- 11 Aralık 2018
- 39.662
- 245.751
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Ne büyük başarı. O zaman üreme sisteminizde bir sorun vardır muhtemelen. Anne olmayı istiyorsunuz anladığım kadarıyla, bir doktora görünün de sorununuzu öğrenin bari çok geç olmadan.Ben yaklaşık 13 senedir korunmuyorum .gebelik yaşamadım
Adam geri çekilse korunmamasını belki anlayacağım, ama o kadar ehlikeyf bir tip ki, ona bile tenezzül etmiyor. Ve kadın her seferinde o hormon bombası hapı yutmak durumunda kalıyor. Ertesi gün hapı ile hamile kalan da az değil hâlbuki. İçe boşalma büyük bir kaza, 9 yıldır aynı adamlayım, 1 kere bile kazara o olmadı. Kocam bile böyle rahat değilken anlamıyorum.Fikir yürütüyoruz. Az önce yazdım tekrar yazayım;
Korunmadan sevişiyorum = çocuk istiyorum
Korunmadan sevişiyorum = cahilim
Bu ikisinden başka ihtimal yok. Sizin de ikisinden biri dışında olma ihtimaliniz yok. Hangisi olduğunuzu bilmiyorum.
13 senedir düzenli cinsel ilişkide korunmadığı halde hamile kalmamış. Muhtemelen ertesi gün hapı almasına da gerek yoktur. Ya da hapı korunma yöntemi olarak kullandığı için üreme sisteminin içine etmiş olabilir. Bilemiyoruz.Adam geri çekilse korunmamasını belki anlayacağım, ama o kadar ehlikeyf bir tip ki, ona bile tenezzül etmiyor. Ve kadın her seferinde o hormon bombası hapı yutmak durumunda kalıyor. Ertesi gün hapı ile hamile kalan da az değil hâlbuki. İçe boşalma büyük bir kaza, 9 yıldır aynı adamlayım, 1 kere bile kazara o olmadı.
Çok şükür sorunum yok düzenli kontorlüme giderimNe büyük başarı. O zaman üreme sisteminizde bir sorun vardır muhtemelen. Anne olmayı istiyorsunuz anladığım kadarıyla, bir doktora görünün de sorununuzu öğrenin bari çok geç olmadan.
Bu sevgili boşandıktan sonra adına milyonlarca konu açtığınız sevgili mi?Merhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiralTövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?
Tek partneriniz olsa adamda sorun var o zaman diyeceğim o da değil. 13 senedir korunmadan, sorununuz olmadan nasıl hamile kalmıyorsunuz o zaman? Okuyup üflüyor musunuz sevişmeden önceÇok şükür sorunum yok düzenli kontorlüme giderim
Geri çekilmiyor diye nerde dedim benAdam geri çekilse korunmamasını belki anlayacağım, ama o kadar ehlikeyf bir tip ki, ona bile tenezzül etmiyor. Ve kadın her seferinde o hormon bombası hapı yutmak durumunda kalıyor. Ertesi gün hapı ile hamile kalan da az değil hâlbuki. İçe boşalma büyük bir kaza, 9 yıldır aynı adamlayım, 1 kere bile kazara o olmadı. Kocam bile böyle rahat değilken anlamıyorum.
Geri çekilme diye bir şey var ?Tek partneriniz olsa adamda sorun var o zaman diyeceğim o da değil. 13 senedir korunmadan, sorununuz olmadan nasıl hamile kalmıyorsunuz o zaman? Okuyup üflüyor musunuz sevişmeden önce
Ay pardon unutmuşum allah korusun diyordunuz korunuyordunuz
Evet aynı kişi maalesef öyleBu sevgili boşandıktan sonra adına milyonlarca konu açtığınız sevgili mi?
Çok gelgitli bir ilişkiniz var sanırım.
Doğru en doğru korunma yöntemi zaten o geri çekilmeGeri çekilme diye bir şey var ?
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Yani dediğim 2. tip insansınız, anlaşıldı. Ben sohbeti keseyimGeri çekilme diye bir şey var ?
7 yıldır evliyim bu süreçte hiç bir şekilde ben kendim korunmadim eşim korundu. Teklif etti seçenekleri asla istemedim zorlamadida. Kendi keyfi için bide haklı gibi tripmi yapıyor narsist ya işine geliyorsa deMerhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiralTövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?
Niye bu toksik ilişkiye devam etmekte ısrarcısınız?Evet aynı kişi maalesef öyle
Hayatım sen dedin ya, içe boşalmak istiyor diye. Ben inanmıyorum bu kadar ehlikeyf bir adamın bu kazayı yapmadığına, kusura bakma yani. Geri çekilme yöntemini evlenmeden yapma, sonuçlarına hazır değilsin.Geri çekilmiyor diye nerde dedim benBen her seferinde yutmadığımı kaç kere söylicem ? Sadece bir iki sefer prez yırtılmasında kullandım . Başka kullanmadım o hapı yukarıda da açıkladım zaten ya prezervatif yırtılması oluyor çünkü onunla kuruluk yaşıyorum sevmiyorum. O nedenle kendi isteğimle prezervatifi bıraktırdım. Yırtılma sorunu yaşıyorum. Kayganlaştırıcı vs çare olmuyor. Ama eğer bir kaza olursa yutarım dedim . Tutmadı demedim. Tutmak istemiyor dedim . 13 senedir geri çekilme yöntemi kullanıyorum.
Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir, ne zaman öğrenicez bunu13 senedir geri çekilme yöntemi kullanıyorum.
Zina işleyip işleyip şuralara yazmayın ya midem bulandıMerhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiralTövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer
Evli olsanız kocanız dese neyse de . Erkek arkadaşınız sonuçta ayrılın sorunu kökünden kurutun.Merhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiralTövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer
Tamam.Zina işleyip işleyip şuralara yazmayın ya midem bulandı