Beni zorluyor

Hayatım sen dedin ya, içe boşalmak istiyor diye. Ben inanmıyorum bu kadar ehlikeyf bir adamın bu kazayı yapmadığına, kusura bakma yani. Geri çekilme yöntemini evlenmeden yapma, sonuçlarına hazır değilsin.

Ya da naparsan yap be amaaan. İnşallah konu açmazsın bi dört ay sonra, kolumdan tutup kürtaja götürdü diye.
E işte içe boşalmak istiyor dedim doğru boşalıyor demedim ki 🤦🏻‍♀️ Siz sürekli boşaldığını ve benim bu nedenle hormon hapı içtiğimi iddia etmişsiniz .

Sen bizi ne sanıyon cidden? Neyse, iyi şanslar.
Benim demediğim şeyleri demişim gibi yazıyorsunuz ??! Açıklamam normal değil mi ? Allah aşkına üstteki mesajınıza bir bakın sürekli hormon ilacı içtiğimi yazan sizsiniz . Peki benim sürekli hormon içtiğime dair bir tane mesajımı bana gösterir misiniz ?!! Kendi kendinize yargılarda bulunıyorsunuz ? Sonra bu garip uslup ilginç cidden 😟

Valla ahlak bekçisi değilim ama nikahsız birliktelik yaşıyorsanız bu böyle değersiz hissedersiniz elbette cinsellik için yanınızda olur siz ona deyin bakalım benimle rahat olmak istiyorsan nikah yapalım hiç birşeye gerek kalmasın deyin bak 2 gün sonra semtinize uğramaz kınamıyorum herkesin kendi yaşantısı ama kendinizi harcatmayın bedeniniz size özel
Nikahsizken hunharca sevişip sonra evlenenler de var.
Degerin afedersiniz ama a.ış arasiyla hic bir alakasi yok.
Sevisti diye kimse degersiz olmuyor.
Biz once sevistik sonra nikah yaptik adam baya sevistikten sonra bizim semtte fink atti nikahda yaptik.
Her evleneni sevismeden mi evleniyor saniyorsunuz anlamiyorum ki.

Konu sahibi yaşınız kaç acaba 30 mu bu yaşta spiral takmak nekadar cazip benden yaşça büyük ablalar çatır çatır cevap veriyorlar ama akıl var fikir var sex kölesimi sinde adam istiyor diye binlerce yan etkisi olan kazık gibi birşeyi taktırmak istiyorsunuz
Binlerce yan etkileri nedir acaba?

Yokmuş sorunu nerden biliyorsa artık 🤷🏻‍♀️
Valla sorunu yoksa pek mümkün görünmüyor. Sağlıklı bir kadın 13 yılda mutlaka gebe kalırdı geri çekilmenin azizliğine uğrayıp. Aksi mümkün değil, Otrera Otrera daha iyi bilir ama.
Bir de 13 koca yıl geçirmiş korunmayarak. Bir hastalık vs. kapmadıysa yine şanslı yani. :KK64:

Valla sorunu yoksa pek mümkün görünmüyor. Sağlıklı bir kadın 13 yılda mutlaka gebe kalırdı geri çekilmenin azizliğine uğrayıp. Aksi mümkün değil, Otrera Otrera daha iyi bilir ama.
Bir de 13 koca yıl geçirmiş korunmayarak. Bir hastalık vs. kapmadıysa yine şanslı yani. :KK64:
Bi de övünerek söylüyor 13 yıldır korunmuyorum diye 🙄

Zevk suyu dediğimiz prostat sıvısında bile sperm mevcutken, 13 sene boyunca sadece geri çekilme yöntemiyle korunabilmiş olmak bana da pek mantıklı gelmedi açıkçası.

Hastalık kaptım. Ama iyileştim şükür . O zamanlar bilmiyordum ya da sizin deyiminizle cahildim . Neyse bir çok arkadaşım geri çekilme ile korunuyor. Hamilelik sorunu yaşamadılar. Doğru düzgün çekilme yapılırsa sorun olmuyor. Hepimiz aynı anda sorunlu olamayız sanırım.

Annem 47 yaşında onda var benimle paylaşmaz tabi ama eve bir bayan gelmişti sağlık çalışanı ona anlatmıştı. Baş ağrıları adet düzensizliği, sinir stres, kilo artışı gibi
Bende kullandım 4 yıl ve hiç bir sıkıntım olmadı. Şuan kullanmıyorum şuan acayip sinir stres ve baş ağrım var ama 😂

Bi de övünerek söylüyor 13 yıldır korunmuyorum diye 🙄
Madalya mı versek nedir? Cehaletle övünen başka bir millet var mı ki acaba? :deli:
Zevk suyu dediğimiz prostat sıvısında bile sperm mevcutken, 13 sene boyunca sadece geri çekilme yöntemiyle korunabilmiş olmak bana da pek mantıklı gelmedi açıkçası.
Bana da gelmedi Otrera hanım işte. Öyle güvenip güvenip de çevremde üçüncü "kaza kurşununu" doğuran çok fazla, 90 kuşağı iyi bilir yani. :KK53:

X