- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Ya bak cocuklarin olunca baska skntilarin cikacak vs. Yani bu kdr takma kafana demek istiyorumİlk zorluk değil İnan bana kendimi bırakmış değilim ama sinirlerim çok bozuk İnan . Geldiğime pişman oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bak cocuklarin olunca baska skntilarin cikacak vs. Yani bu kdr takma kafana demek istiyorumİlk zorluk değil İnan bana kendimi bırakmış değilim ama sinirlerim çok bozuk İnan . Geldiğime pişman oldum
Pilini pırtıni topla ve en kısa zamanda uzaklaş ordan daha çok sinirini bozacak gibi kvBu kadın hep mi böyleydi ben anlamadım ki . Ona tek sinirlendiğim nokta eşimle ilgili sürekli bu onun işi vs demesiydi ama artık sinirlenme kat sayımı arttırdı
Haklısınız çok zor. Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin. Dualarımız askerlerimizle.Ben dün akşam stresimden yemek masasında küçük çaplı kriz geçirdim ellerim titredi bayılıyordum . Öyle zor zamanlar geçiriyoruz ki size tarifini anlatamam ama bunlara üzülmek yerine böyle rahat takılmaları beni kanser edecek
Bende işte bu sıkıntıları yaşayacağımı bildiğim için çocuk istemiyorum . Bana diyor ki çocuk olsa şimdi onunla uğraşırsın böyle ağlamazsın . Ben tek başıma doğurmak zorunda mıyım ? Tek başıma kv anne evinde bebekle sığıntı gibi yaşamak zorunda mıyım burnumuzu Irak suriyeden çıkartamıyoruz ki yatağımızda huzurla bir gün uyuyalım bak sana sevişelim demiyorum sadece uyuyalım diyorum çok mu şey istiyorum Allahım. Kp uzun yol şöforu sürekli yola gider gelir kendini kocamla kıyaslıyor . Ne alaka onunla sen ceset mi gördün üzerinden bombalar mı geçti daha anlatmadığımız boğazımda düğümlü şeyler varYa bak cocuklarin olunca baska skntilarin cikacak vs. Yani bu kdr takma kafana demek istiyorum
Daha geleli 2. Gündü bugün.Pilini pırtıni topla ve en kısa zamanda uzaklaş ordan daha çok sinirini bozacak gibi kv
Kadin torun istiyo demekki.. haklisin bu kadar dusunceyle gamile kalsan doguma kocan yaninda mi onu bile bilmicenBende işte bu sıkıntıları yaşayacağımı bildiğim için çocuk istemiyorum . Bana diyor ki çocuk olsa şimdi onunla uğraşırsın böyle ağlamazsın . Ben tek başıma doğurmak zorunda mıyım ? Tek başıma kv anne evinde bebekle sığıntı gibi yaşamak zorunda mıyım burnumuzu Irak suriyeden çıkartamıyoruz ki yatağımızda huzurla bir gün uyuyalım bak sana sevişelim demiyorum sadece uyuyalım diyorum çok mu şey istiyorum Allahım. Kp uzun yol şöforu sürekli yola gider gelir kendini kocamla kıyaslıyor . Ne alaka onunla sen ceset mi gördün üzerinden bombalar mı geçti daha anlatmadığımız boğazımda düğümlü şeyler var
Kadının 3 torunu var bana kalmadı ki bi bana diyor ki bak hastalanacaksın böyle giderse oğlum seni üzerinden atar haberin olsun dedi bende dedim ki sende kendine yeni bir gelin bakarsın zaten hiç dünür gezememiştin bak dedim. Oda Yok ben seni istiyorum diyor yaKadin torun istiyo demekki.. haklisin bu kadar dusunceyle gamile kalsan doguma kocan yaninda mi onu bile bilmicen
Senden torunum olsun istiyorum.. gozleri senin gibi baksin.. bakislariiiii:))Kadının 3 torunu var bana kalmadı ki bi bana diyor ki bak hastalanacaksın böyle giderse oğlum seni üzerinden atar haberin olsun dedi bende dedim ki sende kendine yeni bir gelin bakarsın zaten hiç dünür gezememiştin bak dedim. Oda Yok ben seni istiyorum diyor ya
