Beni seviyor;çünkü ...?

Ben başlığı okuyup direkt yorum yaptım yanlış anlamışım demekki :) Teşekkür ederim güzel dualarınız için. Beni neden sevdiği konusunda ise inanın hiçbir fikrim yok. Ben olsam kendimi sevmezdim, gerçek soruya verecek cevabım yok

bende başlığı okuyup size yorum yapmıştım ama asıl ben yanlış anlamışım başlığı sizin cevap doğru yani hatta siz görmeden yorumumu değiştireyim diye çabaladım ama geç kalmışım çoktan alıntılamışsınız utandım şimdi

Aşk başımıza vurmuş demekki bizim :) Karşılıklı yanlış anlamalar iyi oldu iyi boşver

Çünküsünü bilemem ama seviyor yıldız gibi palayan gözleri onu ele veriyor :)

Beni seviyor çünkü birbirimize saygı duymayı biliyoruz ve düşüncelerimizi önemsiyoruz.
Beni seviyor çünkü hayatımızı paylaşıyoruz.
Beni seviyor çünkü bana aşık.
Beni seviyor çünkü birbirimizden haber alamazsak hayat duruyor bizim için.
Beni seviyor çünkü her fırsatta sevdiğimizi hissettiriyoruz.
Beni seviyor çünkü ona gülen gözlerle bakabiliyorum.
Beni seviyor çünkü gereksiz naz yapıp onu boğmuyorum.
Beni seviyor çünkü güvenip evlenebileceği tek hatun olduğumu söylüyor.
Beni seviyor çünkü sevilmeyecek hatun değilim
Beni seviyor ama ben onu daha çok seviyorum kocaman seviyorum büsssüüürü seviyorum

Son düzenleme:
Beni seviyor, çünkü benim her halimi çekiyor.
Beni seviyor, çünkü benim yanımdayken çok mutlu oluyor.
Beni seviyor, çünkü yıllardır onun arkadaşı da ailesi de sevgilisi de benim
Beni seviyor, çünkü biz bir bütün olduk
Beni seviyor, çünkü bende onu çoook seviyorum

Bir dedigimi iki etmedi bugune kadar .. yaninda herhangi birisine elbisen ne guzelmis desem sen begendin askim der o elbiseye benzerini alir, bak kahve iciyorlar desem canin kahve cekti askim icelim der, laf arasinda herhangi birseyden bahsetsem hemen alir eder .. benim ne istedigimi benden daha iyi bilir .. iyi ki var

Çünkü sevilmeyecek insan değilim
Yanımda huzurlu,mutlu oluyor,merhametimi , sadakatimi , çocuksuluğumu,saflığımı seviyor.

.

Son düzenleme:
benim icin yaptigi ve yapmaya hazir oldugu fedakarliklari goruyorum

Beni seviyor çok seviyor biliyorum..
Çünkü her istediğimi yapıyor, bana kıyamıyor, benim üzülmeme izin vermiyor, benim için herkesi karşısına alabiliyor, benim için yapmadığı ve yapamayacağı fedakarlık yok.
Bende onu çok seviyorum

Bizim mesafeli bir aşk benim için kaç sefer geldi buralara hatta gizli bile geldi ailesine syledi beni istemeye geldi ve bana çabuk kavusmk için ise askerde suan vb..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…