• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni seviyor;çünkü ...?

Beni seviyor çünkü; ona ne zaman ihtiyacım olsa bir mesajımla koştu geldi.Gece yarısı saat 2 de ,3 de bile..
Beni seviyor çünkü; her şeyden korktuğumu söylediğimde beni anladı.Yalnızlıktan,karanlıktan,seslerden korktuğum da hep yanımdaydı..
Beni seviyor çünkü; kapris yaptığımda bile geldi bana,çok çekilmez olduğumu benim bile hissettiğim zamanlarda alttan aldı beni..
Beni seviyor çünkü; çok hatam oldu ona karşı,defalarca da tekrarladım.Gayretimi gördü,bana inandı,bana güvendi..
Beni seviyor çünkü; onunla birlikteyken hiç kimseden bir şey istemedim,kimseye muhtaç olmadım.Ne kadar zor durumda kalmış olsa bile o yardım etti bana..
Beni seviyor çünkü; beni hep korudu, hep savundu..
Beni seviyor çünkü; benimle ciddi bir gelecek istediğine inanıyorum..
Beni seviyor çünkü; romantik değil ama benim için elinden gelen her şeyi yaptı:)..
Beni seviyor çünkü; benden önce kendini düşünmedi,fedakarlık yaptı..

beni seviyor çünkü çok akıllı zeki güzel cesur bilgili olmadığım halde öyle görüyorr

Beni çok seviyor çünkü ayyırmaya çalışanlar olduğunda benim için hayatında ilk kez ağladı .
Beni çok seviyor çünkü sırf ben zor durumda kaldım diye işini bırakıp başka şehirden geldi
Beni çok seviyor çünkü beni ailesiyle tanıştırdı ve sülalesiyle tanıştırdı hala tanıştırmaya devam ediyor :))
Beni çok seviyor çünkü benm aklımın ucundan geçmeyecek zaman da bana yüzük aldı ve ben çevremdekilerden dolayı rahatca takamasam da o parmağından hiç çıkartmıyor

vs.. vs..

beni cok seviyo cunki -hic kus kalmamiza dayanamaz sarir cabucak alir kollarina
:127: :48: :73: :132: :123:

Çünkü kendi inatçı karakterini benim için kırıyor
Ve pamuk kalbini yalnızca bana açıyor
Oyy sararım sarmalarım ki ben kocamı, kıyamam ona =)

Utanarak söylüyorum :26::26::26::26:
Ben şu zamanlarda anlıyorum sevdiğini.
Mesela geçen gün öpüyordu beni. (kızmayın olan şeyler bunlar. Evliyiz sonuçta)
Ben gözlerimi kapatmışım ilk defa kapamamış dikkatini çekti.
Gülmeye başladı.
Bende sus be eşşek dedim .
Sonra güle güle öpmeye çalıştık birbirimizi. Kahkaha ata ata.
Gözlerini şaşı yapıyor öperken vs. vs.
Ben böyle beni güldürdüğü zaman anlıyorum .

Benimki sevdiğini sık söyleyemez. Sürekli aşkım canım cicim demez. Elinde güllerle gelmez amaaaa sürekli yediğim yemeği, içtiğim suyu sorar. Üşürsün şapkanı giy, montunun önünü kapat, ilacını içtin mi, ilacını neden içmedinnn, doktora beraber gidelim, neye üzüldün gibi şeylerle çok ilgilenir. Ben karşıdan karşıya geçerken bile panik oluyo ya araba çarparsa diye :D En az annem kadar ilgilidir bu konuda. Bir de çok fedakardır olmayan şeyi oldurur benim için. En basitinden ; ayrı şehirlerde üniversite okuyorduk. O büyük bir şehirde Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde 4 yıllık iyi bir bölüm okuyordu. Ben küçük bir şehirde, orta halli bir üniversitede okuyorum. Uzak mesafe ilişkisinde zorluk çektik diye okulunu bıraktı, tekrar sınavlara girdi ve benimle aynı üniversiteyi tercih etti. 2 yıllık okuyor. Şu an geldi yanımda. Her gün birlikteyiz. Bence beni seviyor :)

O günler geride kaldı çünküden sonrası boş.

Esim beni seviyor cunku tamamen oldugum gibi kabul etti ne icimdeki agresif sivri ruhu koreltmeye calisti nede dizginlemeye calisti ben aglarken oda agladi sebebini bilmesede ve deger verdigini hep hissettirmeyi basardi
Yargilamadi dinledi
Destegi tamdi
Istedigim herseyi elinde ne kadar varsa hepsiyle yapti

Fazla dürüst oluşumu seviyo. Hayatında ona yalan söylemeyen tek insan benmişim. Cidden de söylemedim hiç.

Evet beni cok cok cok kendinden bile fazla seviyo cunku bunu kendisi soyluyo... Ben onu çileden çıkarttığım anda dahi bana bir tek kötü söz sarf etmiyor hep susuyo masum kuzumm :KK61:devamli etrafimda dolaniyor üzerini giy acma cami cok esiyor üsütüceksin yerlere basma panduflarini giy polarini neden cikarttin hemen giyermisin askm... Bana onun bebegiymism gibi davraniyor... Bir istedigimi iki etmiyor elindeki imkanlarin cok cok ustune cikarak bi sekilde yapiyor yok yok BU ADAM BENİ GERCEKTEN COK SEVİYOR :D:D

Beni seviyor çünkü hiçbişeyden bu kadar emin olmamıştım hayatta. Beni asla üzmez. 3 senedir birlikteyiz, 2 senedir aynı öğrenci evini paylaşıyoruz. Pek çok hastalığım vardır, sağlıksız biriyim. Ne iş yaptırır, ne yemek. Kendi yapar, bir de beğendimmi diye gözlerimin içine bakar. O yokken yaparım, neden yaptın neden kendini yordun diye hesap sorar. Ayakkabımı bile eğilmiyim diye o eğilir bağlar. Üzüntümü gördüğünde, çenesi titrer benden önce ağlar. Gözyaşına asla dayanamam senin der. O dünyanın en özel adamı. Ne yaptım da onu hakettim bilmiyorum. Benim her günüm, bana olan aşkının ve sevgisinin kanıtı olarak geçiyor.. Onu canımdan bile çok seviyorum..

Beni seviyor çünkü hiçbişeyden bu kadar emin olmamıştım hayatta. Beni asla üzmez. 3 senedir birlikteyiz, 2 senedir aynı öğrenci evini paylaşıyoruz. Pek çok hastalığım vardır, sağlıksız biriyim. Ne iş yaptırır, ne yemek. Kendi yapar, bir de beğendimmi diye gözlerimin içine bakar. O yokken yaparım, neden yaptın neden kendini yordun diye hesap sorar. Ayakkabımı bile eğilmiyim diye o eğilir bağlar. Üzüntümü gördüğünde, çenesi titrer benden önce ağlar. Gözyaşına asla dayanamam senin der. O dünyanın en özel adamı. Ne yaptım da onu hakettim bilmiyorum. Benim her günüm, bana olan aşkının ve sevgisinin kanıtı olarak geçiyor.. Onu canımdan bile çok seviyorum..
sevgilinizin bu huylarını yok olmasın inşallah diğer erkeklere de nasip olsun Allah bozmasın aşkınızı sevginizi :):KK36:

Back