Hakedene hakettiği gibi davranmak caizdirAmin kuzum teşekkürler :) valla beni bile şüpheye düşürdüler acaba 4 yıldır mı deniyordum:)) eşimin arkadaşı geldi kadın zarf arıyor CINIM SINIRIM TEDAVİ GÖRÜYORSUN:)) Dedim yooo. Ee seni devlet hastanesinde görmüşler:)) tatlım tedavi olacak olsam Üst düzey bir hastane tercih ederim sen miyim ben:)) basit bir kan verme işiydi dedim:))kadın susuverdi. Millet delirmiş geçrekten kimseyi maddiyat vs ile vurmam ama kadın kaşındı:))
Sana minik bı özet geçeyim canım biz çok zorluklar evlendik eşimle yıllar aldı evlenmemiz evlendik 6 ay hamile kalana kadar beynimi yediler birşey yokmuş birşey yok mu diye hamile kaldım kız mı oğlan mi kızım olacakdi duyunca haaa kız mı lafları deli etti beni neyse o da kısmet olmadı bebeğim doğumdan sonra vefat etti ben daha lohusayim korunmayin ha hemen olsun diye başladı kayınvalidem bı ben kendimi toplayın demi evladım oldu benim bana laf arasında sen hamile kalana kadar ben ilişkiniz olduğuna inanmadım dedi kadın e yuh icazet vereceğiz sanki bak şimdi ikinciye hamileyim inan hangi doktora gideceğime kadar laf sahipleri bu sefer ozele gitme devlet e git ozele gitti de ne oldu bundan sonra da o lafı cekecem yani anlayacağın canım takmayacan yoluna devam edecek başka şansın yokmerhaba kızlar ;
Eşimle geçen temmuzda evlendik o asker ve doğu görevindeyiz . Kredi ile ev aldık şuan bazı sebeplerden kv kp bizim evimizde oturuyorlar . Bizde doğuda evimize kira ödüyoruz. Hem maddi hemde eşimle daha fazla zaman geçirmek vs gibi düşünceler yüzünden bebek düşünmüyoruz şuan . Eşim temmuzda evimize yerleşince doğuda olduğumuz için çok sık görevler çıkmaya başladı en son şubattan beri ayrıyız Afrin görevindeyiz. Annemle kv annemler yazlıkta oldukları için farklı şehirdeydiler ve ben şimdiye kadar ailemde kaldım. Eşimle ise 2 kere görüştük toplam 5 gün o banyo yapmak için sınıra çıktı oraya gittim . Son olarak 10 gün yıllık izin kullandık ailesinin yanındaydık o geri döndü. Ben ise değişiklik olsun diye onun ailesi ile kalmaya başladım . Valla kızlar perişan oldum resmen 2 günde herşey çok zor . Son olay bugün oldu 3 görümcem var birisinin eşinden dolayı uzun süre bebeği olmadı daha sonra tüp bebekle oldu. Kv sürekli bebek bebek diyip duruyordu eşimle bana hatta Afrin görevi çıkmıştı bizim valiz kapıda siz Afrini boşverin bebek diyordu. Tabi biz asla düşünmedik korunuyoruzda. Bugün konu hoca işte dua okutma olaylarından açıldı ben hiç inanmam öyle şeylere bir kere kızımın çocuğu olsun diye gittik dedi sonra kapıdan çıkınca kızım sen dua et boşver bunu demiş. Böyle konuşuyordu bir anda bana dedi ki eğer çocuğunuz olmuyorsa arkanızdayım seni doktora götüreyim oğlumun burada olmasına gerek .Yok evleneli bir sene oluyor bak dedi . Ben bir an anlamadım bana mı söylüyorsun bunu dedim oda evet sana dedi şoka girdim . Söylenecek laf mı kızlar şu ya ben adam afrinde diye ağlıyorum aylardır evimizden uzakta perişanız daha bebe derdinde bir tane olsunmuş sonra gerisi gelirmişBende dedim ki anne biz evlendiğimizden beri kaç kere aynı yatakta yattık ki sen evimizdeyken gittiği birçok görevden habersizdin senden üzülme diye hep sakladık dedim ayrıca ben evlenmeden hemen önce kontrole gittim evlendikten sonra da bir kere gittim sorun yok cidden dedim artık . Eğer olmazsa allahtan gelen birşey dedim. Korunuyoruz demedim hem özel hayatımızı bilmemesi için hemde korunuyoruz desem üzerime atlayacak eminim. Gerçekten çok sinirlendim ya ben mi abartıyorum bilmiyorum . Özel hayatımızı böyle sorgulaması beni sinir ediyor. Önümüze ki ay Afrin bitiyor 6 ay Irak görevi başlıyor biz belki aralığa kadar yine ayrı yaşayacağız oğlu savaştan dönüyor perişan bunun dedi bebe . Kızlar abartıyor muyum allah aşkına deliricem
Onun evi kentsel dönüşüme verilecek ve evin durumu çok kötü bu yüzden bizim eve taşındılar benim ailem olsa eşim yine taşınmalarını isterdiTek acayip nokta niye sizin evinizde kv kalıyor .Digerleri klasik kv dırdırı.
Bir yandan kadının bizim sürekli ayrı olduğumuzu idrak etmesini istediğim için söyledimYaptığın açıklama bile ona fazla. Korunuyoruz, düşünmüyoruz kimseyi ilgilendirmez diyip kapayacaksın ağzını.
Özel hayata girmeyelim demedim ki ben onaÖzel hayata girmeyelim demişsin ama çok saçma detaylara girmişsin. En iyisi hiç cevap vermemek. Nasip kısmet deyip geçmek. Doktor konusunda da gidilmesi gerekirse biz gideriz deyip susturmak
Anneme geldim bugün sanırım biraz bozuldu sadece 3 gün aynı evde kaldıkNe diye aynı evde kalmaya devam ediyorsun ki ? Ben senin kadar sabırlı olamazdım. azıcık akıllı konuş ya ,oğlun cephede vatan derdinde ,sen burda bebe derdinde ,derdim ..Allah korusun ama ordan sağ gelemeyebilir, bunun gibi bir sürü sıkıntıyla uğraşırken ,şımarık kayınvalidenin "elalem ne der ,kısıra kadar gider bunun sonu ,rezil oluruz " gibi konuşmalarını dinlemek zorunda değilsin .
Çok iyi yapmışsın ..o doğurmadı ya seni ,neye bozuluyormus? !azıcık mesafe koy zaten ..Anneme geldim bugün sanırım biraz bozuldu sadece 3 gün aynı evde kaldık
Ben neyin derdindeyim o neyin derdinde acabaOldu oldu olacak eline bir çetele verin ilişkiye girdiğiniz tarihleri falan yazın, oda takip etsin yazık.
Yahu milletin yatak odası bu kadar merak edilmez ya.
Şu kafalar ne zaman ve nasıl değişecek acep
İyi olmaya çalışıyorum canım ya tayin durumunu bekliyoruzTuce neler olmus oyle
Nasilsin
Cok uzuldum bu iyi niyetine neler gordun
İyi olmaya çalışıyorum canım ya tayin durumunu bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?