beni hırsızlık ile suçladılar:(

Savcılıga suc duyurusunda bulun yada avukat bul maddi manevi dava aç. Kamera görüntülerini istettir. Pasif kalma. Sonucta cıkısına da bakacaklar. Direk yüz kızartıcı suç. İlerde çalışma hayatını etkiler. Ben senın yerınde olsam imzalamazdım.

mahkemeye ver kamera kayitlarini ister mahkeme ispat edemezlerse tazminat davasina cevir karalama ve iftiradanda ayrica para alirsin
kamera kayitlarinda benim ellerimde kendi paramla yaptığım alisverisin posetleri var, poşetin birinde dıştan görünüşte kabartısinda yani yuvarlak birşey görünüyo ama poşetler kalın ve beyaz renkli kesin bunun içinde şu şu şu var denmez ki sekil şemal ile hırsız damgası vurmak böyle kolay ise ben bilmiyorum gerçekten hırsızlık yapanları hapisten hiç çıkarmazlar o zaman... bana da bugün dedikleri zaten sen alsan da almasan da bizim sana güvenimiz kalmadı artık, düzgün çalışamayız seninle güvenmiyoruz, senin kendi isteğinle çıkman en iyisi bu konu uzamasın uzarsa yine sen zararlı çıkarsın diye sözler söylediler.. mahkemeye vs. versem ben bu adamlara güvenmiyorum çünkü magazada olsun kasada olsun bizim bilmediğimiz çok işler dönüyor ben başka iftira atmalarindan korkuyorum

ben bugün genel müdüre gittim anlattım, o da çok şaşırdı zaten bu kadar olay bir tas yüzünden mi cıktı diye, ben görüntüleri tekrar incelettircem dedi, istifa dilekceni de simdilik isleme gecirmiyorum dedi, mazagadaki herkesde görmedik biri eksikti bilmiyoruz diyolar, inanın cidden böyle birşey ne duydum ne gördüm kimsenin de başına gelsin istemem allah düşmanıma bile vermesin, birkaç arkadaşa durumu anlatınca inanamiyo kimse zaten, hepsi benden büyük insanlar, çıkarken bile sordular mağazanın tişörtünü bıraktın mı diye, bu insanlar ben ne yaptiysam nefret etmis benden bi kere hiç sucum olmadığını halde ben diyecek söz bulamıyorum artık
Genel müdüre gitmekle iyi yapmışsınız.Kesinlikle sizin ayağınızı kaydırmak için çirkin bir iftira atılmaya çalışılıyor üzerinize.Allah bunu yapan veya yapanların cezasını versin.Ne pislik insanlar var şu dünyada.

Savcılıga suc duyurusunda bulun yada avukat bul maddi manevi dava aç. Kamera görüntülerini istettir. Pasif kalma. Sonucta cıkısına da bakacaklar. Direk yüz kızartıcı suç. İlerde çalışma hayatını etkiler. Ben senın yerınde olsam imzalamazdım.
savcılığa nasıl suç duyurusunda bulunur bilmiyorum birde avukat falan tutacak maddi durumum çok zayıf zaten maddi durumum iyi olsa öyle kıytırık marketlerde çalışmam kesinlikle birde iş bulmak da çok zor yoksa yemin ederim imkanım olsa öyle bir yerde çalışıp pis insanların ağız kokusunu çekmem

