Beni zorluyor

Harika bir karar tebrik ediyorum. Gelişine yaşıyorsunuz bu hayatı.

Haziran herşeyin farkında ve razı buna.

Bu cevaplar verimi düşürüyor arkadaşla lütfen.
Hayır bir de öneriyorlar bunu ulu orta yerde, sonra ilk gördüğüne inanma eğilimi yüksek fazla iyimser tipler de okuyor, inanıyor. Biz de doğrusunu yazıyoruz ki biri deneyip de patlamasın sonra diye.
Ne verimiyse artık, şu mevzu için konu açmak bile abes. İnsan iki dakika düşünse, bu adam beni manipüle ediyor, vücuduma zorla implant taktırmaya çalışıyor, yaramaz bu bana der yani. Bazen buradaki konulara şaşırıyorum.

İstediğiniz verimi mi alamadınız? Yuh yani
Daha ne desin bu kadınlar size ya?
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
Hala ne yapacağınızı çıkaramadınız mı? Pes size ya!
Tamam da benim zaten moralim bozuk bir de üstüne benim şuan alakadar olmadığım konularda hakkımda alakalı alakasız yorumlar var ve sinirim bozuluyor . Gerek var mı buna cidden ?

Sadece onunla seks yapıyorsun, cybh riski azalıyor.
Aslında kızkardeşiyle fln tanıştırmıştı beni . Arkadaşlarına fln da anlatıyordu . Misal bir yere gittiğinde arkadaşlarıyla fln telefonda konuşturuyordu beni seni anlattım burda arkadaşlarım konuşmak istiyor fln diyordu. Ailesiyle de tanıştırmak istiyordu fakat tam o esnalarda aramıza kötü şeyler girdi maalesef sonra adam biraz değişti . Ben buna üzülüyorum. Eskiden böyle değildik .

Spiralin koruma oranı çok düşük. En iyisi %97 koruma oranıyla kondom. Onu da düzgün kullanmak lazım. İlişkinin en başında takmak, ilişkiden sonra su doldurup delik var mı diye test etmek vb.

Haklısınız erkek arkadaşınız vasektomi ameliyatı olabilir. Çok basit, 15 dakikalık bir operasyon ama hiç mi evlenip çocuk yapmayı düşünüyor?

Kötü şeyler ne mesela? Bi özet geçsen? Hangi kötü şeyler adamın sana bakışını bu kadar değiştirdi?

Benimle çocuk istediğini sık sık söyler . Kendisinin önceki evliliğindem çocuğu var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…