Beni yedekte düşünüp gününü gün mü ediyor ??? çok üzgünüm gerçekten :(

evet yemişler
ve şarap içmişler

ya bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. "umre-şarap"
yani kimsenin hayatına karışmak gibi olmasın da konu sahibi sen lütfen böyle insanlarla aynı ortamı paylaşma insan insanı değiştirir

8bin liraya yemek mi yenir ya. paranızla rezil olmuşsunuz. garsonlar arkanızdan nanik yapmıştır

canim benim reinada siseler 600 e aciliyor 2000 bikacsise fiyati sayesinde loca aliyorsun cevahirin orasi yani sislide makarnalari 100 sayarsak 7900 e sarap satilan sislideki italyan restaurantini cok merak ettim nasil kacirmisim kendime cok kizdim :) bir de bir sorum olucak kucukken cokmu cizgifilm izlediniz?

türk filmi izlemiş ablası

Türkmengelini geri döndü:))

canım alıntı yapmadım ama cincikk in yorumuna harfiyen katılıyorum.

böyleleri çift karakterli gibidir. aile hayatında umrelik, ama içlerinde nefislerinin hüküm sürdüğü bir saltanat daha var. e para da olunca arada diğer hayatlarını da yaşıyorlar. anladığım kadarıyla sen evde umrelik kocayı bekleyen taraf olacaksın.

yol yakınken dön derim.

Ben konuyu bana yol gösterilecek birkaç yorum için açmıştım ama bazı kişiler nedense taktılar harcanılan paralara. Ben o örnekleri çocuğun işi gücü her lafı para olduğu için yazdım, sonuçta parayı harcayan ben değilim. Bazıları gibi çekememezlik edip sadece maddiyattan vurmaya çalışsınlar diye değil.Kimin ne kadar harcadığı hakkında ahkam kesmek bazılarına düşmedi. Yardımcı olmuyorsanız sadece para içeren yorumlar yapmayın. Tanımadan kimseyi yadırgamak size düşmedi.

şarap demeyin yahu şurda mübarek ramazana ne kaldı
şimdi şöle bi şirince oleydi iyiydi beeh

kezaze sınavından sonra hızımı alamadım henüz :KK52:

ağzıyla kalbi bir olmayanlardan bahsediyorum canım

konuya cuk oturmuş bir de sözümüz vardır bizim
parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye
nerden baksan konu elinde kalıyor

konu sahibi sen de zengin olabilirsin ama
bu daha fazla para istemeyeceğin anlamına gelmez
ben de isterim daha çok para
ama bunu şaraba karıya kıza-erkeğe- yatırmam

sana istemem yan cebime koy demem de ondandı anlamamışsın sanırım ama
istemiyorum ama gittim
gittim ama arabadan inmedim
indim ama tartıştım
dur külahımı bulayım ona anlatırsın

Tamam canım, sen öyle deyince ben genelleme yapıyorsun sandım da :KK34:

Birde haklısın ramazan geliyor, ne içkisi yaaa :KK19:

Ben konuyu bana yol gösterilecek birkaç yorum için açmıştım ama bazı kişiler nedense taktılar harcanılan paralara. Ben o örnekleri çocuğun işi gücü her lafı para olduğu için yazdım, sonuçta parayı harcayan ben değilim. Bazıları gibi çekememezlik edip sadece maddiyattan vurmaya çalışsınlar diye değil.Kimin ne kadar harcadığı hakkında ahkam kesmek bazılarına düşmedi. Yardımcı olmuyorsanız sadece para içeren yorumlar yapmayın. Tanımadan kimseyi yadırgamak size düşmedi.

yok ben kendi adıma konuşayım, sana hitaben bir şey demedim. sonuçta sen hayatında gitmediğin yerlere gitmişsin nerden bilceksin ne kaç para.

ama bu şahıs parasıyla dindarlığını (!) öven biri. farklı kutupları da aynı anda yaşayan biri. ondan uzak dur. çok tehlikeli tipler bunlar.
ay bir de 8000 lira olduğunu sana söylemeseydi hesabı göstermeseydi sen nerden bilecektin ki. insanda azıcık erkeklik gururu olur ya

neden çekememezlik yapalım ki
sen zannediyorsun ki bi tek senmi böyle zengin insanlarla çıktın

yani 8000 liraya yemek yemeyin diyorum da bu cümleyi kurmak bana biraz tuhaf geliyo. bizim araba 8000tl değil ya. adaletini seveyim dünya. biz hala akşam yemeğinde taze fasülye yiyelim

yok ben kendi adıma konuşayım, sana hitaben bir şey demedim. sonuçta sen hayatında gitmediğin yerlere gitmişsin nerden bilceksin ne kaç para.

ama bu şahıs parasıyla dindarlığını (!) öven biri. farklı kutupları da aynı anda yaşayan biri. ondan uzak dur. çok tehlikeli tipler bunlar.
ay bir de 8000 lira olduğunu sana söylemeseydi hesabı göstermeseydi sen nerden bilecektin ki. insanda azıcık erkeklik gururu olur ya

ay gerçekten, sen o hesabı nasıl gördün?
öyle yerlerde hesap hanımların göremeyeceği şekilde gelmez mi?

yani 8000 liraya yemek yemeyin diyorum da bu cümleyi kurmak bana biraz tuhaf geliyo. bizim araba 8000tl değil ya. adaletini seveyim dünya. biz hala akşam yemeğinde taze fasülye yiyelim

en azından adam da her akşam aynı sofrada taze fasulye yiyor:)) o kadar parası olup bir 8bin de başka hatunla yeme ihtimali olsa??????????