çalıştığım markette yemek getirilen sefer taşlarından biri kayıp olmuş bayramın üçüncü günü, bende ilk iki gün full çalışmıştım ve iki gün boyunca bayramda yemek gelmedi kalan yemekler iğrenç kokmaya başlamıştı, bende bulaşık sırası bende olduğu için onları da yıkayıp koydum ama benden sonra gelen arkadaşlar mutfakta bir tanesinin eksik olduğunu soylediler, mağaza şefi ve mağaza müdürü ise kamera kayıtların var sen aldın diye iftira attılar, neye uğradığımı şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim, o gün bende alışveriş yapmıştım elimde poşetlerim vardı ama içinde o tasin birinin olduğunu görmeden poşet dışında bana hırsız diye iftira atmaları çok dokundu bana, annemi çağırdım markete ona da inanmadılar, geniş çaplı bi kamera izlemesi yapılacakmış, ben tenezzül etmem oranın pis taşına ama anlayamıyorum bu insanlara, dunden beri böyle moralim bozuk ne yemel yiyebildim ne uyuyabildim, bi insani karalamak bu kadar kolay mi, ki ben hırsız olsam kasadan çalarım ama hiç açığım vs. de çıkmadı... ne yapıyım arkadaşlar hiç moral falan kalmadı, bu bana yapılan bir oyun mu hiç aklım almıyor cidden, işten çıkmayı düşünüyorum ama bu seferde çaldığı için cıktı işten diyecekler.... 😞😞😞😞
Eger sigortali calisânsan ve gercekten kamera kaydi varsa hukuki yola basvur derim. Bu iftira cezasiz kalmamali

savcılığa nasıl suç duyurusunda bulunur bilmiyorum birde avukat falan tutacak maddi durumum çok zayıf zaten maddi durumum iyi olsa öyle kıytırık marketlerde çalışmam kesinlikle birde iş bulmak da çok zor yoksa yemin ederim imkanım olsa öyle bir yerde çalışıp pis insanların ağız kokusunu çekmem
Karakol yada adliyeye git seninyönlendirirlwr

kamera kayitlarinda benim ellerimde kendi paramla yaptığım alisverisin posetleri var, poşetin birinde dıştan görünüşte kabartısinda yani yuvarlak birşey görünüyo ama poşetler kalın ve beyaz renkli kesin bunun içinde şu şu şu var denmez ki sekil şemal ile hırsız damgası vurmak böyle kolay ise ben bilmiyorum gerçekten hırsızlık yapanları hapisten hiç çıkarmazlar o zaman... bana da bugün dedikleri zaten sen alsan da almasan da bizim sana güvenimiz kalmadı artık, düzgün çalışamayız seninle güvenmiyoruz, senin kendi isteğinle çıkman en iyisi bu konu uzamasın uzarsa yine sen zararlı çıkarsın diye sözler söylediler.. mahkemeye vs. versem ben bu adamlara güvenmiyorum çünkü magazada olsun kasada olsun bizim bilmediğimiz çok işler dönüyor ben başka iftira atmalarindan korkuyorum
e marketten alisveris yaptiginiz ve o.posetlere ne koydugunuzda goruluyordur sonucta ayni kamerada ?

Bi sefer tası için kamera kayıtlarına falan bakılıyor pes yani sanki bana altın tas.. Belli ki çıkarmak için yapıyorlar. Sakın çıkmayın onlar kovsun çok meraklılarsa versinler tazminatını çatır çatır
yemekleri şirket veriyor, yaşadığım şehrin bir köyünde yapılıyormuş hergün bir adam 4 tane sefer tası ile getirir, dünden kalanları da götürürdü, üçünde yemek olur biri boş olurdu, bayramın ilk iki günü benim olduğum vardiya full çalıştı, sabahtan akşama kadar, bayram günleri yemek gelmezmiş, kendimiz paramız ilr alır yermişiz, öyle oldu zaten ama iki gün o yemek artıklarına kimse dokunmayınca taslarin içinde yemekler kokmuş rengi falan acayip olmuştu, o gün bulaşık sırası bendeydi, yediğimiz içtiğimiz kapları bardakları yıkarken onları da yıkadım, iç içine koymadım ıslakken kokar taslar diye birde iç içine de giriyorlardı ıslakken, bende dizdim hepsini kapaklarını da...
o gun bende kendi param ile alış-veriş yaptım , bayramın üçüncü ve dördüncü günü bana tatildi, bayramdan sonra gelince bana taslari sordular yemek getiren adam biri eksik demiş, diğer elemanlar da biz geldiğimizde kontrol ettik biri eksikti falan diyolar.. bana sordular anlattım ama kameralar öyle söyleniyo dediler bana mağaza şefi ve müdürü, alışveriş yaptığım poşetlerin dışından kabartısindan yuvarlak birşey görünmüyormuş, benim posetlerimin icindeymis, herkes de yemin ediyor biz geldiğimizde biri eksikti diye, birde beni odalarına çağırıp tekrar konuştuklarında dün tas yok diyorlardı bugün hem tas hem kapagi yokmus... ben valla ne diyeceğinmi bilemedim herkes kendini hakkı cikarmak icin bana iftira attılar

