- 11 Aralık 2018
- 39.657
- 245.709
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Yılın en iyi hamile kalmayanı diye oskar heykelciği yaptıralımMadalya mı versek nedir? Cehaletle övünen başka bir millet var mı ki acaba?
Bana da gelmedi Otrera hanım işte. Öyle güvenip güvenip de çevremde üçüncü "kaza kurşununu" doğuran çok fazla, 90 kuşağı iyi bilir yani.
Geçmiş olsun, Bünyeyle alakalı bi durummu acaba bilemedim.Bende kullandım 4 yıl ve hiç bir sıkıntım olmadı. Şuan kullanmıyorum şuan acayip sinir stres ve baş ağrım var ama
Gün gelir düzgünce yapamazsınız, ondan sonra uğraşırsınız bir ton. İstenmeyen gebelik öyle çok hafife alınacak bir durum değil. Bunu da yabana atmayın derim. Geri çekilme "asla asla asla" güvenilir bir doğum kontrol yöntemi değildir. Aklı başında her kadın, her doktor bunu söyleyecektir, aksi mümkün değil.Hastalık kaptım. Ama iyileştim şükür . O zamanlar bilmiyordum ya da sizin deyiminizle cahildim . Neyse bir çok arkadaşım geri çekilme ile korunuyor. Hamilelik sorunu yaşamadılar. Doğru düzgün çekilme yapılırsa sorun olmuyor. Hepimiz aynı anda sorunlu olamayız sanırım.
Bu zamanlar da pek biliyor gibi durmuyorsunuz burdan bakıncaHastalık kaptım. Ama iyileştim şükür . O zamanlar bilmiyordum ya da sizin deyiminizle cahildim . Neyse bir çok arkadaşım geri çekilme ile korunuyor. Hamilelik sorunu yaşamadılar. Doğru düzgün çekilme yapılırsa sorun olmuyor. Hepimiz aynı anda sorunlu olamayız sanırım.
Olabilir :)Geçmiş olsun, Bünyeyle alakalı bi durummu acaba bilemedim.
Bize cephe alıyor, kötüye yoruyor ama şu an karşı durmamız onun iyiliğine aslında.Yılın en iyi hamile kalmayanı diye oskar heykelciği yaptıralım
Evlenip sonra da boşanın ozamanEvli değilim şuan
Yav size cephe almıyorum konu neden benim hamile kalmak isteğime geldi ya da hamile kalabileceğime geldi diyorum. Sorum net ve basitti ? Korunmalı mıyım , hamile kalır mıyım, gibi sorular sormadım. Adamın talebinden dolayı kafama takılan bişi oldu ve bir soru sordum hepsi bu. Ben benim hamile kalıp kalamayacağım konu edilsin istemedim ki . Benim böyle bir sorum talebim mi oldu ? ben mi anlamadım. Böyle bir akla ihtiyacım yok olsa idi o konuda bir soru sorardım . Yoksa neden cephe alayım.Bize cephe alıyor, kötüye yoruyor ama şu an karşı durmamız onun iyiliğine aslında.
Önlemsel yaklaşıyoruz, tepkisel değil aslında. Onu anlamıyor işte.
Buraya tekrar yazıyorum, ki sandığımızdan çok daha fazla genç kadınlar okuyor buraları, korunmasız ilişki, hastalıklara ve istenmeyen gebeliklere yol açar. Lütfen güvenmediğiniz insanlarla partner olmayan. Maddi, manevi ve bedenen zarara uğrarsınız.
Seviyordum napim .Niye bu toksik ilişkiye devam etmekte ısrarcısınız?
Konularınızın içeriğini okumadım ama başlıklardan belli oluyor size iyi gelmiyor bu adam.
Konu korunma mevzusu olunca, tartışma da doğal olarak en elzem olan yere evrildi. Ki burada elzem noktayı hepimiz ayırt edebildik, neredeyse her üye hemfikir. Bir ampul yakmıyor mu bu sizde?Yav size cephe almıyorum konu neden benim hamile kalmak isteğime geldi ya da hamile kalabileceğime geldi diyorum. Sorum net ve basitti ? Korunmalı mıyım , hamile kalır mıyım, gibi sorular sormadım. Adamın talebinden dolayı kafama takılan bişi oldu ve bir soru sordum hepsi bu. Ben benim hamile kalıp kalamayacağım konu edilsin istemedim ki . Benim böyle bir sorum talebim mi oldu ? ben mi anlamadım. Böyle bir akla ihtiyacım yok olsa idi o konuda bir soru sorardım . Yoksa neden cephe alayım.
Seviyorsanız herşey mübah tabi...Seviyordum napim .
