Beni yedekte düşünüp gününü gün mü ediyor ??? çok üzgünüm gerçekten :(

Sizi gerçekten ayakta alkışlıyorum ve sevgilerimi gönderiyorum :)

Konu sahibine gelince;
Siz bence şu an sizi arasa evlenelim dese,
bu hayatı kabul edip evleneceksiniz nerdeyse!

Bende öyle bir izlenim oluştu...

bencede kabul eder
peki sence niye?
kızımız zaten zenginmiş, paraya ihtiyacı yok
sevmede sevmiyo şişkoyu
adam zaten şişko, kel, ve aldatıyo bide görgüsüz

peki niye bu çocuğun üstüne o kadar geliyo neden nedenn sebep?

Son düzenleme:
çoook severim bee
taze fasulyem olsun şurda mis gibi makarnayı nedeyim kilo yapar

farklı bir dünyadan bahseder gibisin
doğru bizim için farklı değil mi

ya ben hala şeyi de anlamam. millet neden dışarda makarna yer ki. yani dışarda kebap yenir pide yenir döner yenir ızgara yenir balık filan yenir. ama makarna niye ? yani adamlar 3 liraya aldıkları makarna ve taş çatlasa 100 liralık şaraptan 8000 lira fatura çıkarıyolar. sonra millet bunu ödeyip "zenginim" gülümsemesi ile dolaşıyo. valla çok ilginç ya.

Bütün yorumları okusaydınız anlardınız nedenini. Ben hoşlanıyorum dedim yazımda. Çünkü çocuğun ettiği lalfların %90ı para. bunu da yazmıştım yazımda. Amacı nedir ben nasıl bir yol izlemeliyim diye açmjıştım konuyu ama Carrie ve bazı arkadaşlar uzak dur veya sen ara gibilerinden ufak bir yorum yapmaktansa sadece ve sadece maddiyata takılıp onlara yorum yaptılar. Ayrıca Carrie benim eski sevgilimin beş kuruşu yoktu okul dahi okumuyordu sen hangi zenginden bahsediyorsun? Sen çıkabilirsin zenginlerle. Ben demiştim ki sana 'para için kimseye eyvallah etmem. Artı ben zenginim demedim kimseye. Okulumu evimi de ona ihtiyacımın olmadığını söylemek için yazdım zira bazı arkadaşlar çocuğun parasından etkilendiğimi düşünmüşler.

Son olarak hesabı ben görmedim arabaya binince söyledi ne kadar geldiğini. İşi ngücü parasıyla artislik yapmak çünkü ki bunu da yazımda yazmıştım.

AAAaaaaa aşk olsun.
İtalyan restoranı canım.
Onlar makarnaya pasta der, bizim gibi makarna demezler.
Arkadaş ta, biz pasta dediklerini bilmiyoruz diye makarna demiştir, bizi düşündüğü için

Birde ben şeyi anlayamıyorum.. Anne ve babasının durumu iyi olan insanların, kendilerinin de durumlarını iyi zannetmesi (Konu sahibesi lafım sana değil, genel olarak)..

Bence hiçte öyle değil.. Benimde ailemin durumu iyi çok şükür, bende vakıf ünisinde okudum, istanbulun en güzel semtlerinden birinde evimiz var.. Artı extradan olanlarda var.. Ama ben züğürtüm Neden? Okulu bitirdim, iş bulamadım kendi paramı kazanamıyorum.. Cüzdanımı açsan içinde 5 lira var. Ailemden para istediğim zaman vermiyorlar mı elbet veriyorlar ama o para benim param değil ki... Ayrıca nerden belli fakir bir adama aşık olup, onun şartları altında yaşayamayacağını..

Kimse ailesinin parasıyla övünmesin

sizi gerçekten ayakta alkışlıyorum ve sevgilerimi gönderiyorum :)

Konu sahibine gelince;
siz bence şu an sizi arasa evlenelim dese,
bu hayatı kabul edip evleneceksiniz nerdeyse!

