[sıze=3]bütün yorumları okusaydınız anlardınız nedenini. Ben hoşlanıyorum dedim yazımda. çünkü çocuğun ettiği lalfların %90ı para. Bunu da yazmıştım yazımda. Amacı nedir ben nasıl bir yol izlemeliyim diye açmjıştım konuyu ama carrie ve bazı arkadaşlar uzak dur veya sen ara gibilerinden ufak bir yorum yapmaktansa sadece ve sadece maddiyata takılıp onlara yorum yaptılar. Ayrıca carrie benim eski sevgilimin beş kuruşu yoktu okul dahi okumuyordu sen hangi zenginden bahsediyorsun? Sen çıkabilirsin zenginlerle. Ben demiştim ki sana 'para için kimseye eyvallah etmem. Artı ben zenginim demedim kimseye. Okulumu evimi de ona ihtiyacımın olmadığını söylemek için yazdım zira bazı arkadaşlar çocuğun parasından etkilendiğimi düşünmüşler.
Son olarak hesabı ben görmedim arabaya binince söyledi ne kadar geldiğini. Işi ngücü parasıyla artislik yapmak çünkü ki bunu da yazımda yazmıştım.[/sıze]
birde ben şeyi anlayamıyorum.. Anne ve babasının durumu iyi olan insanların, kendilerinin de durumlarını iyi zannetmesi(konu sahibesi lafım sana değil, genel olarak)..
Bence hiçte öyle değil.. Benimde ailemin durumu iyi çok şükür, bende vakıf ünisinde okudum, istanbulun en güzel semtlerinden birinde evimiz var.. Artı extradan olanlarda var.. Ama ben züğürtümNeden? Okulu bitirdim, iş bulamadım kendi paramı kazanamıyorum.. Cüzdanımı açsan içinde 5 lira var. Ailemden para istediğim zaman vermiyorlar mı elbet veriyorlar ama o para benim param değil ki... Ayrıca nerden belli fakir bir adama aşık olup, onun şartları altında yaşayamayacağını..
Kimse ailesinin parasıyla övünmesin
Siz kim oluyorsunuz da tanımadığınız bir insan hakkında şişko kel vs gibi küçümseyici şekilde konuşuyorsunuz ? yazdıklarınıza dikkat edin seviyesizleştirmeyin konuyu. Hatta daha fazla yorum yapmayın yardımınıza da yorumunuza da ihtiyacım yok sizin.
Israrla maddiyattan bahsediyorsunuz. Ben daha fazla buraya yorum yapmayacağım. Ne şahsıma ne de bahsettiğim kişiye kötü bir ima vs yapmayın.
yardımcı olmaya çalışanlara tekrar teşekkür ederim.
kel ve şişko küçük düşürücü değilki
ne diyim ben şimdi sırma saçlımı, selvi boylumu
sen kendin söyledin şişko ne kel diye yoksa ben nerden bilicem onu
bunu çok ciddi soruyoruz organizasyon işi yapıyorum ve özellikle arap müşterilerimiz olunca parayı nereye harcayacaklarını bilmiyorlar istanbuldaki pahalı restaurantların hepsini biliyorum işimde dolayı en azından tarif edersen ben anların neresi olduğunu suan elimde iki arap grubum var oraya yönledirmek istiyorum malum komisyonlu çalışıyoruz
benim babam da fındık ağası mesela
ama bana bak
kpss için yırtınıyorum
ey gibi yalan dünya
[sıze=3]siz kim oluyorsunuz da tanımadığınız bir insan hakkında şişko kel vs gibi küçümseyici şekilde konuşuyorsunuz ? Yazdıklarınıza dikkat edin seviyesizleştirmeyin konuyu. Hatta daha fazla yorum yapmayın yardımınıza da yorumunuza da ihtiyacım yok sizin.
ısrarla maddiyattan bahsediyorsunuz. Ben daha fazla buraya yorum yapmayacağım. Ne şahsıma ne de bahsettiğim kişiye kötü bir ima vs yapmayın.
Yardımcı olmaya çalışanlara tekrar teşekkür ederim.[/sıze]
soruma cevap gelince beni bir dürtün kızlar ..
geleceğini sanmıyorum ama
isim istemiyorum tarif istiyorum sadece
iyi de konu sahibi de kendi şişman ve kel olduğunu söylemişti. ne diye kızıyorki ki ?
fikir almak istedin bak biz fikrimizi söyledik. sana aykırı gelen yorumlara cevap vermezsin olur biter. maddiyattan bahsediyorsunuz deme. bu cidden önemli bir konu. bak arkadaşımın annesi ve babası ayrıldı. kadın ilgi istiyordu adam buna araba alıyordu. kadın sevgi istiyordu adam evinin tapusunu bunun üstüne geçiriyordu. kadıncağız artık çıldırdı bu ne diye adamın dini imanı para diye boşanma davası açtı.
bunu çok ciddi soruyoruz organizasyon işi yapıyorum ve özellikle arap müşterilerimiz olunca parayı nereye harcayacaklarını bilmiyorlar istanbuldaki pahalı restaurantların hepsini biliyorum işimde dolayı en azından tarif edersen ben anların neresi olduğunu suan elimde iki arap grubum var oraya yönledirmek istiyorum malum komisyonlu çalışıyoruz
soruma cevap gelince beni bir dürtün kızlar ..
geleceğini sanmıyorum ama
isim istemiyorum tarif istiyorum sadece
maddiyattan bahsetmeyin diyo ama kendisi maşallah hep madiyattan bahsetmiş ilk yazısında
Kendi adıma ben işin içine din karıştırıldığı için
umre din iman bu görgüsüzlük izansızlıkka aynı cümlelerde geçtiği için rahatsız oldum
o yüzden bu kadar uzattım
Kendi adıma ben işin içine din karıştırıldığı için
umre din iman bu görgüsüzlük izansızlıkka aynı cümlelerde geçtiği için rahatsız oldum
o yüzden bu kadar uzattım
Siz sanmamaya devam edin. Ben avrupa yakasını bilmiyorum demiştim.
aynen ben de çok rahatsız oldum
ama belli ki bahsi gecen adam umreyi de gösteriş olarak seçmiş
gelir gelmez evlenelim falan demiş.
Kızcağız "aa bak içkiyi de bırakacakmış, umreye de gitti zaten. Demek ki değişmiş!" diye düşünsün diye