Beni yedekte düşünüp gününü gün mü ediyor ??? çok üzgünüm gerçekten :(

sadece şunu söyleyecem bir şaraba ve makarnaya 8 bin ödeyen birine bizim burda salak diyorlar.cümlemi kimse saptırmasın konu sahibinin anlattığı kel şişko ve hatta obezden bahsetmiyorum asla.

ben şüphelenmeye başladım açıkçası

Pahalı içki satan yer yok heralde o çevrede ? Ben sorduğumda bana söyleneni söylüyorum.Sorduğumda cevahirin oralardayız gibi bir cümle kurdu ama ben hayatımda cevahire girmedim ki nerden bileyim ne tarafında kalıyor. Öğrenciliğimin ilk yılı bitmek üzereydi ve ben ilk defa onun gittim İstinye Parka bile. Ben çıkıp gezen biri değilim inanın bilmiyorum nereye götürdüğünü. Hesabı da ben görmedim fiyatı kendisi söyledi.

Konuyu dağıtmaktan kendiliğinizden mi vazgeçersiniz acaba?
Konu içeriğine yorum yapmayacaklar geyik bölümüne lütfen...

O görgüsüze göster bakalım bu resmi
bırak restoranı evde makarna yiyebiliyor mu bir daha vicdan azabı çekmeden

yahu 8000 liraya makarna mı (ay pardon pasta mı) yenir çıldırtmayın beni ya
bir de şarap mı içilir.
ağlamak üzereyim

bodrum' da 38 liraya lahmacun 12 liraya ayran istetiyolar ünlüler plaja diye deliye dönmüştüm ben beterin beteri varmış

yahu 8000 liraya makarna mı (ay pardon pasta mı) yenir çıldırtmayın beni ya
bir de şarap mı içilir.
ağlamak üzereyim

Valla yenmez

ben şüphelenmeye başladım açıkçası

Yaa belki de ciddi ciddi bilmiyor canım ya, şimdi bende Asya tarafına geçmedim hiç, belki anlayamazdım tam nereye gittiğimizi :44: Ama ne bilim sonuçta bir AVM var ve onun oralardasın biraz da olsa tarif edilebilir belki :44:

Ben konunun kilitlenmesini rica ediyorum. Çok rahatsız oldum yapılan ithamlardan. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da tekrar çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

Belki de o kadar para vermedi bile, sırf hava olsun diye yaptı... Sence doğru söyleme oranı yüzde kaç bu adamın? Yani güvenilirlik oranı?

Ben konunun kilitlenmesini rica ediyorum. Çok rahatsız oldum yapılan ithamlardan. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da tekrar çok teşekkür ediyorum.

-----------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…