Beni evlilik cetesi yapan eski nisanlim aradi

Evet haklisiniz yanlis anlasilabilir.
Barismayi gercekten düsünmüyorum ama tam iyi gidiyorken bir babanesi aradi sonra yine unutmaya calistim tam kendi hayatima devam ediyorum hersey normale dönüyorken birden kendisi babami aradi. Kötü oluyorum gercekten istemiyorum onu ama bütün bunlari hala kafam almiyor ben ilk defa sevildigimi düsünmüstüm ama neler neler oldu herseyin yalan olmasi yinede icimi acitiyor. Ve o konustukca bunu dahada idrak ediyorum ama yeterince duydum artik gözümden iyice düstü artik geri dönüsü yok

Tesekkür ederim. Heryerden engelledim babami da aradi artik babamlari aramak icin baska sebebi de yok. Umarim artik bi sekilde irtibata gecmez. Cünkü onlardan bir haber gelmeyince gayet iyi gidiyorum cabuk toparliyorum ama ne zaman babanesi veya kendisi gelince dengem bozuluyor sinirleniyorum üzülüyorum onu gercekten istemiyorum dönmeyecegim o yönden bir korkum yok sadece sinirlerim bozuluyor

Açmayın hiçbirinin telefonlarını. Barışmayın lütfen... Yaptıkları herşey çok sinir bozucu. Babanne bile yapmacık. İstediği olmayınca laf sokuyor. İyi kurtuldunuz.

Açmayın hiçbirinin telefonlarını. Barışmayın lütfen... Yaptıkları herşey çok sinir bozucu. Babanne bile yapmacık. İstediği olmayınca laf sokuyor. İyi kurtuldunuz.
Heryerden engelledim. Babamida aradi artik baska arama sebebi de yok. Umarim artik bu sondu ve birdaha irtibata gecmeye calismazlar cünkü tam unutuyorum toparliyorum ama onlardan haber gelince sinirlerim bozuluyor

Yalnız babaannesinde kaldım ben hem durumu düzeltmek için arıyor hem de siz kabul etmeyince laf sokuyor.Kesinlikle samimi değil.

Özür dilemiş. Aramasa daha fazla öfke birikirdi. İyi olmuş. Sizde olanları geçmişte bırakın. En azından artık onları düşünmeyin. Barışmak istiyor da olabilir. Siz bilirsiniz. Barışmasanız daha iyi ama karar sizin. Mutluluklar dilerim.

Tesekkür ederim. Evet gecmiste birakcagim. Onlardan haber gelmeyince cokda iyi gidiyor yani unutuyorum onu kendi hayatima bakiyorum umarim bu sondu ve birdaha aramazlar

nişanlınız bir garipmiş ailesi de öyle
siz herşeye he he dediğiniz için bu kızın bir planı var diye düşünmüşler ne saçma
sakın annenizden bıkıp da bu adamla barışmayın sakın

biran önce para kazanıp ayrı eve çıkmaya bakın

Görmemisim kusura bakmayin. Keske öyle deseydi telefonda ama babam yine hak ettiginden iyi konustu. Hakkini helal etti falan ama neyse ben onu Allaha havale ediyorum Allah onu bildigi gibi yapsin

Valla bidaha mı evlenmek asla bu insamlar dilinden allah düşmez başları secdeden kalkmaz her türlü pislik bunlarda olur

Valla bidaha mı evlenmek asla bu insamlar dilinden allah düşmez başları secdeden kalkmaz her türlü pislik bunlarda olur
Evet bendede öyleydi güya dindar biri. Hatta annesi annemi arayip küstahca senin kizin basörtülü olmadigi halde benim oglum senin kizini kabul etti dedi. Nasil bir terbiyesizlik.
Allah hayirlisini versin

ÖNCEKi konunuuzu biliyorum bnce içinin soğuması çok iyi olmuş. zatrn sürekli annesinin doldurusuna gelip sana öyle davranan birini bırakman hayatını kurtarmak olmuş

bu ruh hastalarindan kurtulduguna sukret.
butun iletisim yollarini kapat. rahat birakmazlar...seni ve aileni saf gormuslerdir bunlar.

bu ruh hastalarindan kurtulduguna sukret.
butun iletisim yollarini kapat. rahat birakmazlar...seni ve aileni saf gormuslerdir bunlar.
Evet sizin dediginiz gibi saf gördüler. Babam yinede ne kadar iyi konustu helallik diledi. Heryerden engelledim ama ulasmak isteyen birtürlü yine ulasir umarim bu sondu ve birdaha ulasmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…