Beni sevmeyen kocam ve aklımdaki kişi

Hatayı hata ile sıfırlamaya çalışan sevgili üye tencere dibin kara seninki benden kara mevzusuna dönmüş mesele
Boşan, sonra da ne yaparsan yap yoluna nak

Boşanmak için buraya mı yazmanız gerekiyor? Neden karar veremiyorsunuz?
çok garıp değıl mı şu tavrınız sanki ekmek almaya gıdıyorum ona karar vercem. Benım hayatımla alakalı bu şekılde yargıda bulunmanız tuhaf. Kendı hayatım bunun bır de görünmeyen tarafı var. Buraya yazma sebebım ınsanların düşüncelerı neler farklı bır bakış açısı kazanabılır mıyım dıye boşanma kararını burdakı yorumlarla almıyorum merak etmeyın

Boşanmadan sonra olması gereken bir davranışı -eski flörtleştiğiniz adamı aramayı- boşanmadan önce yapmışsınız

Sıralama şaştığı için herkes merak etmiş neden boşanmadığınızı

Netleştırmeye çalışıyorum düşüncemı kesın emın olarak boşanmak ıçın
Yaşça da evlilik tecrübesi olarak da sizden büyük biriyim, size çok net olarak şunu söyleyebilirim, boşanmak için şiddet, alkol vb bağımlılık, kumar, aldatma gibi gerekçeler olması şart değildir.

Çiftlerden biri mutsuzsa ve sevgisiz hissedip başka birini düşünmeye başlamışsa, o evlilik sadece kağıt üzerinde evliliktir bitirilmesi gerekir.

Bugün özenli davranıyor, yarın çocuğunuz olsa yine başa saracaksınız hatta bu sefer çocuk da var diye her şey iyice çıkmaza girecek, boşanırsınız boşanmazsınız o sizin bileceğiniz iş ama bana göre evliliğiniz bitmeli zira eşinizin sevmediğini söylüyorsunuz, siz de ne kadar görüşmeyi kesseniz de başka biriyle evli olmayı düşünüyor keşke diyorsunuz, tekrar bir boşluğa düştüğünüzde diğer kişiyle görüşeceksiniz çünkü aklınıza düştü bir kere.

Tencere kapak siniz şimdiki eşinizle o sizi sevmiyor laf olsun diye evli olsun diye evlenmiş evet ama sizde onu sevmiyor hemde rahatınız bozulmasın diye ayrılmak yerine başka birinden ışık görünce ayrılma düşüncesinde siniz Şimdi diyeceksiniz ki o başlattı eee o zaman se vmedigini anladiginizda hop ayrılın bosanin bunu yapmıyorsunuz çünkü o düzende kalmak rahat öyle degilmi.Evliliginiz zaten ilahi olarakda bitti kağıt üstü birşey ifade etmez .O yeni kişi ile nolur bilmem.Bu tarafta eşinizle evliliğiniz hiçbir zaman istediğiniz gibi gitmeyecek .Mutlu olmanın evlilikle ilgisi yok zaten.Birde onunlada olmazsa mutluluğu nerde aramayı planlıyorsunuz ömür boyu böyle mutluluk aranmaz

Adamın yaptıklarından rahatsızsan boşan.
Boşanmadan başkasıyla görüşmek aldatmak demek.

Netleştırmeye çalışıyorum düşüncemı kesın emın olarak boşanmak ıçın
Sakasiniz galiba,ne yaptınız fanusta mı yetistiniz? Sizi sevmediğini bile bile adamla koşa koşa evlenmiş,iyice idrak ettiğiniz halde dusuncenizde emin degilsiniz ve bir de koca kişisini aldatiyorsunuz.Kafalar pırıl pırıl .......

O an illa biri ile evlenmek mi zorundaydınız... O olur, yoksa öbürü olsun. İki adamı da tanımıyorsunuz.

Çocuk yapmayın

Boşanın ve psikolojik destek alın. Sonra ne yapıyorsanız yapın.

Siz eşinizi hiç sevmiyorsunuz üzgünüm ama saygı da duymuyorsunuz. Mutlaka bitirin bu evliliği daha geç olmadan çocuk yapmadan. Sevgisiz bi aile kurmak hiç iyi bir fikir değil.

O an illa biri ile evlenmek mi zorundaydınız... O olur, yoksa öbürü olsun. İki adamı da tanımıyorsunuz.

Çocuk yapmayın

Boşanın ve psikolojik destek alın. Sonra ne yapıyorsanız yapın.
Sızce de burdakı kadınların süreklı bırbırlerını kötü anlamda eleştırmesı çok acı değıl mı? . Tamam kadın evlenmış ama zaten başta ben sevıyordum kapıldım dıyor asıl suçlu adam. Adam neden evlenmış bunu sorgulamak lazım. Annesıne verdığı sözü tutmak ıçın mı? Bence adamın psıkolojık desteğe ıhtıyacı var. Daha öncekı flörtüyle o zaman sevgılı olmamış ama evlendığınde sevılmenın farkını anlamış. Görüşmüyorum dıyor zaten. Adam aılesıyle tanıştırıp eskı sevgılısının peşıne düşmüş tatıl yapmak ıstemış bunlara neden takılmıyorsunuz bu kadınlar çok garıp.

Siz eşinizi hiç sevmiyorsunuz üzgünüm ama saygı da duymuyorsunuz. Mutlaka bitirin bu evliliği daha geç olmadan çocuk yapmadan. Sevgisiz bi aile kurmak hiç iyi bir fikir değil.
Bence kocasının en başta kendıne saygısı yok. Sevmedığı bırıyle öylesıne evlenmış. Kadın başta sevıyordum dıyor seven ınsan evlenır normal bu.

Sızce de burdakı kadınların süreklı bırbırlerını kötü anlamda eleştırmesı çok acı değıl mı? . Tamam kadın evlenmış ama zaten başta ben sevıyordum kapıldım dıyor asıl suçlu adam. Adam neden evlenmış bunu sorgulamak lazım. Annesıne verdığı sözü tutmak ıçın mı? Bence adamın psıkolojık desteğe ıhtıyacı var. Daha öncekı flörtüyle o zaman sevgılı olmamış ama evlendığınde sevılmenın farkını anlamış. Görüşmüyorum dıyor zaten. Adam aılesıyle tanıştırıp eskı sevgılısının peşıne düşmüş tatıl yapmak ıstemış bunlara neden takılmıyorsunuz bu kadınlar çok garıp gerçekten !

Son düzenleme:
Çünkü adam bunu nişanlıyken yapmış..
Kadın evliyken başka bir erkekle konusup keşke onunla evlenseydim diyor.. Karşılıklı olarak sevgileri saygıları yok birbirilerine.

Adamın sevgisi saygısı olmadığını kadın farkında.
Kadın kocasını sevmediğinin ve ona saygı duymadığının farkında değil.
Neyi bekliyor boşanmak için. Gözünü açsın iş çirkinleşmeden bitsin. Ben konu sahibine olumsuz bir eleştiri de yapmadım ayrıca sadece kocanı sevmiyorsun saymıyorsun boşanman daha doğru dedim. Nesi yanlış bu söylediklerimin?

Sevmedigine artik eminseniz bosanmak tek care, ha bir de 3-5 farkli yontemle korunun, hatta bence kocanizla cinsi munasebeti birakin karar verinceye dek.

Diger adam konusunda konusmak istemiyorum ama evli bir kadina yesil isik yakan da sahane biri değildir, kimyasina tukursunler onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…