• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni seviyor;çünkü ...?

birbirimizi seviyoruz çünkü;
Dogru ınsanın herzamn karsımıza cıkmayacagını bılıyoruz
sevıyoruz çunku;
sevmenın emek oldugunu ve yıllardır bu emegı biz olmak için verdigimizi biliyoruz
birbirimizi seviyoruz çünkü;
kaybedersek bu aşkı birdaha asla bukadar mutlu olamayacağımızı biliyoruz:nazar:

beni seviyor çünkü;
yanındayken bile beni özlediğini söylüyor
bana bakarken gözlerinin içi parlıyor
beni üzgün gördüğünde içi acıyor
beni ben olduğum için seviyor...

beni seviyor çünkü;bana aşık,bana güveniyor.
beni çocuklarının annesi olarak görüyor.
beni seviyor çünkü onun ailesi benim.

Daha gecen gun konusu oldu aynen sunu soyledi.Senden baska kimseyle anlasamam kimseye boyle asik olamam..Sanirim bu yuzden seviyor.Bende onu tabii.canim o canim.

Son düzenleme:
Beni seviyor, çünkü: beni kırmaktan, üzmekten korkuyor. Bu yüzden fedakarlık yapıyor. Hem de pekçok konuda.

Beni seviyor çünkü; Ben onun hem dostu, hem arkadaşı , hem sevgilisi, hem annesi , hem babası , kısacası ben onun herşeyiyim.

Bunu çok iyi biliyorum ve önce onu sonra kendimi seviyorum:54::51::51:

Son düzenleme:
beni seviyor çünkü cebindeki son parasıyla koşa koşa sokak tatlıcısından sevdiğim tatlıları alıp okul kapısında elleri buz kesene kadar bekliyor....:16:

beni seviyor çünkü durup dururken sohbeti kesip gözleri dolup bana sarılıyor ve ben sensiz ne yaparım.. Allah beni senden daha uzun yaşatmasın diyor....

gerçi bunlar sadece bir kaç anı... sözlerle anlatılmayacak çok şey de var...

Son düzenleme:
beni seviyor çünki ilk defa bi kalpte ilk oldu
beni seviyor çünki bana içinden koparak ömrüm diyor
beni seviyor çünki hastalandığımda o maço erkek çocuk gibi hıçkırarak ağlıyor
beni seviyor çünki en zor günleri birlikte atlattık

Triplerime katlandığında,gelecekle ilgili her planında samimi bi şekilde benide dahil ettiğinde,beni nasıl sevceğini şaşırmasından yanağımı mı sıksın burnumu mu sıksın en son kucaklayıp döndürüyo yada omuzlarımdan tutup sarsıyo aaaayyyy diye :D deli deli hareketleri var ama çok içten,söylemediğindede gözlerinden bakışlarından anlıyorum o ışıltı pırıltı zaten nedemek istediğini anlıyosun ama tabi şöyledebi gerçek var kadınlar daha çok belli ediyolar sevdiklerini

:) kesinlikle.o her hareketinde belli ediyor sarılıyor mıncırıyor, kalbimi açsalar içime seni koysalar diye içleniyor:) ama benim ona bi bakışım daha doğrusu bakamayışım onu çok sevdiğimi aşırı belli etmeme neden oluyor, napim benim mimiklerim hiç durmuyo ki :) kadınlar böyleeeeeee:)))

beni seviyor çünkü ömrünü bana adıycağını söylüyor, artık ailesinin ben olduğumu söylüyor..
beni seviyor çünkü bensiz bir an bile huzur bulamadığını, artık nefes alışverişlerimizin
beraber olmasını istediğini söylüyor.. bitanem benim ooooooooo:16:

Beni seviyor; çünkü dün akşam kandil olmasına rağmen gitmesini istemediğim bir yere gitmedi beni üzmemek için.

Back