- 19 Mayıs 2020
- 46.371
- 207.465
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Nasıl başarıyor yırtmayı her defasında hala anlamıyorum. Kuruluk yapıyor falan diyor ama? I ıh ya.Tatlım dün Kudra ile konuştuk bu konuyu. Kondomu tü kaka olarak kodlamış bir kere, istemiyor. Baştan başlıyorsun şu an, bir yere varamıyorsunuz, önceden uyarayım.
:) Bizim burada bir laf vardır, oynayamam yerim dar. Bilmem anlatabildim mi?Nasıl başarıyor yırtmayı her defasında hala anlamıyorum. Kuruluk yapıyor falan diyor ama? I ıh ya.
Okuyunca ne olduğunu goruyoruz malesef)okumayın?
Abdestiniz mi kaciyo? Bastan bakin, +18 se gerisini okumayin, napiceğniz baskaOkuyunca ne olduğunu goruyoruz malesef)
Benimde sevgilim geçenlerde rahat olmak için spriral taktırsan onu yapsan bunu yapsan dedi,yok hacı yapamam sen prezervatif kullan dedim. Neymiş efendim arada bişey olmicakmış. İşin kötü tarafı bende prezervatif istemiyorum. Benim ki uzakta ayda yılda bir denk geldiğim için hap kullanıyorum aslında kötü bir şey ama spiral de istemiyorum nasıl olucak bilmiyorum. Bu arada seninkinin derdi rahat olmak mı yani kendini güvende hissetmek çocuk olmaması için mi diğer sebepten mi onu bilip ona göre davranmak gerek. Benim ki manyak bisey kullanmayalım çocuk istiyorum diyo. Ben olmaz diyince o zaman korunda rahat olim diyoMerhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiralTövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?
Yahu okuyorum yorum atiyorum. Git seviş desem yuklenmez kimse. Allahin emrini dedik ya hemen taşlayin. Arkadaş benim dusuncelerimi soyleme ozgurluyum var. Burda kimsenin ozel hesabina girip yazmjyorum. Yemin ederim ben bu kk.da bir Allahin emrine olumlu yorum yapan gormedim. Siz yorum yapinca oh ne ala. Ben yapinca hadi kış kış. Ben sizinle ayni dusuncede olmaya bilirim ama bunun için gozlerimi kapatmak zorunluluğum da yok. Beğenmediyim şeyi okuyup begenmedim de yaza bilirimAbdestiniz mi kaciyo? Bastan bakin, +18 se gerisini okumayin, napiceğniz baska
İyi de, dini yorum yasak. Kaldı ki, cinsellik topiğinde çok saçma zaten.Yahu okuyorum yorum atiyorum. Git seviş desem yuklenmez kimse. Allahin emrini dedik ya hemen taşlayin. Arkadaş benim dusuncelerimi soyleme ozgurluyum var. Burda kimsenin ozel hesabina girip yazmjyorum. Yemin ederim ben bu kk.da bir Allahin emrine olumlu yorum yapan gormedim. Siz yorum yapinca oh ne ala. Ben yapinca hadi kış kış. Ben sizinle ayni dusuncede olmaya bilirim ama bunun için gozlerimi kapatmak zorunluluğum da yok. Beğenmediyim şeyi okuyup begenmedim de yaza bilirim
Aslinda ben bir derdim vara açilan başlik sandim. Haklisin) dini yorum da yapmadim sadece zina dedim ve Allah yardimcin olsun dedim. Bence bunda yuklenmeli birsey yok. Bu kadar batan bir yorum değil. Bu arada gebelikle ilgili bolumde biri yazmişki sevgilimden hamile kalmak istiyorum. Şiringayla falanİyi de, dini yorum yasak. Kaldı ki, cinsellik topiğinde çok saçma zaten.
