup bencillik etmesinden ta ben buradan görebiliyorum yaşadığınız şeyin ne olduğunu, lütfen siz de biraz gözünüzü açın.
Tovbeler olsun bu gozler daha neler okuyacak. Zina su misali herkesin damağinda. Allah yardimcin olsun demeye geldim)
ikisinin ortası yok bu bdv de kolay kolay.herşeyin iki ayrı ucu varrokumayın?
Spirali kapattık konusu açılmadı o günkü tartışöa sonrası. Ya prezervatifi bende istemedim açıkçası . Bir kaç sefer yırtılma problemi yaşadım. Bir de bu nedenle ertesi gün almak zorunda kaldım . O benim çok moralimi bozdu. Bir de Çok kuruluk sorunu yaşıyorum onunla özellikle üst üste birden fazla olan ilişkilerde .Prezervatif kullanmazsa sevişmeyin bence. Bu gibi basit meselelerde ısrar eden erkekler bencilin önde gideni oluyor. Benim bir erkek arkadaşım vardı erkek arkadaş bile diyemeyeceğim, denyonun tekiydi afedersin. Birkaç kere ısrar kıyamet prezervatifsiz sekse zorlamışti resmen manipülasyonla. Hiçbir açıklama yapmadan terk ettim çünkü sonrasında çok kötü hissettim. Bunlar anlamaz. Açıklamadan anlamaz. Ne dicez kardeş sen fark etmiyorsun ama ben de insanım eşitiz biz aslında bak Prezervatif takmaman beni çok riske atıyor sen 2 kuruş daha fazla hissedeceksin diye dengem alt üst oluyor ne olur azıcık benim de insan birey olduğumu anlamaya çalış bak rica ediyorum mu dicez. Valla değmez ya.
bdv de +18 sohbetleri de başladı.Spirali kapattık konusu açılmadı o günkü tartışöa sonrası. Ya prezervatifi bende istemedim açıkçası . Bir kaç sefer yırtılma problemi yaşadım. Bir de bu nedenle ertesi gün almak zorunda kaldım . O benim çok moralimi bozdu. Bir de Çok kuruluk sorunu yaşıyorum onunla özellikle üst üste birden fazla olan ilişkilerde .
Hayatım, geri çekilme yırtık prezervatiften daha tehlikeli bir olay. Prezervatif ayda yılda bir yırtılır. Sende bu ehlikeyf herif varken, tehlikedesin.Spirali kapattık konusu açılmadı o günkü tartışöa sonrası. Ya prezervatifi bende istemedim açıkçası . Bir kaç sefer yırtılma problemi yaşadım. Bir de bu nedenle ertesi gün almak zorunda kaldım . O benim çok moralimi bozdu. Bir de Çok kuruluk sorunu yaşıyorum onunla özellikle üst üste birden fazla olan ilişkilerde .
Spirali kapattık konusu açılmadı o günkü tartışöa sonrası. Ya prezervatifi bende istemedim açıkçası . Bir kaç sefer yırtılma problemi yaşadım. Bir de bu nedenle ertesi gün almak zorunda kaldım . O benim çok moralimi bozdu. Bir de Çok kuruluk sorunu yaşıyorum onunla özellikle üst üste birden fazla olan ilişkilerde .
O kadar çok hepsini denedim kiBence gerekli ya, öteki türlü stres yaşayacağınızi düşünüyorum. Kaliteli ve ince olanlari seçilebilir ve kayganlastirici ile kullanılabilir diye düşünüyorum. Bu benim fikrim tabi ki...
Aşkım kusura bakma lakin, zımpara mı kaplı senin ora?O kadar çok hepsini denedim ki
Bilmiyorum prezervatif ile kuruma sorunum oluyor yani olacaksa kısa süreli olmalı. Uzun veya birden fazla ilişkiyi kaldırmıyor .Aşkım kusura bakma lakin, zımpara mı kaplı senin ora?
Tatlım dün Kudra ile konuştuk bu konuyu. Kondomu tü kaka olarak kodlamış bir kere, istemiyor. Baştan başlıyorsun şu an, bir yere varamıyorsunuz, önceden uyarayım.Hayatım, geri çekilme yırtık prezervatiften daha tehlikeli bir olay. Prezervatif ayda yılda bir yırtılır. Sende bu ehlikeyf herif varken, tehlikedesin.