E sen adamın dediğini yapmıyon, adam kondom kullanmıyor, geri çekiliyonuz, nerde patlar belli değil. Bir defa da hastalık kapmışsın. Yani şu an tam olarak ne yapmayı düşünüyorsun?Yav size cephe almıyorum konu neden benim hamile kalmak isteğime geldi ya da hamile kalabileceğime geldi diyorum. Sorum net ve basitti ? Korunmalı mıyım , hamile kalır mıyım, gibi sorular sormadım. Adamın talebinden dolayı kafama takılan bişi oldu ve bir soru sordum hepsi bu. Ben benim hamile kalıp kalamayacağım konu edilsin istemedim ki . Benim böyle bir sorum talebim mi oldu ? ben mi anlamadım. Böyle bir akla ihtiyacım yok olsa idi o konuda bir soru sorardım . Yoksa neden cephe alayım.
ama adam sevmiyor o nolacak?Seviyordum napim .
Anlıyorum olabilir de ısrarla bu hususta yorum istemiyorum dememe rağmen yapılmasını anlayamıyorum. Elzem olabilir . Ben kendimi tehlikeye de atıyor olabilirim . Herşey olabilir fakat konu bu değil. Ben kimseye bu hususta fikrini sormadım. Eğer sormak isteseydim sorardım öyle değil mi ? Ben adam hakkında yorumlara yoğunlaşmak istedim fakat konum sabote oldu bu hamilelik mevzusundan . İstediğim verimi alamamış oldum . Benim yerime koyun kendinizi bu konuyla alakasız bambaşka bir konuda soru sorsanız ve o konuda kimsenin yorumunu talep etmediğiniz bambaşka bir konu hakkında sürekli yorum yapılıp konunuz dağılsa hoşunuza gider mi ?Konu korunma mevzusu olunca, tartışma da doğal olarak en elzem olan yere evrildi. Ki burada elzem noktayı hepimiz ayırt edebildik, neredeyse her üye hemfikir. Bir ampul yakmıyor mu bu sizde?
Ben çekişmeli açtım fakat karşılıklı anlaştığımız için tek celsede bitti. Duruşma tarihimi de karşılıklı sulh olduğumuz için erkene verildi. Bir ay içinde fln boşandım soyadımı aldım ben.
Agzina saglik canlar caniAy ne komik gül gül öldük biz de burda
Ne dert edecez kendimize arkadaşım, yaşayan sensin biz ancak yol gösterir sayfayı kapatınca unutur kendi hayatımıza bakarız. Larke’yi sevgilisi sandığı adam kullanıyor diye uykularımız kaçmıyor endişelenmesen gülüyorsan biz daha çok güleriz
Agzina saglik ballar bali.Valla o sorunlar çok ufak tefek durmuyor ama sen bilirsin yani.Adam bu ilişkiye seninle aynı anlamı yüklemiyor, adam işini görüp çekiliyor, adam sen ne edersin düşünmüyor bile. Bi şöyle kendi konularını tekrar oku sabaha kadar, dert edecek olan kim? Kesinlikle biz değiliz, o belli ama.
Haziran, yapma gözünü seveyim. Korunma mevzusu bal gibi konun ile alakalı. Hatta asıl konu dediğin şeyden de daha önemli.Anlıyorum olabilir de ısrarla bu hususta yorum istemiyorum dememe rağmen yapılmasını anlayamıyorum. Elzem olabilir . Ben kendimi tehlikeye de atıyor olabilirim . Herşey olabilir fakat konu bu değil. Ben kimseye bu hususta fikrini sormadım. Eğer sormak isteseydim sorardım öyle değil mi ? Ben adam hakkında yorumlara yoğunlaşmak istedim fakat konum sabote oldu bu hamilelik mevzusundan . İstediğim verimi alamamış oldum . Benim yerime koyun kendinizi bu konuyla alakasız bambaşka bir konuda soru sorsanız ve o konuda kimsenin yorumunu talep etmediğiniz bambaşka bir konu hakkında sürekli yorum yapılıp konunuz dağılsa hoşunuza gider mi ?
Hiç bişi yapmıcam takacaksın diye yakama yapışmıyor ki . Sadece bu hususta tartıştık ve kendi fikrinde ısrarcı oldu. Aynı şekil devam edicez. Spiral fln takmıcam yani . Ben korunma yöntemlerini sormadım zaten o konu kapanmıştı. Sadece adamla tartışmamı sormak istedim .E sen adamın dediğini yapmıyon, adam kondom kullanmıyor, geri çekiliyonuz, nerde patlar belli değil. Bir defa da hastalık kapmışsın. Yani şu an tam olarak ne yapmayı düşünüyorsun?
İstediğiniz verimi mi alamadınız? Yuh yaniAnlıyorum olabilir de ısrarla bu hususta yorum istemiyorum dememe rağmen yapılmasını anlayamıyorum. Elzem olabilir . Ben kendimi tehlikeye de atıyor olabilirim . Herşey olabilir fakat konu bu değil. Ben kimseye bu hususta fikrini sormadım. Eğer sormak isteseydim sorardım öyle değil mi ? Ben adam hakkında yorumlara yoğunlaşmak istedim fakat konum sabote oldu bu hamilelik mevzusundan . İstediğim verimi alamamış oldum . Benim yerime koyun kendinizi bu konuyla alakasız bambaşka bir konuda soru sorsanız ve o konuda kimsenin yorumunu talep etmediğiniz bambaşka bir konu hakkında sürekli yorum yapılıp konunuz dağılsa hoşunuza gider mi ?