Yahu okuyorum yorum atiyorum. Git seviş desem yuklenmez kimse. Allahin emrini dedik ya hemen taşlayin. Arkadaş benim dusuncelerimi soyleme ozgurluyum var. Burda kimsenin ozel hesabina girip yazmjyorum. Yemin ederim ben bu kk.da bir Allahin emrine olumlu yorum yapan gormedim. Siz yorum yapinca oh ne ala. Ben yapinca hadi kış kış. Ben sizinle ayni dusuncede olmaya bilirim ama bunun için gozlerimi kapatmak zorunluluğum da yok. Beğenmediyim şeyi okuyup begenmedim de yaza bilir
Ben taşlasam hissedersin bence, rahatsiz oluyosan basini oku cik bacim, daha ne diyim aaaaaYahu okuyorum yorum atiyorum. Git seviş desem yuklenmez kimse. Allahin emrini dedik ya hemen taşlayin. Arkadaş benim dusuncelerimi soyleme ozgurluyum var. Burda kimsenin ozel hesabina girip yazmjyorum. Yemin ederim ben bu kk.da bir Allahin emrine olumlu yorum yapan gormedim. Siz yorum yapinca oh ne ala. Ben yapinca hadi kış kış. Ben sizinle ayni dusuncede olmaya bilirim ama bunun için gozlerimi kapatmak zorunluluğum da yok. Beğenmediyim şeyi okuyup begenmedim de yaza bilirim
Allah sizin yardımcınız olsun demeye geldim ben deTovbeler olsun bu gozler daha neler okuyacak. Zina su misali herkesin damağinda. Allah yardimcin olsun demeye geldim)
Hiçbir şey demeye değmez böyle cahil, dangoz, bencil adamları geldikleri yere geri göndericez. Yeminle feminist olmama ramak kaldıPrezervatif kullanmazsa sevişmeyin bence. Bu gibi basit meselelerde ısrar eden erkekler bencilin önde gideni oluyor. Benim bir erkek arkadaşım vardı erkek arkadaş bile diyemeyeceğim, denyonun tekiydi afedersin. Birkaç kere ısrar kıyamet prezervatifsiz sekse zorlamışti resmen manipülasyonla. Hiçbir açıklama yapmadan terk ettim çünkü sonrasında çok kötü hissettim. Bunlar anlamaz. Açıklamadan anlamaz. Ne dicez kardeş sen fark etmiyorsun ama ben de insanım eşitiz biz aslında bak Prezervatif takmaman beni çok riske atıyor sen 2 kuruş daha fazla hissedeceksin diye dengem alt üst oluyor ne olur azıcık benim de insan birey olduğumu anlamaya çalış bak rica ediyorum mu dicez. Valla değmez ya.
Ben taşlasam hissedersin bence, rahatsiz oluyosan basini oku cik bacim, daha ne diyim aaaaa
Amin) temiz bir insan olmak bu asrda çok zor. Allah benim de yardimcim olsun))Allah sizin yardımcınız olsun demeye geldim ben de
Tabi canım insanları kınayıp fesatlanmak ne güzel bir temizliktir öyle. Kınamayın hanımefendi, o kadar temizseniz duanızı içinizden ediverin, zina mina deyip kışkırtmayin insanlarıAmin) temiz bir insan olmak bu asrda çok zor. Allah benim de yardimcim olsun))
cnm vajinal fitil kulanırsanız daha iyi olmaz mı?boşu boşuna hormon almayınBenimde sevgilim geçenlerde rahat olmak için spriral taktırsan onu yapsan bunu yapsan dedi,yok hacı yapamam sen prezervatif kullan dedim. Neymiş efendim arada bişey olmicakmış. İşin kötü tarafı bende prezervatif istemiyorum. Benim ki uzakta ayda yılda bir denk geldiğim için hap kullanıyorum aslında kötü bir şey ama spiral de istemiyorum nasıl olucak bilmiyorum. Bu arada seninkinin derdi rahat olmak mı yani kendini güvende hissetmek çocuk olmaması için mi diğer sebepten mi onu bilip ona göre davranmak gerek. Benim ki manyak bisey kullanmayalım çocuk istiyorum diyo. Ben olmaz diyince o zaman korunda rahat olim diyo
Onu araştırdım ama güvenilir değil denmiş yorumlarda bilemedim tavsiye edebileceğin marka vs bisey varsa söylersen sevinirim canımcnm vajinal fitil kulanırsanız daha iyi olmaz mı?boşu boşuna hormon almayın
cnm marka adın olarak proctolog olabilirOnu araştırdım ama güvenilir değil denmiş yorumlarda bilemedim tavsiye edebileceğin marka vs bisey varsa söylersen sevinirim canım
Sen kullanıyormusuncnm marka adın olarak proctolog olabilir
ilişkiden 10 dk önce kullanılıyor iki saat etkisi var