Sizi gerçekten ayakta alkışlıyorum ve sevgilerimi gönderiyorum :)
Konu sahibine gelince;
Siz bence şu an sizi arasa evlenelim dese,
bu hayatı kabul edip evleneceksiniz nerdeyse!
Bende öyle bir izlenim oluştu...
çoook severim bee
taze fasulyem olsun şurda mis gibi makarnayı nedeyim kilo yapar
farklı bir dünyadan bahseder gibisin
doğru bizim için farklı değil mi
İyi de konu sahibesi,
Sen hiç kendi duygularından bahsetmedin ki.
Varsa yoksa oğlanın mal varlığından, neler için para harcadığından bahsettin.
Sonra vakıf üniversitesinde okuduğundan, üniversite için ev aldırdığından, ancak Bursa'da sana müsrifliğin gereksiz olduğunu, orda öyle şeyler görmediğinden bahsettin aynı zamanda.
Müteakiben paraya ihtiyacın olmadığını söyledin.
Neden o zaman iki lafından biri maddi sözlerdi?
Carriecim, bizim gibi kıskanç insanlar çekemiyor işte, zengin koca bulamadığımız için.
ya ben hala şeyi de anlamam. millet neden dışarda makarna yer ki. yani dışarda kebap yenir pide yenir döner yenir ızgara yenir balık filan yenir. ama makarna niye ? yani adamlar 3 liraya aldıkları makarna ve taş çatlasa 100 liralık şaraptan 8000 lira fatura çıkarıyolar. sonra millet bunu ödeyip "zenginim" gülümsemesi ile dolaşıyo. valla çok ilginç ya.
İyi de konu sahibesi,
Sen hiç kendi duygularından bahsetmedin ki.
Varsa yoksa oğlanın mal varlığından, neler için para harcadığından bahsettin.
Sonra vakıf üniversitesinde okuduğundan, üniversite için ev aldırdığından, ancak Bursa'da sana müsrifliğin gereksiz olduğunu, orda öyle şeyler görmediğinden bahsettin aynı zamanda.
Müteakiben paraya ihtiyacın olmadığını söyledin.
Neden o zaman iki lafından biri maddi sözlerdi?
Carriecim, bizim gibi kıskanç insanlar çekemiyor işte, zengin koca bulamadığımız için.
saygıyla eğiliyor utanıyor kızarıyor bozarıyor teşekkür ediyorumsizi gerçekten ayakta alkışlıyorum ve sevgilerimi gönderiyorum :)
Konu sahibine gelince;
siz bence şu an sizi arasa evlenelim dese,
bu hayatı kabul edip evleneceksiniz nerdeyse!
Bende öyle bir izlenim oluştu...
biz farklı dünyaların insanlarıyız.... Ne anlarız biz karidesten, şaraptan
biz kerpiçli evin damından indik dün
Bütün yorumları okusaydınız anlardınız nedenini. Ben hoşlanıyorum dedim yazımda. Çünkü çocuğun ettiği lalfların %90ı para. bunu da yazmıştım yazımda. Amacı nedir ben nasıl bir yol izlemeliyim diye açmjıştım konuyu ama Carrie ve bazı arkadaşlar uzak dur veya sen ara gibilerinden ufak bir yorum yapmaktansa sadece ve sadece maddiyata takılıp onlara yorum yaptılar. Ayrıca Carrie benim eski sevgilimin beş kuruşu yoktu okul dahi okumuyordu sen hangi zenginden bahsediyorsun? Sen çıkabilirsin zenginlerle. Ben demiştim ki sana 'para için kimseye eyvallah etmem. Artı ben zenginim demedim kimseye. Okulumu evimi de ona ihtiyacımın olmadığını söylemek için yazdım zira bazı arkadaşlar çocuğun parasından etkilendiğimi düşünmüşler.
Son olarak hesabı ben görmedim arabaya binince söyledi ne kadar geldiğini. İşi ngücü parasıyla artislik yapmak çünkü ki bunu da yazımda yazmıştım.
Birde ben şeyi anlayamıyorum.. Anne ve babasının durumu iyi olan insanların, kendilerinin de durumlarını iyi zannetmesi(Konu sahibesi lafım sana değil, genel olarak)..
Bence hiçte öyle değil.. Benimde ailemin durumu iyi çok şükür, bende vakıf ünisinde okudum, istanbulun en güzel semtlerinden birinde evimiz var.. Artı extradan olanlarda var.. Ama ben züğürtümNeden? Okulu bitirdim, iş bulamadım kendi paramı kazanamıyorum.. Cüzdanımı açsan içinde 5 lira var. Ailemden para istediğim zaman vermiyorlar mı elbet veriyorlar ama o para benim param değil ki... Ayrıca nerden belli fakir bir adama aşık olup, onun şartları altında yaşayamayacağını..
Kimse ailesinin parasıyla övünmesin
Bütün yorumları okusaydınız anlardınız nedenini. Ben hoşlanıyorum dedim yazımda. Çünkü çocuğun ettiği lalfların %90ı para. bunu da yazmıştım yazımda. Amacı nedir ben nasıl bir yol izlemeliyim diye açmjıştım konuyu ama Carrie ve bazı arkadaşlar uzak dur veya sen ara gibilerinden ufak bir yorum yapmaktansa sadece ve sadece maddiyata takılıp onlara yorum yaptılar. Ayrıca Carrie benim eski sevgilimin beş kuruşu yoktu okul dahi okumuyordu sen hangi zenginden bahsediyorsun? Sen çıkabilirsin zenginlerle. Ben demiştim ki sana 'para için kimseye eyvallah etmem. Artı ben zenginim demedim kimseye. Okulumu evimi de ona ihtiyacımın olmadığını söylemek için yazdım zira bazı arkadaşlar çocuğun parasından etkilendiğimi düşünmüşler.
Son olarak hesabı ben görmedim arabaya binince söyledi ne kadar geldiğini. İşi ngücü parasıyla artislik yapmak çünkü ki bunu da yazımda yazmıştım.
bencede kabul eder
peki sence niye?
kızımız zaten zenginmiş, paraya ihtiyacı yok
sevmede sevmiyo şişkoyu
adam zaten şişko, kel, ve aldatıyo bide görgüsüz
peki niye bu çocuğun üstüne o kadar geliyo neden nedenn sebep?
Bütün yorumları okusaydınız anlardınız nedenini. Ben hoşlanıyorum dedim yazımda. Çünkü çocuğun ettiği lalfların %90ı para.
Sen sus fakir,
Hiç 8 binlik makarna yiyip şarap içtin mi
burayı anlamadım ben
%90 para olduğu için mi hoşlanıyosun
neyse, yanlış yazdın sanırım
ayrıca ben sana onunla konuşma dedim, ararsa açma dedim, işine gelmeyince görmemelizlikten geliyosun
ayrıca adam kalkmış sana diyorki evlenene kadar içki içmicem sonra şarap alıyo
neden demedin hiç bişi ona?
adam seni resmen saf zannediyo
Siz kim oluyorsunuz da tanımadığınız bir insan hakkında şişko kel vs gibi küçümseyici şekilde konuşuyorsunuz ? yazdıklarınıza dikkat edin seviyesizleştirmeyin konuyu. Hatta daha fazla yorum yapmayın yardımınıza da yorumunuza da ihtiyacım yok sizin.
Israrla maddiyattan bahsediyorsunuz. Ben daha fazla buraya yorum yapmayacağım. Ne şahsıma ne de bahsettiğim kişiye kötü bir ima vs yapmayın.
yardımcı olmaya çalışanlara tekrar teşekkür ederim.