Beni sevmeyen kocam ve aklımdaki kişi

Kadının yazdıklarını iyi okuyun derim adamın onu sevmedigine nişandan önce sonra hep bir şekilde vakıf olmuş,kendide zaten aşktan ölüp bitmiyormus.Evlenince ne olacağını sanıyordu?? Sihirli değnek degecegini mi? Bir sabah kalkıp karşılıklı büyük aşka tutulacaklarinı mı?
Hayat ne romantik dizi ne de hayal dünyası olaylara gerçekçi bakmazsaniz evlenince aklınız başka adamlara kayar hâlâ dizi çekiyor gibi bir heyecan bir saçmalık silsilesi......

Boşanmak icin illa hata yapmasi, dövmesi sövmesi gerekmiyor. Boşanmak isteyip bunlari yapmasini beklemenize gerek yok yani.
Simdilik özenli davraniyor diye cocuk yapsaniz adam degistiginde ne yapacaksiniz cocuktan sonra? Birbirini seven insanlarin iliskisi bile cocuktan sonra sarsilabiliyor. Sizinki saglam mi kalacak hic sanmam.

Elinizde cocukla bosanmak zorunda kalacaksiniz ya da cocuk var bosanamam diyeceksiniz.

Şu evlilige peşinize cocuk takmayin bi de bosanirsaniz ileride yasayacagiz ilişkilerinizde bile cocuk duurmu cok etkili olacak. Simdi bosanirsaniz bekar kadindan bir farkiniz olmayacak.

34 yaşında koca kadınsın.

Seni sevmediğini bildiğin bir erkekle evlenmek niye?

Senin eski sevgililerinden de evlenen mutlaka olmuştur onlara yazar mısın?

İşte o sana yazan şahıs da karakter yok anlıyor musun?

Normal şerefte bir insan aşkından ölse evli bir insana ne olursa olsun yazmaz.

Sakın çocuk yapma ayrıl.

Boşan neyapacaksinki başka?Evli oldugun halde bu hatayı yapma ayrıl sonra kimle istersen sevgili olursun.Birde erkeklere bu kadar çabuk güvenme evli oldugun halde sen yazmamış sana yazmış birisi ben ona da güvenmezdim.Belki onunda sevgilisi falan vardır ama işte bazı erkekler şeyine düşkün olduğu için herkese kayıyor.

Mutsuz olduğumu söyledim “ geleceğımızı yaktın, şimdi evlenirdik nerde istersen yaşardık ben senin yanında çok heyecanlanıyordum “dedı.
Size mesaji vermis hatta direkt soylemis kuzum cok heyecanlaniyordum demis gitsin parasutle atlasin yine heyecanlanir ama evlenmeyi istememis ,dusunmus ama teklif etmemis cunku istememis ,heyecan gozuyle baktigi biri olmussunuz , bir erkek evlenmek isterse mutlaka soyler, pesine duser onun icin gecsin bu ayaklari.

Bu adamla neden evlendiniz, her şeyi geçtim birçok şeyi gördükten sonra neden hesap sorup durumu netleştirmediniz? çok parası falan mı var bu adamın?

Eşini sevmiyorsan ve onun da sevmediğini düşünüyorsan çocuk yapmadan boşanmalısın.

Ben evlı olduğum için benı lütfen arama böyle bir durum yaşamak ıstemem dedım.
Evli olduğunu adamı aradıktan sonra mı farkettin ?
Boşandıktan sonra istediğini yaşamakta özgürsün ama başkasının nikahı altında değil.
Ayrıca adam geleceğimizi yaktın demiş, eğer çok sevseydi ben seni hep beklerim derdi Tabi kaldıysa öyle adamlar.

Bosanarak. Ama emin ol o adam da seninle evlenmeyevecek. Bir adama değil de kendine bagla hayatini.

