• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi çekip para verdik, kendimi suçlu hissediyorum..

Sağolun 10 civarı çektik, o önemli değilde çok zoruma gidiyo bizim paramızla o pisliği yaşatması
Bu arada eltim melek gibi kaynanamda öyle çok sorunlu biri değil .. Sadece kaynım aynı evde olunca onunla rahat olamıyomuş konuşamıyomuş oturup kalkamıyomuş yani kendi evi kendine batıyomuş
Karısına hiç benimle ilgilenmiyosun hep iş güç diyomuş ne bilelim başkası var
parası bitince o sevgilisi bırakır zaten onu merak etmeyın
yanı tabı kaynana ılla kı kotu olacak dıye bırsey yok ama sızın dedıgınız gıbı rahat edememıs ıste kım yasamak ısterkı kaynana ile ve rahatsız oldugu ıcın de stresı esıne yansımıs
madem ne guzel sız de yardım etmıssınız esını cıkarsaydı eve ama onun nıyetı baskaymıs
döner o kesın bugun degılse yarın

Emin olsaydınız ne yapacağı konusunda. Şimdi bunu düşünmek için çok geç.
Eşin biliyormuş huyunu suyunu, sen de tanırsın.
Her şeyi de geçtim düzgün bir işi bile olmaması ödeyeceği garantisini vermiyor ki.
Siz saçma bir şey yapmışsınız kredi çekerek.
Bizim için ödememesi sorun değil sorun nerede kullandığı
Yuvayı kurtaralım derken hepten yıktık

Bu da enteresan.
Siz hayır kurumu falan mısınız? Sizin de durumunuz çok iyi değilmiş. Buna rağmen ödememesi sorun değilse bir daha çeker bir daha verir bu sefer evini ayırır. Nasıl olsa dert değilmiş.

Bu da enteresan.
Siz hayır kurumu falan mısınız? Sizin de durumunuz çok iyi değilmiş. Buna rağmen ödememesi sorun değilse bir daha çeker bir daha verir bu sefer evini ayırır. Nasıl olsa dert değilmiş.
Bunda sinirlencek ne var anlamadım
Tabiki hayır kurumu değiliz ama sevdiğim biri var ve maddiyatsızlıktan evlilikleri sorunlu zor durumdalar ve bu sizin kardeşiniz
Bunun için verdik bizi üzen durumu bilmeden iyice bozmamız

Ben yuvayı yıktıgınızı düşünmüyorum. Sonuçta adamın sevgilisi önceden varmış ve aralarıda bozukmuş. Para tuz biber olmuş. Yapacak bişey yok. Adam çalışmıyorsa paralar bitince illakı dönecek bence ailesine. Kredi ne kadar çekmiştiniz ki ? ev alacak kadar fazla mı kredi verdiniz onlara gerçekten iyi bir eltiymişsiniz kim yapar bunu sasırdım valla :KK35:

Ben yuvayı yıktıgınızı düşünmüyorum. Sonuçta adamın sevgilisi önceden varmış ve aralarıda bozukmuş. Para tuz biber olmuş. Yapacak bişey yok. Adam çalışmıyorsa paralar bitince illakı dönecek bence ailesine. Kredi ne kadar çekmiştiniz ki ? ev alacak kadar fazla mı kredi verdiniz onlara gerçekten iyi bir eltiymişsiniz kim yapar bunu sasırdım valla :KK35:
Ev almaları değil ona bizimde gücümüz yok ev açması kirasını verip eşyasını alcaktı

Bunda sinirlencek ne var anlamadım
Tabiki hayır kurumu değiliz ama sevdiğim biri var ve maddiyatsızlıktan evlilikleri sorunlu zor durumdalar ve bu sizin kardeşiniz
Bunun için verdik bizi üzen durumu bilmeden iyice bozmamız
Sinirlenmedim ne alaka.
Ama çok garip geldi.
Siz kardeşiniz dediğiniz adamı tanıyorsunuz aslında. Kendine hayrı olmayan biri ve sizin de durumunuz iyi değil buna rağmen krediyi çekip eline veriyorsunuz. Sonrasında para pufffffff...
Yani bu olan karşısında insanın kendi öz evladı olsa kızar, insan kendi bütçesini de düşünür.
Ama "sen para önemli değil, ödemese de olur giden yere üzülüyoruz" diyorsun. Üstelik eşin de demiş emin olalım tekin biri değil diye.
bana saçma geliyor ama sana normal gelebilir.

