Beni zorluyor

Hiç bişi yapmıcam takacaksın diye yakama yapışmıyor ki . Sadece bu hususta tartıştık ve kendi fikrinde ısrarcı oldu. Aynı şekil devam edicez. Spiral fln takmıcam yani . Ben korunma yöntemlerini sormadım zaten o konu kapanmıştı. Sadece adamla tartışmamı sormak istedim .
Harika bir karar tebrik ediyorum. Gelişine yaşıyorsunuz bu hayatı.

Haziran herşeyin farkında ve razı buna.

Bu cevaplar verimi düşürüyor arkadaşla lütfen.
Hayır bir de öneriyorlar bunu ulu orta yerde, sonra ilk gördüğüne inanma eğilimi yüksek fazla iyimser tipler de okuyor, inanıyor. Biz de doğrusunu yazıyoruz ki biri deneyip de patlamasın sonra diye.
Ne verimiyse artık, şu mevzu için konu açmak bile abes. İnsan iki dakika düşünse, bu adam beni manipüle ediyor, vücuduma zorla implant taktırmaya çalışıyor, yaramaz bu bana der yani. Bazen buradaki konulara şaşırıyorum.

İstediğiniz verimi mi alamadınız? Yuh yani :KK57:
Daha ne desin bu kadınlar size ya?
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
Hala ne yapacağınızı çıkaramadınız mı? Pes size ya!
Tamam da benim zaten moralim bozuk bir de üstüne benim şuan alakadar olmadığım konularda hakkımda alakalı alakasız yorumlar var ve sinirim bozuluyor . Gerek var mı buna cidden ?

Sadece onunla seks yapıyorsun, cybh riski azalıyor.
Aslında kızkardeşiyle fln tanıştırmıştı beni . Arkadaşlarına fln da anlatıyordu . Misal bir yere gittiğinde arkadaşlarıyla fln telefonda konuşturuyordu beni seni anlattım burda arkadaşlarım konuşmak istiyor fln diyordu. Ailesiyle de tanıştırmak istiyordu fakat tam o esnalarda aramıza kötü şeyler girdi maalesef sonra adam biraz değişti . Ben buna üzülüyorum. Eskiden böyle değildik .

Merhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiral 😀🤦🏻‍♀️ Tövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer 🤦🏻‍♀️
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?
Spiralin koruma oranı çok düşük. En iyisi %97 koruma oranıyla kondom. Onu da düzgün kullanmak lazım. İlişkinin en başında takmak, ilişkiden sonra su doldurup delik var mı diye test etmek vb.

Haklısınız erkek arkadaşınız vasektomi ameliyatı olabilir. Çok basit, 15 dakikalık bir operasyon ama hiç mi evlenip çocuk yapmayı düşünüyor?

Aslında kızkardeşiyle fln tanıştırmıştı beni . Arkadaşlarına fln da anlatıyordu . Misal bir yere gittiğinde arkadaşlarıyla fln telefonda konuşturuyordu beni seni anlattım burda arkadaşlarım konuşmak istiyor fln diyordu. Ailesiyle de tanıştırmak istiyordu fakat tam o esnalarda aramıza kötü şeyler girdi maalesef sonra adam biraz değişti . Ben buna üzülüyorum. Eskiden böyle değildik .
Kötü şeyler ne mesela? Bi özet geçsen? Hangi kötü şeyler adamın sana bakışını bu kadar değiştirdi?

Spiralin koruma oranı çok düşük. En iyisi %97 koruma oranıyla kondom. Onu da düzgün kullanmak lazım. İlişkinin en başında takmak, ilişkiden sonra su doldurup delik var mı diye test etmek vb.

Haklısınız erkek arkadaşınız vasektomi ameliyatı olabilir. Çok basit, 15 dakikalık bir operasyon ama hiç mi evlenip çocuk yapmayı düşünüyor?
Benimle çocuk istediğini sık sık söyler . Kendisinin önceki evliliğindem çocuğu var .

X