Beni zorluyor

Tatlım dün Kudra ile konuştuk bu konuyu. Kondomu tü kaka olarak kodlamış bir kere, istemiyor. Baştan başlıyorsun şu an, bir yere varamıyorsunuz, önceden uyarayım.
Nasıl başarıyor yırtmayı her defasında hala anlamıyorum. Kuruluk yapıyor falan diyor ama? I ıh ya.

Benimde sevgilim geçenlerde rahat olmak için spriral taktırsan onu yapsan bunu yapsan dedi,yok hacı yapamam sen prezervatif kullan dedim. Neymiş efendim arada bişey olmicakmış. İşin kötü tarafı bende prezervatif istemiyorum. Benim ki uzakta ayda yılda bir denk geldiğim için hap kullanıyorum aslında kötü bir şey ama spiral de istemiyorum nasıl olucak bilmiyorum. Bu arada seninkinin derdi rahat olmak mı yani kendini güvende hissetmek çocuk olmaması için mi diğer sebepten mi onu bilip ona göre davranmak gerek. Benim ki manyak bisey kullanmayalım çocuk istiyorum diyo. Ben olmaz diyince o zaman korunda rahat olim diyo

Abdestiniz mi kaciyo? Bastan bakin, +18 se gerisini okumayin, napiceğniz baska
Yahu okuyorum yorum atiyorum. Git seviş desem yuklenmez kimse. Allahin emrini dedik ya hemen taşlayin. Arkadaş benim dusuncelerimi soyleme ozgurluyum var. Burda kimsenin ozel hesabina girip yazmjyorum. Yemin ederim ben bu kk.da bir Allahin emrine olumlu yorum yapan gormedim. Siz yorum yapinca oh ne ala. Ben yapinca hadi kış kış. Ben sizinle ayni dusuncede olmaya bilirim ama bunun için gozlerimi kapatmak zorunluluğum da yok. Beğenmediyim şeyi okuyup begenmedim de yaza bilirim

İyi de, dini yorum yasak. Kaldı ki, cinsellik topiğinde çok saçma zaten.

İyi de, dini yorum yasak. Kaldı ki, cinsellik topiğinde çok saçma zaten.
Aslinda ben bir derdim vara açilan başlik sandim. Haklisin) dini yorum da yapmadim sadece zina dedim ve Allah yardimcin olsun dedim. Bence bunda yuklenmeli birsey yok. Bu kadar batan bir yorum değil. Bu arada gebelikle ilgili bolumde biri yazmişki sevgilimden hamile kalmak istiyorum. Şiringayla falan yazmasamda elim yuzumde okuyorum zaten

Ben taşlasam hissedersin bence, rahatsiz oluyosan basini oku cik bacim, daha ne diyim aaaaa

Hiçbir şey demeye değmez böyle cahil, dangoz, bencil adamları geldikleri yere geri göndericez. Yeminle feminist olmama ramak kaldı

cnm vajinal fitil kulanırsanız daha iyi olmaz mı?boşu boşuna hormon almayın

Onu araştırdım ama güvenilir değil denmiş yorumlarda bilemedim tavsiye edebileceğin marka vs bisey varsa söylersen sevinirim canım
cnm marka adın olarak proctolog olabilir
ilişkiden 10 dk önce kullanılıyor iki saat etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…