yemekleri şirket veriyor, yaşadığım şehrin bir köyünde yapılıyormuş hergün bir adam 4 tane sefer tası ile getirir, dünden kalanları da götürürdü, üçünde yemek olur biri boş olurdu, bayramın ilk iki günü benim olduğum vardiya full çalıştı, sabahtan akşama kadar, bayram günleri yemek gelmezmiş, kendimiz paramız ilr alır yermişiz, öyle oldu zaten ama iki gün o yemek artıklarına kimse dokunmayınca taslarin içinde yemekler kokmuş rengi falan acayip olmuştu, o gün bulaşık sırası bendeydi, yediğimiz içtiğimiz kapları bardakları yıkarken onları da yıkadım, iç içine koymadım ıslakken kokar taslar diye birde iç içine de giriyorlardı ıslakken, bende dizdim hepsini kapaklarını da...
o gun bende kendi param ile alış-veriş yaptım , bayramın üçüncü ve dördüncü günü bana tatildi, bayramdan sonra gelince bana taslari sordular yemek getiren adam biri eksik demiş, diğer elemanlar da biz geldiğimizde kontrol ettik biri eksikti falan diyolar.. bana sordular anlattım ama kameralar öyle söyleniyo dediler bana mağaza şefi ve müdürü, alışveriş yaptığım poşetlerin dışından kabartısindan yuvarlak birşey görünmüyormuş, benim posetlerimin icindeymis, herkes de yemin ediyor biz geldiğimizde biri eksikti diye, birde beni odalarına çağırıp tekrar konuştuklarında dün tas yok diyorlardı bugün hem tas hem kapagi yokmus... ben valla ne diyeceğinmi bilemedim herkes kendini hakkı cikarmak icin bana iftira attılar