Beni seviyor;çünkü ...?

her akşam sarhoş hallerini
köpeğiymiş gibi davranmasını
saçma sapan arkadaşklarını
fesat ailesini
ileri geri dengesiz laflarını
hakaretlerini
ev kredisi olduğu halde parasını alkole gezmeye alışverişe harcamasını
saygısızlığını
gereksiz triplerini
bi konuyu 1 ay uzatmasını
herşeye karışmasını
bunlara rağmen çocuk çocuk diye tutturmasını
çocuk yapmaya yetersiz olduğu halde hiçbi tedaviye yanaşmamasını
ablam teyzem dıdım bilmemneyim diye sayıklamasını

benden başka çekecek ezik,aptal ve korkağını bulamaz....
sevip sevmediğine gelinceeeeeee emin değilim sanmıyorum sevdiğini yada sevdiğimi...

Son düzenleme:

yazdığın çok doğru ve güzel

beni merak etmesi, benim için sürekli endişelenmesi, beni üzen birine karşı her tür yaptırımı uygulaması (o kişi kim olursa olsun)...
liste böyle gider..
ama en önemlisi, bakışları bence..
bazen öyle bi bakarki; yaptığı, söylediği herşeye bedeldir o bakış..
tamam dersin o beni çok seviyo

o son günümüzdeki ; bakışı;sarılışı

hiç aklımdan çıkmadı

Beni seviyor; çünkü bana çok değer veriyor. Benim için ailesiyle yaşadığı evden ayrılıp kendine ait bir ev kiralayıp tek yaşamaya başladı. Benimle hergün görüşebilmek için işlettiği mekanı müşterileri yoğun olduğu halde bırakıp yanıma geldi, bir süre sonra çok iyi takip edememekten bir miktar zarar yaptı ve hiç istemediği bir şey yaptı, işlettiği mekana ortak almak zorunda kaldı. Hastanade yatan babasının yanına son hafta uğrayamadı benimle buluşabilmek için. Uzak yoldan gelen akrabalarını değil beni tercih etti. Her istediğimi yaptı. Tüm bencilliklerime tüm kaprislerime katlandı. Bütün triplerimi çekti. Ve hala beni manyak gibi, deli gibi sevdiğini, hep beni düşündüğünü söylüyor.

hepsi iyide yani benm sevgilim eşim herneyse hastanede yatan babasına uğramayıp yanıma gelip benmle gezse tozsa çok şüphe ederim.. beni normalde görüyorken, uzak yoldan gelen uzun süredir görmediği akrabalarını bırakıp yanıma gelse beni tercih etti die düşünmem bu nası bi adam die yine şüphe ederim... herşeyin bi oluru ve yakışanı vardır. buluşmanın da bi zamanı vardr. babanın yeri,akrabanın yeri,sevgilinin yeri farklıdır. bi anlık buluşma heyecanı için babasını hastanede bi hafta yalnız bırakıp gezen bi adam,,2gün sonra başka bişi için tercihini benden yana kullanmayabilir die düşünürüm.

Beni seviyor; çünkü kimsenin sokağa çıkamadığı o fırtınada çatıdan kocaman parçalar sokaklara fırlarken beni aramak için defalarca okul ve ev arasında mekik dokumuş ve beni inanılmaz mutlu etti (
Ben de onu çok seviyorum çünkü o benim diğer yarım...

Beni seviyor çünkü ben beni tutan ellerini sımsıkı tuttum.
Beni seviyor çünkü arada kilometrelerce mesafeye rağmen gözüm kapalı güvendim
Beni seviyor çünkü an geldi beni bırakıp gitdiginde bile bir başkasına dönüp bakmadım
Beni seviyor çünkü ben onu sevmekten hiçbirzaman vazgecmedim

Erkek arkadaşım bana bu konuyla ilgili bir mail atmıştı geçen hafta.Aynen kopyalıyorum kızlar.

Eğer
Karşılık bekleyen sevgi. Sevenini, istediği bir şeyin sağlanması karşılığı olarak vaat edilen bir sevgi türüdür. Nedeni ve şekli bakımından bencildir. Amacı sevgi karşılığı bir şey kazanmaktır. Evliliklerin pek çoğu "Eğer" türü sevgi üzerine kurulduğu için çabuk yıkılıyor. Gençler birbirlerinin o anki gerçek hallerine değil, hayallerindeki abartılmış romantik görüntüsüne aşık oluyor ve beklentilere giriyorlar. Beklentiler gerçekleşmediğinde, düş kırıklıkları başlıyor.

