• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AILEMIN ARKAMDA OLDUGUNU HISSEDEMIYORUM

8 yıldır hasta anneme bakıyorum salça kaynatmaktan tut her işlerine ben koştum 5 kardeşiz hiçbiri bi günde yardım etmedi ablalarim gelmez bile abimler de eşlerine aşırı düşkün eşlerine bi iş yap demezler YORULDUM ..unv son siniftayim 5 yıldır okuyorum ama nasıl okuduğumu bi bana sorun geri ödemeli bursla okuyorum bi gün cebime beş kurus koyamayan abilerim şimdi aşırı dusunuyo goya beni evlenmeye kalktım sevdiğim var ve bana geri ödemeli bursunu öde yarın perişan olursun daha kucuksun diyorlar 24 yasindayim babam borcum var ev kredisi araba kredisi seni evlendirmem diyo ama bizde beklemekten yorulduk tutup abim bakire mi değilsin bu kadar israrcisin dedi benim sevdiğim adamı gördü beğenmedi tipinde hayır yok ki karakterinde olsun dedi ..o kadar zoruma gitti ki anlatamam adam gibi biri o ..beni zorluyorlar çalış biz birşey yapamayız diye napacagimi şaşırdım .babam da kapıyı çarptı geçen suratıma nedeni lahana sarması yapmadım diye ..vaktim olmuyo benden ev hanim ligi bekliyo tugba hiç bi is yapmiyo abinlere gelince de emeklerim o kadar basit ki .

canım sen çok iyi niyetlisin ne yazık ki ailen senin iyi niyetini kullanıyorlar bedava hizmetçi ışte getir götür temizle acı ama gerçek yarın is sahibi olduğun zaman peşini bırakmazlar abinin dediği laf çok yanlış bakire olup olmadığın onları ilgilendirmez senin bedenin evlenmek istiyorsan eğer o da seni gerçekten seviyorsa evlenin mesele düğün yapmak mi bir nikah yaparsınız ikinizde çalışır geciminizi saglarsiniz abinin o çocuğu beğenip begenmemesi senin için önemli olmasın sen seviyorsan eğer gerisi boş. iyisin anlıyorum ama hayat iyi değil ne yazık ki kötü olmayı da bileceksin sevdiğin çocuğa git de durum bu ailem benim düğün masrafiyla ceyizle ilgilenecek durumları yok zaten seviyorsa gerçekten bunlar hiç önemli değil ilk başta bir döşek bir ocaginiz olur geri kalanlar zamanla olur ınan bana hayat senin hayatın onların senin hayatına müdahale etmelerine izin verme mutlu haberlerini bekliyorum umarım herşey o güzel kalbince olsun

kuzum 4 milyar param var mutfak eşyası alsam bu yatak odasi kalıyor onu alamicak kadar aciz değillerdir herhalde sevdiğim istemeye gelicek 2 senedir bekledik babam bile bile bekletti
Senin sevdiğin durumunu bilmiyor mu da bunları yazma ihtiyacı duydun.Annen hasta seni sömürge isteyen bir ailen var ve senin eşya ve para hesabı yapman izin veriyorsa, sana boşver bunları senin yanındayım eşya para olmasın demiyor ise boşver sen o adamı.

Okulunuzu bitirmek olsun ilk hedefiniz ki zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz. 4bin liranız varmış,ceyiz almayın,ailenizin almadığı birşey olursa düğün nişan döneminde oradan kullanırsınız. Erkek arkadaşinız çalışır siz çalışırsınız kendiniz yaparsınız elinizden geldiğince düģün alışveriş vs.
Biraz daha sabredin,okul bitince çalışır biriktirir yaparsınız.
Kimseye eyvallahınız olmaz.
Abinize diyecek çok laf var ama yazmıyorum şu an,densiz,kaba,saygısız diyorum sadece, boşverin nede olsa okul bitince evinizi barkınızı ayıracaksınız,canınız isterse görürsünüz, istemezse yüzünü dahi görmezsiniz.

kuzum bu sene mezun olmaya çalışıyorum onunla da dün konuştum bu yaz mezun olunca ise girecem ailemden gram birşey almicam ..ben seni ömür boyu beklerim önemli değil ailenin seni uzmesine izin verme dedi hatta çalışma ben alırım herşeyini dedi ama ben kabul etmedim ..Allah izin verirse bu yaza nisan yapıp diğer yaza düğün yapacaz kendim çalışıp alacam herşeyimi kuzum

kuzum bu sene mezun olmaya çalışıyorum onunla da dün konuştum bu yaz mezun olunca ise girecem ailemden gram birşey almicam ..ben seni ömür boyu beklerim önemli değil ailenin seni uzmesine izin verme dedi hatta çalışma ben alırım herşeyini dedi ama ben kabul etmedim ..Allah izin verirse bu yaza nisan yapıp diğer yaza düğün yapacaz kendim çalışıp alacam herşeyimi kuzum

Canim ailen belki abilerinin gazina geliyordur.Yoksa her aile kızının murvetini görmek ister. Sohbet sirasinda vicdanlarına seslen ailenin.onlar için yaptığın fedakarliklari hatirlat bol bol ..evlat arasinda ayrim yapmamalarini telkin et evlensende hep yanlarında olacağını hissetsinler vs
sana tek önerim ailen hakkında olumsuzluklari sevgiline asla yamsitma ve para kazanmadan evlenme

Back