Bu sana yapılan iftira+mobbing+ terbiyesizlik.
Seni itham ettikleri konuşma yaptıları zaman telefonundan kayıt al.
Video cekebiliyorsan çek.
Dava aç iş mahkemesine, avukat barodan veriyorlar.
Yeni avukat olmuş kisiler hemen davanı alır, iş mahkemesi olduğunu için ve çalışan %95 kazandığı için avukatlar baya ilgileniyor.
Video kayıtlarını da al, tazminat davası aç.

sefer tası takımı 3 lü fiyatı 30 tl bile değil.. iyi niyetli olmadıkları açık ne pis insanlar var ya.. gene sefer tası diye suçlamışlar başka suçlamalar da yapabilirlerdi. yapada bilirler dikkatli olun

e marketten alisveris yaptiginiz ve o.posetlere ne koydugunuzda goruluyordur sonucta ayni kamerada ?
ben alışverişi çıkarken değil daha öncesinde yaptım ve aldıklarımızı üstümüzü giyinip çıkarttığımiz bir kapı arkası var oraya bıraktım çıkarken almak için, yemekhane ile ofisin yanında bir kapı arkası birkaç parca depo malzemesi falan koyulurlar, kıyafetlerimizi aşmak için de bir iki aski var... ben aldıklarını oraya bıraktım, çıkış saati gelince de ustumu degistirdim poşetlerimi aldım çıktım, tam çıkarken ki elimdeki poşetin kabartisi o tasin yuvarlagina benziyor bana sen aldın başka izahi yok kim alacak onu diyolar, bana bile bile suç atiyolar çünkü biliyorum yoksa kendi başlarına kalacak ve masaya sizden sorumlu değil mi diye yoneticilikleri sarsılacak, birde ben gireli 1 ay oldu daha suç atması kolay çünkü yeni başladı guvenemiyoz falan filan konuyu kapatacaklar

yemekleri şirket veriyor, yaşadığım şehrin bir köyünde yapılıyormuş hergün bir adam 4 tane sefer tası ile getirir, dünden kalanları da götürürdü, üçünde yemek olur biri boş olurdu, bayramın ilk iki günü benim olduğum vardiya full çalıştı, sabahtan akşama kadar, bayram günleri yemek gelmezmiş, kendimiz paramız ilr alır yermişiz, öyle oldu zaten ama iki gün o yemek artıklarına kimse dokunmayınca taslarin içinde yemekler kokmuş rengi falan acayip olmuştu, o gün bulaşık sırası bendeydi, yediğimiz içtiğimiz kapları bardakları yıkarken onları da yıkadım, iç içine koymadım ıslakken kokar taslar diye birde iç içine de giriyorlardı ıslakken, bende dizdim hepsini kapaklarını da...
o gun bende kendi param ile alış-veriş yaptım , bayramın üçüncü ve dördüncü günü bana tatildi, bayramdan sonra gelince bana taslari sordular yemek getiren adam biri eksik demiş, diğer elemanlar da biz geldiğimizde kontrol ettik biri eksikti falan diyolar.. bana sordular anlattım ama kameralar öyle söyleniyo dediler bana mağaza şefi ve müdürü, alışveriş yaptığım poşetlerin dışından kabartısindan yuvarlak birşey görünmüyormuş, benim posetlerimin icindeymis, herkes de yemin ediyor biz geldiğimizde biri eksikti diye, birde beni odalarına çağırıp tekrar konuştuklarında dün tas yok diyorlardı bugün hem tas hem kapagi yokmus... ben valla ne diyeceğinmi bilemedim herkes kendini hakkı cikarmak icin bana iftira attılar
Kesinlikle onların ağzının payını vermeden işten çıkmayın. Gidin şikayet edin her yere. İmzalamanızın bir önemi yok zorla dediğiniz an biter yani.

