- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korunuyoruz demedim hem özel hayatımızı bilmemesi için
Özel hayata girmeyelim demedim ki ben ona
Klasik kaynana elbette. Başka derdi yok torun da torun. Sanki kendi doğurup büyütüyor. Sevmesi de tabi güzel gelir. Hepsi aynı bunların kafana takmaya hiç gerek yok. Benim kaynana da bana 50 kere dedi doktora gidin diye, eşime demiş karın hastamı çoçuğu olmaz mı ? Bunlar daha benim duyduklarım sadece. Düşün yani.merhaba kızlar ;
Eşimle geçen temmuzda evlendik o asker ve doğu görevindeyiz . Kredi ile ev aldık şuan bazı sebeplerden kv kp bizim evimizde oturuyorlar . Bizde doğuda evimize kira ödüyoruz. Hem maddi hemde eşimle daha fazla zaman geçirmek vs gibi düşünceler yüzünden bebek düşünmüyoruz şuan . Eşim temmuzda evimize yerleşince doğuda olduğumuz için çok sık görevler çıkmaya başladı en son şubattan beri ayrıyız Afrin görevindeyiz. Annemle kv annemler yazlıkta oldukları için farklı şehirdeydiler ve ben şimdiye kadar ailemde kaldım. Eşimle ise 2 kere görüştük toplam 5 gün o banyo yapmak için sınıra çıktı oraya gittim . Son olarak 10 gün yıllık izin kullandık ailesinin yanındaydık o geri döndü. Ben ise değişiklik olsun diye onun ailesi ile kalmaya başladım . Valla kızlar perişan oldum resmen 2 günde herşey çok zor . Son olay bugün oldu 3 görümcem var birisinin eşinden dolayı uzun süre bebeği olmadı daha sonra tüp bebekle oldu. Kv sürekli bebek bebek diyip duruyordu eşimle bana hatta Afrin görevi çıkmıştı bizim valiz kapıda siz Afrini boşverin bebek diyordu. Tabi biz asla düşünmedik korunuyoruzda. Bugün konu hoca işte dua okutma olaylarından açıldı ben hiç inanmam öyle şeylere bir kere kızımın çocuğu olsun diye gittik dedi sonra kapıdan çıkınca kızım sen dua et boşver bunu demiş. Böyle konuşuyordu bir anda bana dedi ki eğer çocuğunuz olmuyorsa arkanızdayım seni doktora götüreyim oğlumun burada olmasına gerek .Yok evleneli bir sene oluyor bak dedi . Ben bir an anlamadım bana mı söylüyorsun bunu dedim oda evet sana dedi şoka girdim . Söylenecek laf mı kızlar şu ya ben adam afrinde diye ağlıyorum aylardır evimizden uzakta perişanız daha bebe derdinde bir tane olsunmuş sonra gerisi gelirmiş Bende dedim ki anne biz evlendiğimizden beri kaç kere aynı yatakta yattık ki sen evimizdeyken gittiği birçok görevden habersizdin senden üzülme diye hep sakladık dedim ayrıca ben evlenmeden hemen önce kontrole gittim evlendikten sonra da bir kere gittim sorun yok cidden dedim artık . Eğer olmazsa allahtan gelen birşey dedim. Korunuyoruz demedim hem özel hayatımızı bilmemesi için hemde korunuyoruz desem üzerime atlayacak eminim. Gerçekten çok sinirlendim ya ben mi abartıyorum bilmiyorum . Özel hayatımızı böyle sorgulaması beni sinir ediyor. Önümüze ki ay Afrin bitiyor 6 ay Irak görevi başlıyor biz belki aralığa kadar yine ayrı yaşayacağız oğlu savaştan dönüyor perişan bunun dedi bebe . Kızlar abartıyor muyum allah aşkına deliricem
