bunu anlamak zor. çoğu erkek duygularını belli edip kontrolü kaybetmektense ölmeyi yeğler sanırım
yine de bazen kıskançlık krizlerine girdiğinde, ailesine karşı savunduğunda, senin için birşeyler yapmak istediğinde, onu fazla takmadığın zamanlarda girdiği ruh hallerinde, sevdiğini ve ilgi istediğini anlayabiliyorsun...
Beni seviyor; çünkü bana çok değer veriyor. Benim için ailesiyle yaşadığı evden ayrılıp kendine ait bir ev kiralayıp tek yaşamaya başladı. Benimle hergün görüşebilmek için işlettiği mekanı müşterileri yoğun olduğu halde bırakıp yanıma geldi, bir süre sonra çok iyi takip edememekten bir miktar zarar yaptı ve hiç istemediği bir şey yaptı, işlettiği mekana ortak almak zorunda kaldı. Hastanade yatan babasının yanına son hafta uğrayamadı benimle buluşabilmek için. Uzak yoldan gelen akrabalarını değil beni tercih etti. Her istediğimi yaptı. Tüm bencilliklerime tüm kaprislerime katlandı. Bütün triplerimi çekti. Ve hala beni manyak gibi, deli gibi sevdiğini, hep beni düşündüğünü söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?