Çünkü
Bu tür sevgide kişi bir şey olduğu, bir şeye sahip olduğu ya da bir şey yaptığı için sevilir. Başka birinin onu sevmesi, sahip olduğu bir niteliğe ya da koşula bağlıdır. Örnek mi? Seni seviyorum. Çünkü çok güzelsin (Yakışıklısın). Seni seviyorum. Çünkü o kadar popüler, o kadar zengin, o kadar ünlüsün ki. Seni seviyorum. Çünkü bana o kadar güven veriyorsun.

Rağmen
Bir koşula bağlı olmadığı için ve karşılığında bir şey beklenmediği için? Eğer türü sevgiden farklı bu. Sevilen kişinin çekici bir niteliğine dayanıp böyle bir şeyin varlığını esas olarak almadığı için Çünkü türü sevgi de değil. Bu üçüncü tür sevgide, insan Bir şey olduğu için değil, bir şey olmasına rağmen sevilir. Esmeralda, Quasimodo'yu dünyanın en çirkin, en korkunç kamburu olmasına rağmen sever. Asil, yakışıklı, zengin delikanlı da Esmeralda'ya çingene olmasına rağmen tapar. Kişi dünyanın en çirkin, en zavallı, en sefil insanı olabilir. Bunlara rağmen sevilebilir. Tabii bu sevgiyle karşılanması şartı ile. Burada insanın, iyi, çekici ya da zengin konum edinerek sevgiyi kazanması gerekmiyor. Kusurlarına, cahilliğine, kötü huylarına ya da kötü geçmişine rağmen olduğu gibi, o haliyle sevilebiliyor. Bütünüyle çok değersiz biri gibi görünebiliyor ama en değerli gibi sevilebiliyor.

birçok şey söyleyip sonunu çünkü ile birçok nedene bağlayabilirim.

Daha önce de söylemiştim.
SENİ SEWİYORUM ama Çünküsü yok.

sadece SENİ SEWİYORUM.

Beni seviyor çünkü ben onun bitenesiyim.
Beni seviyor çünkü bende onun gibi kaçıkım
Beni seviyor çünkü bende onu çok seviyorum.
Beni seviyor çünkü çünküsü yok beni ben olduğum için seviyor benimde onu o olduğu için sevdiğim gibi.

eşime sordum ben bu soruyu bana bır cumle kur dedım.. seni seviyorum;çünkü... diye başlasın...

seni seviyorum;çünkü ben hayatı siyah beyaz yaşarken sen bütün renkleri hayatıma getirdin dedi..

ya ağlıttın benii.. böyle bir topıic olurmu

bende eşimi çok seviyorum;çünkü hayatımdaki renklerin canını can kattığı için sevmiyorum hatta ona tapıyorum...

SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM''' FAİZSİZ KAZANCIMM ''...

Beni seviyor çünkü gözlerime baktığında göz bebekleri büyüyor.Seviyor çünkü ne zaman ayrılsak kavga etsek gözleri doluyor ya da ağlıyor.Çünkü ne zaman sarhoş olsa beni çok sevdiğini çok bağlandığını sıkılmadan sürekli söylüyor.Dudaklarımı öpmekten çok yanağıma sıcak bir öpücük kondurmayı seviyor.Yolda yürürken en sıcak havada bile ahtapot gibi sarılıyor.Beni seviyor umarım hep sever.

Sevenler hiç ayrılmasınn

cunku ertesi sabah ise gidecegi halde aksam yakalandigindan emin dahi olmadigim fare kapanini gelip firinin altindan cikardi bir mesajimla ki fare de yakalanmis ama kacmis alcak fare

beni seviyor çünkü ; o kahrı çekilmez, geçimi zor, inatçı, huysuz, memnuniyetsiz adamın teki... ve kendini çok iyi biliyor...
bunlara rağmen de ;
hala ilk gün ki gibi seven,
her zorlukta sabırla bekleyen,
asla vazgeçmeyen,
kendisini her anlamda tamamlayan
"BEN" olunca da seviyooor yani, sevmesin mi??? sevecekk...

amaaa ben de seviyorumm
çook seviyorum çooookkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…