Olayı nasıl çarptırım diye baya uğraşmışsınız. Ben ona arada aşk ve heyecan olmalı bir insan aşık olduğu kişinin yanında heyecanlanmalı dedim. O da bu sebeple ben seni gördüğümde heyecanlanıyordum dedi

Ki evlenmeyi teklif etmemiş yazmışsınız komiksiniz baya flört dahi olmadık diyorum bir kez daha okuyun isterseniz. Bir erkek kendine flört olarak dahi yaklaşmayan kadına evlilik teklifi eder mi. Evlilik için bir tek seni istiyorum diyordu ben buluşma tekliflerini bile kabul etmiyordum buna rağmen ağlayıp evlenme teklifi edecek değil

Bosanarak. Ama emin ol o adam da seninle evlenmeyevecek. Bir adama değil de kendine bagla hayatini.
Yalnız baya yanlış anlamışsınız ben üçüncü bir kişiyle evlenirim diye boşanmak istemiyorum ben kendim için istiyorum. Ki bir daha evlenmeyi düşünmem o kişi sadece gerçekten beni istiyordu diye aklıma düştü arada fark gördüğümden yoksa boşanayım onla evleneyim diye değil. Ben onu beş senedır tanıyorum olacak olsa olurdu zaten

Yalnız bu adam benim flörtüm dahi olmadı sadece yıllardır benden aşırı hoşlandı sevgili olmak istedi. Buluşmalarını bile kabul etmiyordum ancak bir yerde karşılaşırsak oturuyorduk. onunla flört dahi etmemiş evli bir kadına seni beklerim mi diyecek alemsiniz

Boşan ama eski hayranına da yapışma. O adama bir kere ayıp etmişsin ki zaten şimdi bile onu sevdiğinden değil sırf seni iyi hissettirdiğinden gönlün kayar gibi oluyor. Bu saatten sonra o da sadece onu seçmediğine pişman olman için uğraşıyordur, seninle evleneceğinden değil yani.

Hayatim siz ne yazdiysaniz onu okuduk basi farklidir sonu farklidir ne bileyim yaninizda ben yoktum ...ayrica ne carpitacagim ,banane , derdim yanlis yapmayin kendinizi kucuk duruma dusurmeyindi daha yazdigimi anlayamamissiniz

Buna ragmen evlilik teklifi alirdiniz isteseydi, burayi anlamiyorsunuz ,bir hevesti iste sozde kaldi ,bulusmadiniz aileyi sokardi devreye gozunuze girmeye calisirdi, seven sevdiginden baskasina odaklanamiyor ,sevgi boyle bir sey ,baskasiyla hayal edemiyorsun ki vazgecesin

Yalnız beş yıldır seçmedığım bır adamı şımdı seçmem doğru dıyorsunuz ıyı hıssettırdığı ıçın bır an öyle aklım kayar gıbı oldu. Beş yıldır yanaşmadığım gıbı bır kez görüşsem yıne bu değıl derım. Ben kendım ıçın ıstıyorum. 50 yaşına geldığımde neden o evlılıkte durdum dıye kendıme kızmamak ıçın

aileyi sokardi devreye gozunuze girmeye calisirdi, seven sevdiginden baskasina odaklanamiyor ,sevgi boyle bir sey ,baskasiyla hayal edemiyorsun ki vazgecesin
Ya gerçekten hangı alemde nasıl yaşıyorsunuz aıleyı sokacakmış araya

Köyde yaşamıyoruz bız burda bırbırını beğenen insanlar araya anne teyze sokmuyor
Yıllardır mesajlarına kısa kısa yanıt verdiğim adam kendını mı yakacak benım ıçın. Kı o gün kendı de dedı mesajlaşlarıma yanıt bıle vermiyordun dıye

Yani siz sadece buna mı takıldınız tamam kimse benden hoşlanmadı şaka yaptım rahatladınız mı hoşlansa kaçırırdı zaten beni istemesemde

Doğru olan da bu zaten canım, sevilmediğin bir yerde niye durasın. Yarın öbür gün çocuk da olursa hiç dönemezsin.

Eşiniz sizi sevmeden evlenmiş anlattıklarınıza göre bu net. Sizi sevmeyen biriyle evli kalmak çok gurur kırıcı olur. Diğer kişiyle evliyken mesajlasir ya da gorusurseniz siz suçlu olacaksınız doğal olarak. Sizinle sevmeden evlenen kocanız melek olacak. Hiç gerek yok kendinizi bu konuma düşürmeye. O sebeple bence bosanin. Sonra kiminle isterseniz görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…