Bi arkadaşımız vardı onlar bizde 1.5 ay sonra evlendiler ve çok çocuk istiyorlardı . Eşlerimiz aynı anda göreve çıkıp iniyorlar ve yaz döneminde terör inanılmaz arttığı için bazen bir gün eve girip yeniden göreve çıktıları bile oluyordu . Ama kız bir süre hamile kalamadı kız o zaman bana demişti ki denk gelmiyor yumurtlama dönemine filan hep görevdeler istiyoruz olmuyor demişti. Bende kv ye isteyenlere bile denk gelmiyor anne sürekli görevdeler her görevden senin haberin olmuyor sen üzülme diye saklıyoruz dedim renkten renge girdi o an . Sırf eşim üzülecek diye sakin kaldım yoksa daha sert cvp verirdim bu cvp verirken öyle sakin düzgün konuştum ki inanamadım ben böyle bir insan değilim aslında numara yapıyorumBu ne kadar civik bir kadın olmuyor mu ne ya .yuzgoz olmak istiyorrr insanın en yakını soramaz bunu hadsizlik yap bana diye yalvarmis
Eşim görevden dönsün bizimde düşeceğimiz durum sizinki işteKlasik kaynana elbette. Başka derdi yok torun da torun. Sanki kendi doğurup büyütüyor. Sevmesi de tabi güzel gelir. Hepsi aynı bunların kafana takmaya hiç gerek yok. Benim kaynana da bana 50 kere dedi doktora gidin diye, eşime demiş karın hastamı çoçuğu olmaz mı ? Bunlar daha benim duyduklarım sadece. Düşün yani.
Çok zor inanın sığıntı gibi oluyorsun birde çocuk olduğunu hiç düşünemiyorum . Biz daha hiç birşey yaşamadık aslında . Eşimle 10 sene sevgili olduk evlendik şimdi öyle özlüyoruz ki sesi kötü geliyordu mesela çok ağır geliyor daralıyorum filan diye söylendi onun yaşadıklarının aynısını bende hissedip yaşıyorum. Kimsenin hayatında birşey değişmedi herkes yatağında yatıyor olan bize oluyor şikayetçi değiliz. Çünkü kendi tercihimiz inanın. Sırf ne yaşadığımızı düzenimizin ne olduğunu görsün diye yanına gittim 3 günde sinir etti beni. Anneme anlatıyorum Oda sırf karşı tarafa daha fazla gıcık olmayayım diye olur kızım babaannende böyleydi vs diyor . Kv yine dedi ki bak böyle giderse hastalanacaksın oğlum seni üzerinden atar haberin olsun dedi . Yeni geline söylenecek laf mı allah aşkınızaArkadaşım allah yardımcınız olsun. Eşin yanında olsa da çocuk istemeyebılırdınız doğal hakkınız. Bizde birkaç yıl istemedık gerek sosyal gerek özel hayatımızın tadını çıkaralım dıye .yakın bi arkadaşımın eşi De asker ve evlendıklerı gibi dogua gıttı adam dağda. Arada bi gelıyordu ve sanki ilk kez oluyor her defasında dıye dert yanıyordu çünkü toplasan 2-3ayda bir 2hafta bazen adet gününe denk gelıyor vs derken 3senenınn sonunda batıya yerleştiler ,şuan bebekleri yenı doğdu ve esı aylardır dış görevde dönüşü bellı değil aılesınde kalıyor. Bebek olmasa arada yanına gitcem ,özlüyor ağır geliyor onsuz buyuyor bebek dıyor vs vs .en iyi siz bilirsiniz ,oğlu da olsa sızı sızden başkası anlayamaz. Booş yere dilinizi yormayın, canınız daha da sıkılırsa aılenızın yanına gidin .
