[/QUOTE. konuştuğumda söylediği en temel şey ' bir eş olmayı bilmiyorsun.'lafıdır. Onun istediği eş,onunla zıt bir fikri paylaşmayacak,hele ki başkalarının yanında ona ters bir fikri savunmayacak(sonra insanlar ne düşünür di mi) artık buna da ' tamam' deme noktasına geldim. Bir de ailesi ile olan diyaloğum var tabii. Bir türlü beğendiremiyorum kendimi. Ona göre aramıyorum sormuyorum ailesini,uzak duruyorum,önemsemiyorum onları. Oysa hiç sandığı gibi değil. Yahuu kayınvalidemi on gün geçmez ararım bazen haftada bir ararım bir şey sormam icap eder günaşırı ararım yani. Tek annesini değil benle akran sayılabilecek bi eltim var onunla konuşuruz sık sık, kayınpederi de arada ararım, aaaa bi tane kuzeni var eşimin kardeş gibiler onu da ararım arada,yurt dışındayken abileriyle götüntülü konuşuruz. Yiğenlerine hediye alırım gittiğimde..yani bundan daha fazla ne yapabilirim ki??? Ve kendi aileme kuzenlerime yapmam bunu,soğuk bir mizacım var . Ailesi benden razı,ben onlardan razı.ama eşim ortalığı bulandırıyor. Açık açık dedim eşime ' ailenle olan diyaloğuma karışma,kimi aradım ,ilk o mu beni aradı,ben mi onu aradım' bunun hesabını tutma dedim, ailenle aramda kara kedi gibisin dedim. Dedim dedim de bir şey değişti mi sanki