Yuva zaten yıkılmış bence artık siz kendinizi düşünmelisiniz biraz da. Demişsiniz ya "para versek acaba iş kurup batırır mı yine diye?" madem böylesi tekin olmayan birisi ne diye 10 bin liraz kredi çekip veriyorsunuz. Ben asla vermezdim, kardeşim de olsa vermezdim. Umarım geriye de dönmez adam, çünkü böyleleri yüzsüz olur. Karıcığı da haklıyken haksız gibi ezilir durur.

Sinirlenmedim ne alaka.
Ama çok garip geldi.
Siz kardeşiniz dediğiniz adamı tanıyorsunuz aslında. Kendine hayrı olmayan biri ve sizin de durumunuz iyi değil buna rağmen krediyi çekip eline veriyorsunuz. Sonrasında para pufffffff...
Yani bu olan karşısında insanın kendi öz evladı olsa kızar, insan kendi bütçesini de düşünür.
Ama "sen para önemli değil, ödemese de olur giden yere üzülüyoruz" diyorsun. Üstelik eşin de demiş emin olalım tekin biri değil diye.
bana saçma geliyor ama sana normal gelebilir.
Anladım
Biz uzağız onlara çokta içlerinde değilim tanıdığım kadar artık ama bana ne kadar anlatırlarki kötü yönlerini sonuçta el kızıyım
Güvendim ben bilmiyorum ama iyi ders oldu

Anladım
Biz uzağız onlara çokta içlerinde değilim tanıdığım kadar artık ama bana ne kadar anlatırlarki kötü yönlerini sonuçta el kızıyım
Güvendim ben bilmiyorum ama iyi ders oldu
kızma ama çok tutarsızsın el kızıyım diyorsun sonra kardeşim diyorsun.
el kızı olarak yaklaşan biri kendi parası yokken aklı selim olmayan birine kredi çekip vermez bir de "para önemli değil biz öderiz" demez.

Eltim çalışmıyor bide dünya güzeli kızları var.. İnşallah sürünür ama gittiği pislikte bırakacak gibi değil tipini bi görseniz ortalık şeysi gibi zor bulmuş böyle safını
Yapilcak hic birsey yok paran gitti. Eltinde boşansin bir guzel nafaka alsin cunki ortada aldatma var
Nafakayida ödemezse hapise girer ztn. Sakin ama sakin afftmesin o swvgilsi paralar bitince ztn birakacak onu.

Haklısınız gerçekten ama belki evlilikleri kurtulur hazır bi imkanımız var onuda yapmazsak nasıl abi olunur yada nasıl insan olunur o masum yavrunun günahı ne
Bu düşünceyle verelim dedik
Tamamda hicmi eltinize sormadiniz bu evi ayirmak istiyor bizden para istedi diye

kızma ama çok tutarsızsın el kızıyım diyorsun sonra kardeşim diyorsun.
el kızı olarak yaklaşan biri kendi parası yokken aklı selim olmayan birine kredi çekip vermez bir de "para önemli değil biz öderiz" demez.
Ya onlara göre diyorum ben kendi açımdan değil derlermi bana ikide bir her vukuatını
Belliki bn tam anlatamıyorum neyse

Bu arada şu soruyuda sorayım işi yok üstüne hiçbir mülkü yok bu adam tazminat veya nafaka ödemem demiş
Cidden ödemez mi

Back