- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
Eş yokken yanımızda saçmalıyorlar.Hepsi de aynı.Görüşme sen de eşin yokken ailenle beraber ol sinir olma.Ben 7 aylık hamileyim 6 aydır eşim görevde şuan hala görevde 5 ay ailemle kaldım.Gel bize bak dediler diye eşim demediğini bırakmadı ailesine,ben yokken benim ailemin yanında işin yok üzerler kırarlar,ulaşamam sana Dedi.
Yani onlar böyle laflar ederler.Sen uzak dur yeter.Bizde de eşim de problem vardı ameliyat oldu ama inatla inanmıyorlar,problem sende sen git doktora diyorlardı.Şimdi anladılar ama hala aynı cahillik üzerlerinde.
Allah yardımcın olsun eş uzaktayken hamilelik,çocuk bakmak çok zor.Senin durumun daha da zor.Hiç düşünme onları herşey rayına Oturduğunda olur zaten.
Yani onlar böyle laflar ederler.Sen uzak dur yeter.Bizde de eşim de problem vardı ameliyat oldu ama inatla inanmıyorlar,problem sende sen git doktora diyorlardı.Şimdi anladılar ama hala aynı cahillik üzerlerinde.
Allah yardımcın olsun eş uzaktayken hamilelik,çocuk bakmak çok zor.Senin durumun daha da zor.Hiç düşünme onları herşey rayına Oturduğunda olur zaten.