- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 33
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Evli değilim şuanBence boşan
Olsun yine de boşan.Evli değilim şuan
çok şükür böğüne kadar korunma derdimiz olmadıÇocuk istemesem korunacak olan kişi kocam olurdu ilaç kullanıp hormon alamam vücuduma o korunsun derim siz daha evli bile değilken kendinde o cesareti nasıl görüyor şaştım kaldım
Galiba tepeme çıkarttım evet .Keşke yeni üye ve feyk konu olsaydı, maalesef eski bir üye.
Konuya geleyim kadınlarımız neden ezdiriyor kendini bu kadar, neden bu herifleri tepelerine çıkartıyor? Bu adam ne hakla gelip konu sahibesinin bedeni üstünde istekte bulunuyor, onu yap bunu yap diyor hak ediyor? Bu ne had bilmezlik yahu. Kendi tüplerini bağlatsın dangoz madem operasyon istiyor.
Ben olsam tekmeyi koyarım. Saygısız bu adam, hadsiz. Saygısız insanla olmaz. Adam bedenine saygı duymuyor, üstüne diyor ki kontrol bende olacak sen koyun musun eşşek misin köpek misin konu sahibesi bu adam boynuna ip bağlayıp seni oraya buraya çeksin? Senin kendi beynin yok mu ki o heriften akıl alıcaksın? Bu yazdıklarımı aynen okut, adam olacaksa olsun yoksa defet. Yok kendini düzeltmezse de tekme de koymazsan o zaman boynunda iple gezen koyun olmayı kabul ediyorsun demektir maalesef
Kendisi vazektomi yaptırabilirMerhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiralTövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?