Beni evlilik cetesi yapan eski nisanlim aradi

EineFrau

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
217
145
18
32
Merhaba arkadaslar,
gecenlerde ayrildigim bana ve aileme evlilik cetesiymisiz gibi seyler söyleyen cok büyük terbiyesizlik yapan eski nisanlim aradi. Konusunu acmistim. Ayrilali 1-2 hafta mi ne oldu bütün bana hediye ettiklerini postayla yolladim. Ne onun ailesi aradi ne benim ailem öylece bitti. Bir kac gün önce birden babanesi aradi beni .... cok agliyor üzülüyor hepsi cahillik etmisler öyle seyler hic söylenirmi ayip etmisler size . Benim kizi ( yani eski nisanlimin annesini) arkadasi doldurmus onun gelini altinlari alip kacmis diye falan dedi. Cahilliklerine ver affet ara affet onu dedi. Bende aramam dedim benmi pesinde koscam dedim istemiyorum. Sevseydi ertesi gün ailesini de alir gelir özür dilerdi dedim. (Iyiki yapmamis) herneyse ben istemem falan deyince babanesi bana laf soktu sinirimi bozdu. Sen baskasinimi buldun diye iyice sinir etti. Bugünde eski nisanlim aradi babami. Aglayarak özür dilerim hakkinizi helal edin ben öyle birsey asla düsünmedim ne dedigimi bile bilmiyorum o kelimelerimi dedigimi hatirlamiyorum bile söyledimmi diye dedi babama. Ama yalan söylüyor ! Hakkinizi helal edin böyle olsun istemezdim diyor. Babamda bir büyük olarak güzel konustu sonundada helal olsun dedi. Benim kiz icin birsey diyemem dedi o ne düsünüyor diye ama benden yana helal olsun oglum dedi. Eski nisanlimda aglayarak " icinden gelmeli insanin" diyor. Bir sinirimi bozdu sanki yaptiklarini unuttu!! Hic cabalamadi bile bugün ilk kez babami aradi trip atar acitasyon yapar gibi insanin icinden gelmeli diyor yaa. Birde hakkinizi helal edin falan. Okadar sinir oldum ki. Akli sira herhalde benim icin cabaladigini saniyor galiba. Okadar sogumusumki bu kadar kisa zamanda kendime sasiyorum. Haksizmiyim? Bu yaptigi son arama cok sacma ve salakca degilmi?

olayin tamamını bilmeden saçma diyemiyorum.

insan bazen birinden helallik almak isteyebilir. Bu samimi bir duygu olabilir.

sizin nisanlinizla olayınız nedir bilmiyorum

ama yalancı olduğunu düşünüyorsanız önemsemeyin. He he deyip geçin.

bu kadar dert edilecek bir durum yok ortada.

O konuna yazmıştım sen bu herifle barışır hayatını karartırsın diye...
Hala o potansiyeli görüyorum sende.
Aman kardeşim...
Hayir gercekten barismayacagim. Cok sinir oldum nedense onun bu davranislarina. Ne yspmaya calisiyor anlamiyorum cok sinir bozucu. Ben gercekten bitiriyorum onu icimde bu yaptiklari beni dahada sogutuyor

Suçluluk psikolojisi herhalde. Sizin hayatınızda biri var gibi yansıtmasınlar olayı. İzin vermeyin.
Banada öyle geldi. kendi suclu oldugunu bildigi icin acaba benim kendimi kötü hissetmemimi istiyor diye düsünüyorum. Belki o yüzden aglamalar acitasyon falan ama herneyse iyiki bitmis cok sinirlerimi bozdu.

Önceki konusu da buydu konu sahibinin.gidişatı merak edenler için

Konu sahibi o zaman da sinir olmuştum şimdi de.sakın ama sakın geriye dönmeyin,hakkınızda ne düşünürse düşünsünler ya da söylesinler bir önemi yok.esaret ve büyük bir buhrandan kurtuldunuz.bu nedenle söylediklerini boş verin,bugün ödeyeceğiniz bu bedel gelecekte mutluluğunuzun bir parçası olarak görün.

Cok tesekkür ederim. Evet bana baska birimi var sen hic sevmemissin gibi laflarla kendimk kötü hissetmemis istiyorlar ama hersey apacik ortada. Size cevabiniz icin tesekkür ederim böyle sözler bana iyi geliyor. Dogru karari verdigimi tekrar tekrar anliyorum

Onemli olan kalbin ne diyor bu duruma

Banada öyle geldi. kendi suclu oldugunu bildigi icin acaba benim kendimi kötü hissetmemimi istiyor diye düsünüyorum. Belki o yüzden aglamalar acitasyon falan ama herneyse iyiki bitmis cok sinirlerimi bozdu.

İşte o fırsatı vermeyin. Mesela son ve yıkıcı bir mesaj atıp hayatınızdan çıkarın. Ağlayıp sızlanıp vicdanını susturacak. Size resmen hırsız damgası yapıştırmak istediler. Utansınlar bir zahmet.

Allah yüzünüze bakmış.Verilmiş sadakanız varmış. Büyük bir musibeti savuşturmuşsunuz. Evlenseniz çok üzülürdünüz bu adamla. Sabah akşam para pul olurdu gündeminiz. Alttan almayın, nazik olmayın böylelerine. Tuttukları mekana kapora vermişlerdir. Şimdi kapora yanmasın para gitmesin diye evlen oğlum diyolardır. Şümdük eski nişanlınızda yol yapıyordur. Çok yüz verirseniz tuttukları yerin, aldıkları şeylerden doğan zararın yarısını ödeyin bile diyebilir böyleleri. Hiç muhatap olmayın. Ailenizi de görüştürmeyin. Size başkasını mı buldun derlerse lütfen; evet arıyorum bulursam düzgün birini en kısa zamanda size inat yuva kurup evlenicem diyin. Ayarsız konuşan oğlunuzu da başınıza çalın diye de ekleyin. Ne tuhaf insanlar. Rabbim şu mübarek günlerde huyu güzel, kendi güzel ve imkanları iyi, size düşkün gönlünüzü ve ömrünüzü vereceğiniz bir eş nasip etsin inşallah.

Amin cok sagolun.
Cok haklisiniz kendisi ayrilmak üzereyken sinirlenmisti aileme yazik kapora ödediler falan demisti. Allaha havale ediyorum onu benden özür dilemek yerine babami arayip helallik diliyor agliyor kendimi kötü hissetmemis istiyor. Insallah Allah bana onu hemen unutturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…