• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni evlilik cetesi yapan eski nisanlim aradi

Yalnız bu son cümle 'benim seninle evlenmeye yüzüm var senin yok' gibi olmuş. Kendinde hata görmeyen biri bunu gayet o anlama çeker..

Siz neden hala daha "neden" diye soruyorsunuz ki?

İletişim kurmayın. Bitirin artık kafanızda. Babanız da açmasın bir daha telefonlarını falan. Direk meşgule atsın..

Anneniz evlenmenizi istiyordu. Onu doldururlarsa konuşmayın, anlatmaya çalışmayın bile kestirip atın.

Kafanız hala karışık. O salağı engellemeniz lazım herkesin telefonundan. Böyle giderse hayati bir hata yapacaksınız..
Evet haklisiniz yanlis anlasilabilir.
Barismayi gercekten düsünmüyorum ama tam iyi gidiyorken bir babanesi aradi sonra yine unutmaya calistim tam kendi hayatima devam ediyorum hersey normale dönüyorken birden kendisi babami aradi. Kötü oluyorum gercekten istemiyorum onu ama bütün bunlari hala kafam almiyor ben ilk defa sevildigimi düsünmüstüm ama neler neler oldu herseyin yalan olmasi yinede icimi acitiyor. Ve o konustukca bunu dahada idrak ediyorum ama yeterince duydum artik gözümden iyice düstü artik geri dönüsü yok

Ne değişik insanlar. Babaanneden, toruna hepsi bi tuhaf. Ruh halleri sağlıklı değil sanki.

Bir uçta en ufak bir emare yokken sizi hırsızlıkla suçlayacak kadar cesur, 2 hafta sonra yalva yakar, ama ben hatırlamıyorum bile diyecek kadar yüzsüz bir damat adayı.

Aman uzak dur bacım. Hiç bir iletişim yolunu açık bırakma ki bir anlık duygusal boşluğunu yakalayıp kafanı çelmesinler.

Sen bu dengesizlerin gel gitleriyle mi hayatını çürütüceksin?
Tesekkür ederim. Heryerden engelledim babami da aradi artik babamlari aramak icin baska sebebi de yok. Umarim artik bi sekilde irtibata gecmez. Cünkü onlardan bir haber gelmeyince gayet iyi gidiyorum cabuk toparliyorum ama ne zaman babanesi veya kendisi gelince dengem bozuluyor sinirleniyorum üzülüyorum onu gercekten istemiyorum dönmeyecegim o yönden bir korkum yok sadece sinirlerim bozuluyor

Açmayın hiçbirinin telefonlarını. Barışmayın lütfen... Yaptıkları herşey çok sinir bozucu. Babanne bile yapmacık. İstediği olmayınca laf sokuyor. İyi kurtuldunuz.

Açmayın hiçbirinin telefonlarını. Barışmayın lütfen... Yaptıkları herşey çok sinir bozucu. Babanne bile yapmacık. İstediği olmayınca laf sokuyor. İyi kurtuldunuz.
Heryerden engelledim. Babamida aradi artik baska arama sebebi de yok. Umarim artik bu sondu ve birdaha irtibata gecmeye calismazlar cünkü tam unutuyorum toparliyorum ama onlardan haber gelince sinirlerim bozuluyor

Yalnız babaannesinde kaldım ben hem durumu düzeltmek için arıyor hem de siz kabul etmeyince laf sokuyor.Kesinlikle samimi değil.