İyi de konu sahibesi,
Sen hiç kendi duygularından bahsetmedin ki.
Varsa yoksa oğlanın mal varlığından, neler için para harcadığından bahsettin.
Sonra vakıf üniversitesinde okuduğundan, üniversite için ev aldırdığından, ancak Bursa'da sana müsrifliğin gereksiz olduğunu, orda öyle şeyler görmediğinden bahsettin aynı zamanda.

Müteakiben paraya ihtiyacın olmadığını söyledin.
Neden o zaman iki lafından biri maddi sözlerdi?

Carriecim, bizim gibi kıskanç insanlar çekemiyor işte, zengin koca bulamadığımız için.

Bir gün aklıma geldi ve Facebook'tan aratıp buldum onu ve hemen ekledim. Bir beklentim yoktu çünkü kendisinin çok fazla gezen tozan, her gece farklı bir kızla yatıp kalkan ve onlara aşırı derece para döken bir çocuk olduğunu gayet iyi biliyordum. Bu arada ben 19 o 23 yaşında.[/COLOR]

yukarıdakiler yazan sizsiniz adamın kaba tabirle ne mal olduğunu biliyorsunuz

28 yaşındayım 8 bin tl hesabı ilk kez duyduğum için buna bende taktım ne yalan söyleyim

bahsettiğiniz tarzda bir kuytu restaurant var şişlide

bu olabilir mi acaba

neden bu kadar ısrarla soruyorsunuz restaurantı derseniz şeş kaza girmeyelim diye soruyorum

Son düzenleme:
İyi de konu sahibesi,
Sen hiç kendi duygularından bahsetmedin ki.
Varsa yoksa oğlanın mal varlığından, neler için para harcadığından bahsettin.
Sonra vakıf üniversitesinde okuduğundan, üniversite için ev aldırdığından, ancak Bursa'da sana müsrifliğin gereksiz olduğunu, orda öyle şeyler görmediğinden bahsettin aynı zamanda.

Müteakiben paraya ihtiyacın olmadığını söyledin.
Neden o zaman iki lafından biri maddi sözlerdi?

Carriecim, bizim gibi kıskanç insanlar çekemiyor işte, zengin koca bulamadığımız için.

valla ben beni istiyipte benim istemediğim insanlardan biriyle evlenseydim beni anca magazin programlarından izlerdiniz :KK53:
o kadar!
ama ben fakir ve gururlu kamilimle mutluyum :KK53:

Bir gün aklıma geldi ve Facebook'tan aratıp buldum onu ve hemen ekledim. Bir beklentim yoktu çünkü kendisinin çok fazla gezen tozan, her gece farklı bir kızla yatıp kalkan ve onlara aşırı derece para döken bir çocuk olduğunu gayet iyi biliyordum. Bu arada ben 19 o 23 yaşında.[/COLOR]

yukarıdakiler yazan sizsiniz adamın kaba tabirle ne mal olduğunu biliyorsunuz

28 yaşındayım 8 bin tl hesabı ilk kez duyduğum için buna bende taktım ne yalan söyleyim

bahsettiğiniz tarzda bir kuytu restaurant var şişlide

bu olabilir mi acaba

neden bu kadar ısrarla soruyorsunuz restaurantı derseniz şeş kaza girmeyelim diye soruyorum

Yok canım, bizler öyle yerlerin yolunu bile bilemeyiz.
Kıskanç ve aç insanlarız biz:KK36::KK36::KK36:

Yok canım, bizler öyle yerlerin yolunu bile bilemeyiz.
Kıskanç ve aç insanlarız biz:KK36::KK36::KK36:

biz böyleyiz
$428384_475224042507727_1038396301_n.jpg

ben çekemiyorum valla
ben de istiyorum 8000e yemek yemek ben de istiyorum çok param olsun
zaten bi püskevetim bile yok
yani 8000 liraya yemek yemeyin diyorum da bu cümleyi kurmak bana biraz tuhaf geliyo. Bizim araba 8000tl değil ya. Adaletini seveyim dünya. Biz hala akşam yemeğinde taze fasülye yiyelim
çoook severim bee
taze fasulyem olsun şurda mis gibi makarnayı nedeyim kilo yapar
ay gerçekten, sen o hesabı nasıl gördün?
öyle yerlerde hesap hanımların göremeyeceği şekilde gelmez mi?

farklı bir dünyadan bahseder gibisin
doğru bizim için farklı değil mi
:KK52::KK52:

bence umreye giden insanın 8000 lira hesap ödemesi çok daha vahim
nasıl din iman umre bu
bu ülkede açlıktan ölen bebekler varken dünya bu haldeyken insan o parayı oraya gömer de nasıl da dindar olur
o parayla kaç aile doyardı
papucumun dindarları

biz paranın kimde olduğunu
pardon paranın zaten ağzından dini imanı düşürmeden böyle hayatlar yaşayanlarda olduğunu zaten biliyoruz

Sizi gerçekten ayakta alkışlıyorum ve sevgilerimi gönderiyorum :) :KK9: :KK54:

Konu sahibine gelince;
Siz bence şu an sizi arasa evlenelim dese,
bu hayatı kabul edip evleneceksiniz nerdeyse!

Bende öyle bir izlenim oluştu...

Son düzenleme:
ben çekemiyorum valla
ben de istiyorum 8000e yemek yemek ben de istiyorum çok param olsun
zaten bi püskevetim bile yok

çoook severim bee
taze fasulyem olsun şurda mis gibi makarnayı nedeyim kilo yapar

farklı bir dünyadan bahseder gibisin
doğru bizim için farklı değil mi
:KK52::KK52:

biz farklı dünyaların insanlarıyız.... ne anlarız biz karidesten, şaraptan
biz kerpiçli evin damından indik dün