Beni zorluyor

Evlenmek istemiyor şuan.

Sonra da istemeyecek. Dolayısıyla çocuk da istemeyecek.
Korunmuyorsunuz, çünkü geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değil. 13 yıldır kontrole gittiğiniz doktora sorsaydınız söylerdi.
Hamile kalırsanız kürtaja bile tek başınıza gideceksiniz.

İnsanlar sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyor ya size. "Benim sorumla ne alakası var ne alakası var" deyip duruyorsunuz. Bunu anlamanın nesi bu kadar zor?

Boşanmak evlenmek kadar normal bir şey ve herkes yanlış seçimler yapabilir. Ama bazı insanlar o yanlışları alıp gözüne soksan da yanlıştan dönmek istemiyor.
Siz şu foruma ilk kocanızla evlenmeden önce gelip konu açsanız ve biz de size sakın evlenmeyin desek ona da "yav ne alakası var" derdiniz eminim.
Sonra da "sevgiliyken hiç böyle değildi, evlendikten sonra çok değişti" diyor sizin gibi insanlar. Ama kimsenin değiştiği falan yok.
Elinizdeki mal ortada. Sadece görmek istemiyorsunuz hepsi bu.

Siz bu kafayla 5 defa evlenip boşanırsınız. O da bu adamla yıllarınızı ziyan etmezseniz ancak.
İki türlü de geleceğiniz pek parlak değil yani.

Hangi dağın ayısı bu?
Hiçbir erkek, eşim dahil bedenimle ilgili bir olayda karar merci olamaz. Bu ne hadsizliktir? Bu ne saygısızlıktır?
Sizi ne zannediyor, kendisini ne zannediyor? Bunun teklif edilmesi ya da sohbetinin yapılmasını abes bulmam ama bununla ilgili tartışabilecek söz söyleyecek ısrar ya da baskı yapacak adamın benim hayatımda işi olmaz.
Spiral bende de var, kendi korkum yüzünden taktırdım, eşime sadece bilgi verdim sormadim bile. Çünkü bu benim bedenim. iyi ya da kotu etkilerini ben yaşayacağım.
Lütfen kendinize saygı duyun.

Tovbeler olsun bu gozler daha neler okuyacak. Zina su misali herkesin damağinda. Allah yardimcin olsun demeye geldim)

Biz ne yapabiliriz bu konuda size? Kafanıza silah dayayıp spiral taktıracak değil herhalde. İstemiyorsanız istemiyorum hiçbir güç bana spiral taktıramaz diyeceksiniz işine gelmiyorsa yol orada. Adamın tek derdi seks hala göremiyor musunuz? İki arkadaşına anlatması yaşadığınız şeyin çok büyük bir aşk olduğunu göstermiyor. Böyle zamanlarda size baskı yapması, kararınıza saygı duymaması ve en önemlisi kendi keyfi için sizi zora sokup bencillik etmesinden ta ben buradan görebiliyorum yaşadığınız şeyin ne olduğunu, lütfen siz de biraz gözünüzü açın.

Yok o konuyu o gün kapattık zaten böyle bir zorlaması yok sadece tartışmadan dolayı danışmak istedim. Yoksa takacağım yok tabikide takmayacağım. Ben öyle bir tartışma yaşayınca acaba ben mi kafamda büyütüyorum gibi düşünerek haklı olup olmadığımı sormak istedim.

Prezervatif kullanmazsa sevişmeyin bence. Bu gibi basit meselelerde ısrar eden erkekler bencilin önde gideni oluyor. Benim bir erkek arkadaşım vardı erkek arkadaş bile diyemeyeceğim, denyonun tekiydi afedersin. Birkaç kere ısrar kıyamet prezervatifsiz sekse zorlamışti resmen manipülasyonla. Hiçbir açıklama yapmadan terk ettim çünkü sonrasında çok kötü hissettim. Bunlar anlamaz. Açıklamadan anlamaz. Ne dicez kardeş sen fark etmiyorsun ama ben de insanım eşitiz biz aslında bak Prezervatif takmaman beni çok riske atıyor sen 2 kuruş daha fazla hissedeceksin diye dengem alt üst oluyor ne olur azıcık benim de insan birey olduğumu anlamaya çalış bak rica ediyorum mu dicez. Valla değmez ya.

Spirali kapattık konusu açılmadı o günkü tartışöa sonrası. Ya prezervatifi bende istemedim açıkçası . Bir kaç sefer yırtılma problemi yaşadım. Bir de bu nedenle ertesi gün almak zorunda kaldım . O benim çok moralimi bozdu. Bir de Çok kuruluk sorunu yaşıyorum onunla özellikle üst üste birden fazla olan ilişkilerde .

bdv de +18 sohbetleri de başladı.

Hayatım, geri çekilme yırtık prezervatiften daha tehlikeli bir olay. Prezervatif ayda yılda bir yırtılır. Sende bu ehlikeyf herif varken, tehlikedesin.

Bence gerekli ya, öteki türlü stres yaşayacağınızi düşünüyorum. Kaliteli ve ince olanlari seçilebilir ve kayganlastirici ile kullanılabilir diye düşünüyorum. Bu benim fikrim tabi ki...

Hayatım, geri çekilme yırtık prezervatiften daha tehlikeli bir olay. Prezervatif ayda yılda bir yırtılır. Sende bu ehlikeyf herif varken, tehlikedesin.
Tatlım dün Kudra ile konuştuk bu konuyu. Kondomu tü kaka olarak kodlamış bir kere, istemiyor. Baştan başlıyorsun şu an, bir yere varamıyorsunuz, önceden uyarayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…