Şu kaynanalardan bıktım vallahi Allah yardımcınız olsun canım hep aklıma geliyorsun biz iki gün bile ayrı kalamazken siz yeni evliyken kaç aydır ayrısınız hemde can tehlikesiyle inşallah kalıcı bir yerde olur eşin birlikte kalırsınız artıkÇok zor inanın sığıntı gibi oluyorsun birde çocuk olduğunu hiç düşünemiyorum . Biz daha hiç birşey yaşamadık aslında . Eşimle 10 sene sevgili olduk evlendik şimdi öyle özlüyoruz ki sesi kötü geliyordu mesela çok ağır geliyor daralıyorum filan diye söylendi onun yaşadıklarının aynısını bende hissedip yaşıyorum. Kimsenin hayatında birşey değişmedi herkes yatağında yatıyor olan bize oluyor şikayetçi değiliz. Çünkü kendi tercihimiz inanın. Sırf ne yaşadığımızı düzenimizin ne olduğunu görsün diye yanına gittim 3 günde sinir etti beni. Anneme anlatıyorum Oda sırf karşı tarafa daha fazla gıcık olmayayım diye olur kızım babaannende böyleydi vs diyor . Kv yine dedi ki bak böyle giderse hastalanacaksın oğlum seni üzerinden atar haberin olsun dedi . Yeni geline söylenecek laf mı allah aşkınıza
Canımm şimdi Ankara koruma taburluğuna personel toparlanıyormuş eşimin de ismi gitti bu tayinde kabul edilip edilmediğimiz belli olacak allahhım inşallah kabul edilmişsek herşey geçecek . Onu bekliyoruz İnan dünden önceki gün gece 1 de uyudum 3 te kalktım sonra bir daha hiç uyumadım dün gecede aynen benzer birşey oldu. Yıprandık şimdi ayın 1 gibi ırağa geçiyorlar 6 ay oradalar eğer tayin olmazsa aralığa kadar ayrıyız. Dün eşimle konuşuyordum sesi titriyordu ağlayacaktı aynen bende öyle ağlıyorum sürekliŞu kaynanalardan bıktım vallahi Allah yardımcınız olsun canım hep aklıma geliyorsun biz iki gün bile ayrı kalamazken siz yeni evliyken kaç aydır ayrısınız hemde can tehlikesiyle inşallah kalıcı bir yerde olur eşin birlikte kalırsınız artık
Bak annene gitmişsin takma gitmede bundan sonra bak keyfine canını sıkma lütfen yüzde 99.9 kısmı aynı bunların Allah akıl fikir versin
Rabbim sabrınızı arttırsın inşallah çıkar görev şu mübarek günlerde gönlüne gore versin Allah kavuştursun gerçekten çok zor ama lütfen ağlama hasta olacaksın eşinde üzülür sen ona destek ol onun durumu senden kötü sen yine ailenin yanındasın destekçin var o yalnız orda psikolojisi mahvolmustur ağlamayın dua edin bol bolCanımm şimdi Ankara koruma taburluğuna personel toparlanıyormuş eşimin de ismi gitti bu tayinde kabul edilip edilmediğimiz belli olacak allahhım inşallah kabul edilmişsek herşey geçecek . Onu bekliyoruz İnan dünden önceki gün gece 1 de uyudum 3 te kalktım sonra bir daha hiç uyumadım dün gecede aynen benzer birşey oldu. Yıprandık şimdi ayın 1 gibi ırağa geçiyorlar 6 ay oradalar eğer tayin olmazsa aralığa kadar ayrıyız. Dün eşimle konuşuyordum sesi titriyordu ağlayacaktı aynen bende öyle ağlıyorum sürekli
