Beni zorluyor

Adam geri çekilse korunmamasını belki anlayacağım, ama o kadar ehlikeyf bir tip ki, ona bile tenezzül etmiyor. Ve kadın her seferinde o hormon bombası hapı yutmak durumunda kalıyor. Ertesi gün hapı ile hamile kalan da az değil hâlbuki. İçe boşalma büyük bir kaza, 9 yıldır aynı adamlayım, 1 kere bile kazara o olmadı. Kocam bile böyle rahat değilken anlamıyorum.

13 senedir düzenli cinsel ilişkide korunmadığı halde hamile kalmamış. Muhtemelen ertesi gün hapı almasına da gerek yoktur. Ya da hapı korunma yöntemi olarak kullandığı için üreme sisteminin içine etmiş olabilir. Bilemiyoruz.

Bu sevgili boşandıktan sonra adına milyonlarca konu açtığınız sevgili mi?
Çok gelgitli bir ilişkiniz var sanırım.

Çok şükür sorunum yok düzenli kontorlüme giderim
Tek partneriniz olsa adamda sorun var o zaman diyeceğim o da değil. 13 senedir korunmadan, sorununuz olmadan nasıl hamile kalmıyorsunuz o zaman? Okuyup üflüyor musunuz sevişmeden önce
Ay pardon unutmuşum allah korusun diyordunuz korunuyordunuz

Geri çekilmiyor diye nerde dedim ben Ben her seferinde yutmadığımı kaç kere söylicem ? Sadece bir iki sefer prez yırtılmasında kullandım . Başka kullanmadım o hapı yukarıda da açıkladım zaten ya prezervatif yırtılması oluyor çünkü onunla kuruluk yaşıyorum sevmiyorum. O nedenle kendi isteğimle prezervatifi bıraktırdım. Yırtılma sorunu yaşıyorum. Kayganlaştırıcı vs çare olmuyor. Ama eğer bir kaza olursa yutarım dedim . Tutmadı demedim. Tutmak istemiyor dedim . 13 senedir geri çekilme yöntemi kullanıyorum.

Geri çekilme diye bir şey var ?

7 yıldır evliyim bu süreçte hiç bir şekilde ben kendim korunmadim eşim korundu. Teklif etti seçenekleri asla istemedim zorlamadida. Kendi keyfi için bide haklı gibi tripmi yapıyor narsist ya işine geliyorsa de

Hayatım sen dedin ya, içe boşalmak istiyor diye. Ben inanmıyorum bu kadar ehlikeyf bir adamın bu kazayı yapmadığına, kusura bakma yani. Geri çekilme yöntemini evlenmeden yapma, sonuçlarına hazır değilsin.

Ya da naparsan yap be amaaan. İnşallah konu açmazsın bi dört ay sonra, kolumdan tutup kürtaja götürdü diye.

13 senedir geri çekilme yöntemi kullanıyorum.
Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir, ne zaman öğrenicez bunu
Sebepsiz infertilite denen birşey de var, rutin kontrolde anlaşılmıyor, detaylı kontrollerde de anlaşılmıyor; adı üstünde sebepsiz. Belki de sizi bugün kadar kötü sürprizlerden koruyan budur?

Ayrıca ç*künün rahatı için benim hormon almamı, vücuduma yabancı madde sokmamı isteyen erkek arkadaş o kavgadan sonra sıradan bir arkadaşa evrilir! Bedenim üzerinde kimse, kocam dahi söz sahibi olamaz. Size de tavsiye ederim.

Benim eşim bile kaç yıllık cinsel hayatımızda geri çekilmeyi hiç kullanmadı kaza kurşunu bebek olur diye. Bakın EŞİM diyorum. Size hiç saygısı yok mu sevgilinizin dicektim tam... sonra size spiral taktırmayı reddettiğiniz için beynin çürümüş dediği aklıma geldi. Sizin aklınız nerde peki?

Cinsel ilişki yaşamamış halimle, her yetişkinin olması gerektiği gibi korunma yöntemlerini hakkında bilgi sahibiyim. Geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını benden daha iyi biliyorsunuzdur. İkinizden biri gerçekten korunmayacaksa ve çocuk istemiyorsanız birlikte olmayın. Anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız öyle pek de mükemmel değil zaten. Ayrılmak için iyi fırsat.

Zina işleyip işleyip şuralara yazmayın ya midem bulandı

Evli olsanız kocanız dese neyse de . Erkek arkadaşınız sonuçta ayrılın sorunu kökünden kurutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…