Kesinlikle onların ağzının payını vermeden işten çıkmayın. Gidin şikayet edin her yere. İmzalamanızın bir önemi yok zorla dediğiniz an biter yani.
mecbur dediklerini yapmak zorunda kaldım ama direkt gittim genel müdür ile de konuştum bana böyle böyle dediler diye ses kaydı var falan demedim, zaten o da pek dikkate almadı beni, sonuçta onlar için işçi bulmak çok kolay biri gider biri gelir diyolar hep duydum bunu kulaklarım ile

Bu sana yapılan iftira+mobbing+ terbiyesizlik.
Seni itham ettikleri konuşma yaptıları zaman telefonundan kayıt al.
Video cekebiliyorsan çek.
Dava aç iş mahkemesine, avukat barodan veriyorlar.
Yeni avukat olmuş kisiler hemen davanı alır, iş mahkemesi olduğunu için ve çalışan %95 kazandığı için avukatlar baya ilgileniyor.
Video kayıtlarını da al, tazminat davası aç.
teşekkürler

mecbur dediklerini yapmak zorunda kaldım ama direkt gittim genel müdür ile de konuştum bana böyle böyle dediler diye ses kaydı var falan demedim, zaten o da pek dikkate almadı beni, sonuçta onlar için işçi bulmak çok kolay biri gider biri gelir diyolar hep duydum bunu kulaklarım ile
Şu an iptal ettirin o istifa dilekçesini. O an tamam mecbur imzalamışsınız. Ama hakkınızı arayın. Korkutun onları. Kolay mı bir insana iftira atmak

Asla işten çıkmayın. Hakkınızı arayın kamera kayıtlarına siz de bakın. Hatta adliyeye gidip suclandiginizi çalıştığınız yerden şikayetçi olduğunuzu ve kamera kayıtlarının incelenmesini isteyin. Gerekirse tazminat davası açın.
Bir arkadaşımın yeğeni de markette çalışıyor. Sırf bezdirip çıkartmak için her türlü pisliği yapıyorlar. Kız bırakacaktı biz izin vermedik. Marketin İstanbul'da ki merkezini arayıp durumu bildirttik. Sonuç bekliyoruz.
Sizin çalıştığınız marketle aynı mi bilemiyorum.
Çalışanı karalayan, ekmek parasına göz dimenlerei rabbim bildiği gibi yapsın.
bende üstüne gitmek isterim ama işten de çıktım maddi durumum da sıfır şu an bilemiyorum ben bunların altından kalkabilir miyim diye? şimdiye kadar kimseden şikâyetçi olmadım mahkeme işi de çıkmadı hiç başıma, nasil bir yol izlenir bu durumda bilmiyorum, arkamda duracak kimsem de yok, babamin daha işten ciktigimdan haberi yok, arkamda durmak yerine o da üstüme ustume gelir döver... böyle bir durum işte çok çaresiz kaldım :KK43:

almadigin ispatlaninca iftira davasi ac tazminati catir catir ye.
allah boyle insanlari yaptiklariyla muamele etsin.
alamadığım nasıl ispatlanacak ki, annemin babamin üstüne de yemin ettim, evime polis getirin arasınlar dedim, parasını veriyim dedim hiçbirini kabul etmiyorlar, diğer çalışan herkes yemin ediyor ben görmedim diye, ben yeni olduğum için bana kimse inanmiyo, ben zaten o kâğıda istifamı yazıp imzalarken de sen aldıysan da almadıysan da bizim sana güvenimiz zedelendi artık çalışamayız bu konu burada kapansiz uzamasin, uzarsa senin açından kötü olur yine sen kaybedersin dediler... ben nasıl kendimi hakli çıkarayım genel müdüre gittim konuştum, ben istifa dilekçeni işleme koymuyorum sen yarın gel tekrar bir konuşalım dedi bana, yarın onla konuşurken de sea kaydı açıcam bakalim

X