Merhaba arkadaslar,
gecenlerde ayrildigim bana ve aileme evlilik cetesiymisiz gibi seyler söyleyen cok büyük terbiyesizlik yapan eski nisanlim aradi. Konusunu acmistim. Ayrilali 1-2 hafta mi ne oldu bütün bana hediye ettiklerini postayla yolladim. Ne onun ailesi aradi ne benim ailem öylece bitti. Bir kac gün önce birden babanesi aradi beni .... cok agliyor üzülüyor hepsi cahillik etmisler öyle seyler hic söylenirmi ayip etmisler size . Benim kizi ( yani eski nisanlimin annesini) arkadasi doldurmus onun gelini altinlari alip kacmis diye falan dedi. Cahilliklerine ver affet ara affet onu dedi. Bende aramam dedim benmi pesinde koscam dedim istemiyorum. Sevseydi ertesi gün ailesini de alir gelir özür dilerdi dedim. (Iyiki yapmamis) herneyse ben istemem falan deyince babanesi bana laf soktu sinirimi bozdu. Sen baskasinimi buldun diye iyice sinir etti. Bugünde eski nisanlim aradi babami. Aglayarak özür dilerim hakkinizi helal edin ben öyle birsey asla düsünmedim ne dedigimi bile bilmiyorum o kelimelerimi dedigimi hatirlamiyorum bile söyledimmi diye dedi babama. Ama yalan söylüyor ! Hakkinizi helal edin böyle olsun istemezdim diyor. Babamda bir büyük olarak güzel konustu sonundada helal olsun dedi. Benim kiz icin birsey diyemem dedi o ne düsünüyor diye ama benden yana helal olsun oglum dedi. Eski nisanlimda aglayarak " icinden gelmeli insanin" diyor. Bir sinirimi bozdu sanki yaptiklarini unuttu!! Hic cabalamadi bile bugün ilk kez babami aradi trip atar acitasyon yapar gibi insanin icinden gelmeli diyor yaa. Birde hakkinizi helal edin falan. Okadar sinir oldum ki. Akli sira herhalde benim icin cabaladigini saniyor galiba. Okadar sogumusumki bu kadar kisa zamanda kendime sasiyorum. Haksizmiyim? Bu yaptigi son arama cok sacma ve salakca degilmi?
Özür dilemiş. Aramasa daha fazla öfke birikirdi. İyi olmuş. Sizde olanları geçmişte bırakın. En azından artık onları düşünmeyin. Barışmak istiyor da olabilir. Siz bilirsiniz. Barışmasanız daha iyi ama karar sizin. Mutluluklar dilerim.

Özür dilemiş. Aramasa daha fazla öfke birikirdi. İyi olmuş. Sizde olanları geçmişte bırakın. En azından artık onları düşünmeyin. Barışmak istiyor da olabilir. Siz bilirsiniz. Barışmasanız daha iyi ama karar sizin. Mutluluklar dilerim.
Tesekkür ederim. Evet gecmiste birakcagim. Onlardan haber gelmeyince cokda iyi gidiyor yani unutuyorum onu kendi hayatima bakiyorum umarim bu sondu ve birdaha aramazlar

nişanlınız bir garipmiş ailesi de öyle
siz herşeye he he dediğiniz için bu kızın bir planı var diye düşünmüşler ne saçma
sakın annenizden bıkıp da bu adamla barışmayın sakın

biran önce para kazanıp ayrı eve çıkmaya bakın

Sana karsıdakinin yüreğine taş gibi oturacak bişey yapmanı önereceğim şimdi...Bunu yaparsan içine oturur o yaptıklarına karsılık (konunu okumustum)

Seni ararsa direkt baban açacak veya babanı ararsa direkt baban şunu diyecek: kızım istemiyor, yolun açık olsun...hadi hoşçakal...

hepsibu kadar...Senin sesini dahi duymasın
Görmemisim kusura bakmayin. Keske öyle deseydi telefonda ama babam yine hak ettiginden iyi konustu. Hakkini helal etti falan :( ama neyse ben onu Allaha havale ediyorum Allah onu bildigi gibi yapsin

Evet zaten simdiye kadar hep annesinin babasinin doldurusuna geldi. Kac kez bu yüzden kalbimi kirdi. Iyiki cikti hayatimdan hala hatasini anlamadi sümsük. Sizede gecmis olsun umarim bu dönemi iyi atlatirsiniz ve karsiniza ileride dogru kisi cikar
Valla bidaha mı evlenmek asla bu insamlar dilinden allah düşmez başları secdeden kalkmaz her türlü pislik bunlarda olur

Valla bidaha mı evlenmek asla bu insamlar dilinden allah düşmez başları secdeden kalkmaz her türlü pislik bunlarda olur
Evet bendede öyleydi güya dindar biri. Hatta annesi annemi arayip küstahca senin kizin basörtülü olmadigi halde benim oglum senin kizini kabul etti dedi. Nasil bir terbiyesizlik.
Allah hayirlisini versin

ÖNCEKi konunuuzu biliyorum bnce içinin soğuması çok iyi olmuş. zatrn sürekli annesinin doldurusuna gelip sana öyle davranan birini bırakman hayatını kurtarmak olmuş

bu ruh hastalarindan kurtulduguna sukret.
butun iletisim yollarini kapat. rahat birakmazlar...seni ve aileni saf gormuslerdir bunlar.

bu ruh hastalarindan kurtulduguna sukret.
butun iletisim yollarini kapat. rahat birakmazlar...seni ve aileni saf gormuslerdir bunlar.
Evet sizin dediginiz gibi saf gördüler. Babam yinede ne kadar iyi konustu helallik diledi. Heryerden engelledim ama ulasmak isteyen birtürlü yine ulasir umarim bu sondu ve birdaha ulasmaz.

Back