tesekkürLer:79:bunu anlamak zor. çoğu erkek duygularını belli edip kontrolü kaybetmektense ölmeyi yeğler sanırım
yine de bazen kıskançlık krizlerine girdiğinde, ailesine karşı savunduğunda, senin için birşeyler yapmak istediğinde, onu fazla takmadığın zamanlarda girdiği ruh hallerinde, sevdiğini ve ilgi istediğini anlayabiliyorsun...
tesekkürLer:79:bunu anlamak zor. çoğu erkek duygularını belli edip kontrolü kaybetmektense ölmeyi yeğler sanırım
yine de bazen kıskançlık krizlerine girdiğinde, ailesine karşı savunduğunda, senin için birşeyler yapmak istediğinde, onu fazla takmadığın zamanlarda girdiği ruh hallerinde, sevdiğini ve ilgi istediğini anlayabiliyorsun...
Çünkü her konudaki dürüstlüğüme hayran ve en güzel gözler bana aitSevgilimden alıntıdır :)
Beni çok seviyor çünkü beni bir tek an bile üzmedi şimdiye kadar.
her an yanımda beni mutlu edebilmek için uğraşıyor.
hakkını asla ödeyemem o benim dünyam,herşeyim,birtanem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Triplerime katlandığında,gelecekle ilgili her planında samimi bi şekilde benide dahil ettiğinde,beni nasıl sevceğini şaşırmasından yanağımı mı sıksın burnumu mu sıksın en son kucaklayıp döndürüyo yada omuzlarımdan tutup sarsıyo aaaayyyy diyedeli deli hareketleri var ama çok içten,söylemediğindede gözlerinden bakışlarından anlıyorum o ışıltı pırıltı zaten nedemek istediğini anlıyosun ama tabi şöyledebi gerçek var kadınlar daha çok belli ediyolar sevdiklerini
valla bende anlamadım benim neyımı seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?