Görümceniz bebek için çok uğraştıysa ondan tedirgindir belki aynı şeyleri sizin de yaşamanızdan korkuyordur , tabiki yine de yaptığı patavatsızlık olmuş.merhaba kızlar ;
Eşimle geçen temmuzda evlendik o asker ve doğu görevindeyiz . Kredi ile ev aldık şuan bazı sebeplerden kv kp bizim evimizde oturuyorlar . Bizde doğuda evimize kira ödüyoruz. Hem maddi hemde eşimle daha fazla zaman geçirmek vs gibi düşünceler yüzünden bebek düşünmüyoruz şuan . Eşim temmuzda evimize yerleşince doğuda olduğumuz için çok sık görevler çıkmaya başladı en son şubattan beri ayrıyız Afrin görevindeyiz. Annemle kv annemler yazlıkta oldukları için farklı şehirdeydiler ve ben şimdiye kadar ailemde kaldım. Eşimle ise 2 kere görüştük toplam 5 gün o banyo yapmak için sınıra çıktı oraya gittim . Son olarak 10 gün yıllık izin kullandık ailesinin yanındaydık o geri döndü. Ben ise değişiklik olsun diye onun ailesi ile kalmaya başladım . Valla kızlar perişan oldum resmen 2 günde herşey çok zor . Son olay bugün oldu 3 görümcem var birisinin eşinden dolayı uzun süre bebeği olmadı daha sonra tüp bebekle oldu. Kv sürekli bebek bebek diyip duruyordu eşimle bana hatta Afrin görevi çıkmıştı bizim valiz kapıda siz Afrini boşverin bebek diyordu. Tabi biz asla düşünmedik korunuyoruzda. Bugün konu hoca işte dua okutma olaylarından açıldı ben hiç inanmam öyle şeylere bir kere kızımın çocuğu olsun diye gittik dedi sonra kapıdan çıkınca kızım sen dua et boşver bunu demiş. Böyle konuşuyordu bir anda bana dedi ki eğer çocuğunuz olmuyorsa arkanızdayım seni doktora götüreyim oğlumun burada olmasına gerek .Yok evleneli bir sene oluyor bak dedi . Ben bir an anlamadım bana mı söylüyorsun bunu dedim oda evet sana dedi şoka girdim . Söylenecek laf mı kızlar şu ya ben adam afrinde diye ağlıyorum aylardır evimizden uzakta perişanız daha bebe derdinde bir tane olsunmuş sonra gerisi gelirmiş Bende dedim ki anne biz evlendiğimizden beri kaç kere aynı yatakta yattık ki sen evimizdeyken gittiği birçok görevden habersizdin senden üzülme diye hep sakladık dedim ayrıca ben evlenmeden hemen önce kontrole gittim evlendikten sonra da bir kere gittim sorun yok cidden dedim artık . Eğer olmazsa allahtan gelen birşey dedim. Korunuyoruz demedim hem özel hayatımızı bilmemesi için hemde korunuyoruz desem üzerime atlayacak eminim. Gerçekten çok sinirlendim ya ben mi abartıyorum bilmiyorum . Özel hayatımızı böyle sorgulaması beni sinir ediyor. Önümüze ki ay Afrin bitiyor 6 ay Irak görevi başlıyor biz belki aralığa kadar yine ayrı yaşayacağız oğlu savaştan dönüyor perişan bunun dedi bebe . Kızlar abartıyor muyum allah aşkına deliricem
Ay alemsin bak yine gece gece seninle ne zaman konuşsam gülüyorum kocamı tabiki çok seviyorum o benim herşeyim o ayrı da üf işte hayatımız şu ara çok karışık ankaraya özel görevle tayinimiz çıkabilir ırağa gidebiliriz siirtte kalabiliriz 3 seçenek mevcut kafa bir milyon. Birde kv evi bana çok dokundu İnanSenden torunum olsun istiyorum.. gozleri senin gibi baksin.. bakislariiiii:))
Takma kiz bu kadar gecer bu gunler.. kocani seviyosun ne guzel.