Bende öyle bir izlenim oluştu...
saygıyla eğiliyor utanıyor kızarıyor bozarıyor teşekkür ediyorum
biz farklı dünyaların insanlarıyız.... Ne anlarız biz karidesten, şaraptan
biz kerpiçli evin damından indik dün

ahhaha ben fındık tarlasında doğmuşum yahu
yazın köye giderdik köyün çocukları hayvanları otlamaya götürürdü yalvarırdım anne ben de gideyim diye
zaten benim kızım da oyun oynarken ahçı garson filan oluyor
yahu diyorum çocuum millet doktor olur mühendis olur öğremen olur sen oyunda bile hizmetçisin
demek insanın içinde oluyor öyle şeyler sonradan çıkmıyor
bak mesela arkadaş da zenginmiş ya
para parayı çeker hesabı
bak şimdi bizi öleleri buluyor mu
bulmaz
hoş bulsa ben ona çıkacağı kapıyı çok güzel gösteririm

Bütün yorumları okuduğum için bu kadar ayrıntıya girmiş olabilir miyim

valla bi insanın 8 bine bi akşam yemeği yemesi cinayettir, bunu bilir bunu söylerim. ister dindar olsun ister dinsiz bir insan ancak bu kadar zalim olur dediğim gibi cinayetten bi farkı yok gözümde.

Sen sus fakir,
Hiç 8 binlik makarna yiyip şarap içtin mi

Yahu param olsun tabi ki kim istemez parayı
ama benim olsun
onun parasıyla makarna yiyeceksem

yemişim o parayı be

Düşüncelerimde yanılmamışım.

Böyle bir adam için hala nasıl bir yol izlemeliyim diye düşünüyorsun.
Pes diyorum artık!

bunu çok ciddi soruyoruz organizasyon işi yapıyorum ve özellikle arap müşterilerimiz olunca parayı nereye harcayacaklarını bilmiyorlar istanbuldaki pahalı restaurantların hepsini biliyorum işimde dolayı en azından tarif edersen ben anların neresi olduğunu suan elimde iki arap grubum var oraya yönledirmek istiyorum malum komisyonlu çalışıyoruz

Siz kim oluyorsunuz da tanımadığınız bir insan hakkında şişko kel vs gibi küçümseyici şekilde konuşuyorsunuz ? yazdıklarınıza dikkat edin seviyesizleştirmeyin konuyu. Hatta daha fazla yorum yapmayın yardımınıza da yorumunuza da ihtiyacım yok sizin.
Israrla maddiyattan bahsediyorsunuz. Ben daha fazla buraya yorum yapmayacağım. Ne şahsıma ne de bahsettiğim kişiye kötü bir ima vs yapmayın.
yardımcı olmaya çalışanlara tekrar teşekkür ederim.

Bütün yorumları okusaydınız anlardınız nedenini. Ben hoşlanıyorum dedim yazımda. Çünkü çocuğun ettiği lalfların %90ı para.

burayı anlamadım ben
%90 para olduğu için mi hoşlanıyosun

neyse, yanlış yazdın sanırım

ayrıca ben sana onunla konuşma dedim, ararsa açma dedim, işine gelmeyince görmemelizlikten geliyosun

ayrıca adam kalkmış sana diyorki evlenene kadar içki içmicem sonra şarap alıyo
neden demedin hiç bişi ona?
adam seni resmen saf zannediyo

Son düzenleme:
Sen sus fakir,
Hiç 8 binlik makarna yiyip şarap içtin mi

Yok be canım nerde.. Bizim maximum hesabımız 120TL

Ayrıca benim sözlümde aynı benim gibi züğürt, biz ancak özel günlerde restoranta gidebiliyoruz , onun dışında pideci ve ya mc donalds tayız canım Onsuz en lüks restorantta yemek yemektense, onunla yeraltı pilavcısında pilav yemeği tercih ederim

ben bu tartışmalara girmicem ve sana yorum yapcam. üşenmedim okudum bende sonuna kadar. eğer onca yıl o aklında kalbinde kaldıysa gurur yapma derim içinden gelen herşeyı söyle yaz ona konuşmamız lazım de bişey de gerekirse evine git bul konuş içinde kalmasın kndini yiyip bitirme derim ben.bu daha iyi olur. ama herkesin göstermediği bir yüzüde vardır kimin ne olduğunu bilemezsinde. ama kendini üzme yiyip bitirme

umreye de şarap almaya gitmiştir Allah bilir

"namaz kötülükten alıkoyar" diyor Kuran... Kötülükten alıkoymayan umre, namaz, din, iman ucuz bir laftan ve şekilcilikten öte değil

yazık gerçekten yazık

Sen kimsin de tanımadığın insanlar hakkında öyle konuşuyorsun.
Hadi tanısan obez, kel falan dersin rahatlıkla!

kel ve şişko küçük düşürücü değilki
ne diyim ben şimdi sırma saçlımı, selvi boylumu

sen kendin söyledin şişko ne kel diye yoksa ben nerden bilicem onu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…