Ya siz kalkıp gıdın annenıze. Çok ıyı anlıyorum sağlık problemım nedeniyle esım yokken kvmlerde kaldım bebegımle yıllar önce hala kafamdan atamadım. Psıkolojınız bozulur ya ve ılerde de aklınıza gelır hep .yol yakınken kavga gürültü çıkmadan gıdın aılenızun yanına,esınız e de bellı etmeden yazlığa gectım vs bıseyler dersınız, o geldıkce gıdersınız. Bekarken ayrı kalmak farklı evlıyken çok farklı. Şu ortama birde bebek olmaz zaten ya .hamileyken esınızı ısteyeceksınjz yanınızda, doğumda vs .daha ırak görevi var dıyorsunuz allah yardımcınız olsun .emnıyetteyız bızde sızın kadar olmasa da zor görevler oluyor allah başka ayrılıklar vermesin. Bi uğraş bulun kendıjıze vakıt gecırın ve en onemlısı mutlu huzurlu olun esınız konusu dışında. Anlayamazlar sızı .sayfa sayfa neler yazardım da bosverın akıl beden sağlığınız ıcın şu süreçte esınıze manevı destek ıcın aılenıze gecinÇok zor inanın sığıntı gibi oluyorsun birde çocuk olduğunu hiç düşünemiyorum . Biz daha hiç birşey yaşamadık aslında . Eşimle 10 sene sevgili olduk evlendik şimdi öyle özlüyoruz ki sesi kötü geliyordu mesela çok ağır geliyor daralıyorum filan diye söylendi onun yaşadıklarının aynısını bende hissedip yaşıyorum. Kimsenin hayatında birşey değişmedi herkes yatağında yatıyor olan bize oluyor şikayetçi değiliz. Çünkü kendi tercihimiz inanın. Sırf ne yaşadığımızı düzenimizin ne olduğunu görsün diye yanına gittim 3 günde sinir etti beni. Anneme anlatıyorum Oda sırf karşı tarafa daha fazla gıcık olmayayım diye olur kızım babaannende böyleydi vs diyor . Kv yine dedi ki bak böyle giderse hastalanacaksın oğlum seni üzerinden atar haberin olsun dedi . Yeni geline söylenecek laf mı allah aşkınıza
Annemlere geldim ama Of bilmiyorum İnan’ınYa siz kalkıp gıdın annenıze. Çok ıyı anlıyorum sağlık problemım nedeniyle esım yokken kvmlerde kaldım bebegımle yıllar önce hala kafamdan atamadım. Psıkolojınız bozulur ya ve ılerde de aklınıza gelır hep .yol yakınken kavga gürültü çıkmadan gıdın aılenızun yanına,esınız e de bellı etmeden yazlığa gectım vs bıseyler dersınız, o geldıkce gıdersınız. Bekarken ayrı kalmak farklı evlıyken çok farklı. Şu ortama birde bebek olmaz zaten ya .hamileyken esınızı ısteyeceksınjz yanınızda, doğumda vs .daha ırak görevi var dıyorsunuz allah yardımcınız olsun .emnıyetteyız bızde sızın kadar olmasa da zor görevler oluyor allah başka ayrılıklar vermesin. Bi uğraş bulun kendıjıze vakıt gecırın ve en onemlısı mutlu huzurlu olun esınız konusu dışında. Anlayamazlar sızı .sayfa sayfa neler yazardım da bosverın akıl beden sağlığınız ıcın şu süreçte esınıze manevı destek ıcın aılenıze gecin
Uyuz oluyorum böyle densiz kaynanalara. Eltimin 13 yıldır bebeği yok. Yapmıyorlar mı yoksa olmuyor mu onu da bilmiyoruz. Kayınvalidem bir kere ağzını açıp ima dahi etmedi.
Abartmıyorsun haklısın ama yurdum kayınvalidelerinin çoğu böyle malesef.
Bende gerçekten Şahane birisiKayınvalidenize alkış tutmak istedim anlayışı için...
Artık kendimi çok yorgun hissediyorum. Eğer bu tayinlerde tayinimiz çıkmazsa bir 6 ay daha böyle çekmem gerekecekDensiz işte ya..
Topla eşyalarını git kendi evine. Ya da annenin yazlığına. Saçmasapan konuşan olmaz en azından başında..