Öyle evet kendi diyor ama o çok uğraştı diye ben neden çocuk yapayım ki canıma susamadım kiGörümceniz bebek için çok uğraştıysa ondan tedirgindir belki aynı şeyleri sizin de yaşamanızdan korkuyordur , tabiki yine de yaptığı patavatsızlık olmuş.
Haklısın tatlım da uygun bi dille eşin anlatsın henüz istemediğinizi. Tabi ne zaman görüşürlerseÖyle evet kendi diyor ama o çok uğraştı diye ben neden çocuk yapayım ki canıma susamadım ki
Eşim hayatta konuşmaz böyle şeyi anca ben konuşuyorum ama bugün iyiki söyledim yoksa içimde kalırdıHaklısın tatlım da uygun bi dille eşin anlatsın henüz istemediğinizi. Tabi ne zaman görüşürlerse
Valla banliydim geri geldim.. siyaset bolumunde ban yedim sanarken, o kadar sacma bi posttan ceza kesmislerki :)) nasil gulcem bilemedim bende:))Ay alemsin bak yine gece gece seninle ne zaman konuşsam gülüyorum kocamı tabiki çok seviyorum o benim herşeyim o ayrı da üf işte hayatımız şu ara çok karışık ankaraya özel görevle tayinimiz çıkabilir ırağa gidebiliriz siirtte kalabiliriz 3 seçenek mevcut kafa bir milyon. Birde kv evi bana çok dokundu İnan
Eşim olsa neyse yanlız olunca çok zor İnan . Ramazan ya şimdi bende sadece 1. Gün tutabildim hemen hasta oldum. Evde oruç numarası yapıyorum kalkıp sahur hazırladım onunla birlikte yedim filan. Eşimin gideceği gün sulu köfte pişirmişti biz evde yoktuk. Geldik eşim biraz yedi yola çıktı biz akşam iftarda onu yedik sahurda yine onu ısıtırdı onu yedik bir sonraki gün iftarda yine aynısını yedik gına geldi . Ne yemek yapayım anne diyorum susuyor kalanları yiyelim diyorum evet diyor . Oruç değildim ama fark yoktu ki ağzıma bir su koymamıştım bende . Ev sahibi olarak birşey söyle pişireyim yapayım dimi evde süt yumurta Yok mesela gidip alalım yapalım Yok .herkesin evi kendine güzel anladım bunuValla banliydim geri geldim.. siyaset bolumunde ban yedim sanarken, o kadar sacma bi posttan ceza kesmislerki :)) nasil gulcem bilemedim bende:))
Az bekleyip gorcen.. yanliz bile olsan baskasinin evi zordur. Birde cocugun oldugunu dusun yani cok daha zor
Tabii oyle Allahim kimsenin catisini basindan almasin. Heleki rahat edemiyorsan yani..sen kendin al bence ona mi sorcan madem ayni evdesiniz, canin ne istiyosa al yap ye..cekinme benceEşim olsa neyse yanlız olunca çok zor İnan . Ramazan ya şimdi bende sadece 1. Gün tutabildim hemen hasta oldum. Evde oruç numarası yapıyorum kalkıp sahur hazırladım onunla birlikte yedim filan. Eşimin gideceği gün sulu köfte pişirmişti biz evde yoktuk. Geldik eşim biraz yedi yola çıktı biz akşam iftarda onu yedik sahurda yine onu ısıtırdı onu yedik bir sonraki gün iftarda yine aynısını yedik gına geldi . Ne yemek yapayım anne diyorum susuyor kalanları yiyelim diyorum evet diyor . Oruç değildim ama fark yoktu ki ağzıma bir su koymamıştım bende . Ev sahibi olarak birşey söyle pişireyim yapayım dimi evde süt yumurta Yok mesela gidip alalım yapalım Yok .herkesin evi kendine güzel anladım bunu