Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadasım yapacağım sadece bir tarif neden cevap vermiyorsun ben ayrıntılı bir tarif istemiyorum ki cevahirin neresi mesela sağımı solumu bu bile bana yeter sana hemen fiyat listelerini atabilirim ama hala diretmeye devam edersen bu da öle bir yer olmadığını gösterir bu kadar basit
arkadasım yapacağım sadece bir tarif neden cevap vermiyorsun ben ayrıntılı bir tarif istemiyorum ki cevahirin neresi mesela sağımı solumu bu bile bana yeter sana hemen fiyat listelerini atabilirim ama hala diretmeye devam edersen bu da öle bir yer olmadığını gösterir bu kadar basit
yahu 8000 liraya makarna mı (ay pardon pasta mı) yenir çıldırtmayın beni ya
bir de şarap mı içilir.
ağlamak üzereyim
yahu 8000 liraya makarna mı (ay pardon pasta mı) yenir çıldırtmayın beni ya
bir de şarap mı içilir.
ağlamak üzereyim
ben şüphelenmeye başladım açıkçası
Konuyu dağıtmaktan kendiliğinizden mi vazgeçersiniz acaba?
Konu içeriğine yorum yapmayacaklar geyik bölümüne lütfen...
Pahalı içki satan yer yok heralde o çevrede ? Ben sorduğumda bana söyleneni söylüyorum.Sorduğumda cevahirin oralardayız gibi bir cümle kurdu ama ben hayatımda cevahire girmedim ki nerden bileyim ne tarafında kalıyor. Öğrenciliğimin ilk yılı bitmek üzereydi ve ben ilk defa onun gittim İstinye Parka bile. Ben çıkıp gezen biri değilim inanın bilmiyorum nereye götürdüğünü. Hesabı da ben görmedim fiyatı kendisi söyledi.
Ben konunun kilitlenmesini rica ediyorum. Çok rahatsız oldum yapılan ithamlardan. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da tekrar çok teşekkür ediyorum.